Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם רכשתי כזאת לאחרונה, לאחר אכזבה ממוצר יקר משמעותית,

image.png.f0e951a2bae93ec01f1c0d19f5549cbd.png

מוצר אמריקאי, הביקורות מהללות, אין צורך בחשמל, אבל, האטם של הפקק לא במידה מדוייקת, ולכן קל לו מאוד לא לשבת טוב ולמנוע היווצרות וואקום, ובשימוש השני או השלישי, ראש הידית נתלש מהמקום.

הרמתי ידיים וקניתי את המוצר שפירסמת, שמח לשמוע שהוא עובד

קישור לOm2

https://www.amazon.com/ATPTOOL12V-Extractor-Scavenge-Transfer-Suction/dp/B07Z2V9SM3/ref=sr_1_12?keywords=oil+extractor+pump&qid=1640490226&sprefix=oil+e%2Caps%2C180&sr=8-12

משלוח חינם

כבר חתמתי...

פורסם

טרט תחליף מוסך דחוף. 

תמיד בשמן כל הלמטה זה בוצה מלא משקעים. יצא לי לשמור שמן אחרי טיפול במיכל. מה שהיה למטה זה לא מה שהיה למעלה.

במנוע חם אתה מסתכן שהצינורית פלסטיק תימס לך בתוך המדיד. 

יש לי גם משאבה כזאת שאבתי איתה נוזלים מים דלק הכול הולך.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

למה צריך משאבה? פעם מצאתי את עצמי בצפון באמצע הלילה בחג עם רכב שמלא הרבה יותר מידי שמן מנוע (רכב לא שלי, סיפור ארוך) הייתי צריך לאלתר בלי כלים אז לקחתי צינורית מהאינהלציה של הילד (לא לדאוג היה לו הרבה..) חתכתי את הקצוות קצה אחד הוכנס למדיד וקצה שני שאבתי עם הפה עד שהשמן התקרב לסוף והנחתי בכלי תחת הרכב שהפיזיקה תעשה את שלה כל הלילה והלכתי לישון. כשקמתי בבוקר כבר היה מספיק שמן בחוץ ויכלתי להשתמש ברכב.. 😀

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

אצל איזה יצרנים/דגמים (רכבים פרטיים רגילים) יש פילטר שנגיש מלמעלה? זה יכול להיות שיקול בקניית רכב יד 2 שמאפשר החלפת שמן פשוטה וזולה. 

פורסם
בתאריך 26.12.2021 בשעה 00:00, Buki כתב:

בדף הוראת הם מראש כותבים שלא מתאימה לשמן גיר. 

לדעתי הכוונה היא לשמן גיר ידני שהוא בדר"כ בצמיגות 80W90.

שמן גיר אוטומטי (ממה שיצא לי להשתמש, מקורי של סובארו) נוזלי מאוד, עד כדי כך שפעם ראשונה חשבתי "פאק! זו באמת הצמיגות שלו?!".

• רעיון טוב! 2
פורסם
בתאריך 29.12.2021 בשעה 11:41, gollu כתב:

אצל איזה יצרנים/דגמים (רכבים פרטיים רגילים) יש פילטר שנגיש מלמעלה? זה יכול להיות שיקול בקניית רכב יד 2 שמאפשר החלפת שמן פשוטה וזולה. 

פילטר שמן שנמצא בחלק העליון/ נגיש מלמעלה:

סוברואים למיניהם בחלק מהדגמים, xv,  b4, אימפרזה.

VAG מנוע 1.2tsi cbz

רנו דיזל k9k 1.5 נמצא בקנגו/פלואנס/מגאן/קליאו/דאסטר/סנדרו וכו'...

פרינס 1.6 של psa בכל הדגמים עם טורבו ואטמוספרי.

nfu/nfp 1.6 של psa 

בטח יש עוד כמה, אלו הזכורים לי.

• אהבתי 1

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
לפני 13 שעות, Liran xsi כתב:

פרינס 1.6 של psa בכל הדגמים עם טורבו ואטמוספרי.

nfu/nfp 1.6 של

גם PSA דיזל 1.6 בכל הדגמים. 

לפני 13 שעות, Liran xsi כתב:

רנו דיזל k9k 1.5 נמצא בקנגו/פלואנס/מגאן/קליאו/דאסטר/סנדרו וכו'...

וגם רנו בנזין 1.6 ודיזל 1.9. 

פורסם (נערך)

נכון buki.

בנוסף, גם המנועים של אופל/שברולט, בכל הדגמים 1.6 1.4 קרוז/סוניק/אסטרה/קורסה וכו'....

עריכה אחרונה על ידי Liran xsi

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...