Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUV חדש עד 190K

מיכאל15
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחפש רכב חדש בעלות של עד 190 אלף. אני נוסע כל יום אשדוד - בש הלוך חזור כך שעושה קילומטראז' גבוה. מחפש רכב חסכוני, אמין והייתי רוצה גם רכב גבוה. אחרי הרבה ביקורים בסוכנויות רכב כרגע מתלבט בין רכב היברידי טויוטה chr לבין רכב רגיל מאזדה cx5 אבל פתוח לגמרי להצעות.

עריכה אחרונה על ידי מיכאל15
פורסם (נערך)

יש לך  את האיוניק 5 במחיר הזה - רכב איכותי ואמין עם 481 ק"מ סוללה ומרווח גחון של 16 ס"מ והכי חסכוני שיש גם מבחינת חסכון בדלק, גם מבחינת טיפולים ויש גם בונוס אגרת רישוי מופחתת.

עריכה אחרונה על ידי Gopher
פורסם

רכבים גבוהים וחסכוניים יחסית שהייתי שוקל הם הניסאן קשקאי, הסוזוקי ויטארה והקרוסאובר. לקרוסאובר הנוכחי אין תיקון סטיה מנתיב והוא מגיע עם מובילאיי.

פורסם

אם הרכישה לא דחופה הייתי שוקל לחכות אולי לקורולה קרוס.

אם דחוף אולי הייתי הולך בכיוון של דיזל כמו 3008.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור "חדש" הוצג לקרוסאובר בחול.

אמנם אותו שילוב גיר ומנוע, אבל גם תוספות של מערכות בטיחות שלא קיימות בדור הנוכחי ורולי כיול מתלים נורמלי יותר.

• אהבתי 1
פורסם

קורולה קרוס יגיע לארץ רק ברבעון האחרוןמשל השנה (אוקטובר). למרות שבאתר היבואן נפתחה כבר רשימת מתעניינים. 

הוא באמת הולך להיות השחקן הדומיננטי ביותר בשוק הג'יפונים בארץ. עם יחידת הנעה חזקה (197 כ"ס) וחסכונית (היברידית). 

עד אז, אין כרגע בארץ ג'יפון משפחתי חסכוני שהוא לא חשמלי (אולי mg ehs? אני לא מכיר ולכן נמנע מלהמליץ). 

ה chr צפוף. לא אמרת אם השימוש הוא למשפחה או ליחיד. מניח שמשפחה כי בחנת cx5 ולא cx30. 

אז עד להגעת הקורולה קרוס. ולפניה הטוסון/ספורטאז' הייבריד, אין ממש רכב שעונה על ההגדרה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

כל אחד ימליץ לך לפי השקפת עולמו. יש כאלה שיגידו שמנוע פשוט הכי אמין בלי תחכומים ויש כמוני שיגידו לך שאין שום הגיון לקנות רכב לא 100% חשמלי, במיוחד במחירים כאלה.

• תוכן חדש...