Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לאחר שעברתי אחת החוויות ההזויות ביותר בתהליך הזמנת רכב חדש, רואה לנכון לשתף אותכם ולהבין האם הבעיה רוחבית או שהציפיות שלי גבוהות מדי.

הזמנתי 3008 לפני כ-3 חודשים במבצע חבר. צפי לקבלת הרכב בהזמנה - ינואר 2022.

בסוף אוקטובר קיבלתי טלפון מהסניף, נאמר שהמחיר הולך בוודאות לעלות וכדי לשמר את המחיר אני חייב להעביר דחוף את כל עלות הרכב. כשביקשתי להבין מה תהיה עליית המחיר ומתי זה יקרה, לא קיבלתי תשובה ברורה, הכל ברמת "הערכות מבוססות". כמו כן, נאמר שאם אני לא מעביר את הכסף, הם רוצים להעביר את הרכב שלי (שעדיין לא היה בכלל בארץ) למישהו אחר. לאחר דין ודברים החובה הפכה להמלצה ולכן קיבלתי החלטה לא להעביר את הכסף ולהתמודד עם עליית המחיר אם תהיה.

בתחילת אוקטובר הדגם אכן התייקר ב- 2000 ש"ח וההזמנה עודכנה (ללא הסכמתי) לקבלת הרכב בדצמבר.

בנובמבר שוב קיבלתי טלפון מהסניף, שוב צפוייה עליית מחירים, שוב לא יודעים בכמה ומתי ושוב צריך להעביר דחוף את התשלום המלא.

הפעם כבר יצרתי קשר עם חבר להבין האם התנהלות הסניף תקינה. לאחר בדיקת חבר, קיבלתי טלפון מהסניף שאני לא באמת חייב להעביר דחוף את התשלום אלא זה שוב המלצה והמחיר שאני אמור לשלם הוא המחיר המקורי, כלומר ללא תוספת של 2000 ש"ח של עליית המחירים.

בסוף האיום היה סרק, מחיר המחירון לא עלה.

בתחילת דצמבר, קיבלתי הודעה מלובינסקי שהרכב הגיע לארץ וצריך להסדיר תשלום.

ביקשתי שהרכב יעלה לכביש בינואר 2022, בהתאם לתכנון הראשוני. מהסניף נאמר שהמבצע של חבר לא תקף לעלייה על הכביש ב- 2022 אלא רק לרכבים שעולים ב- 2021.

שוב פעם בדקתי מול חבר ונאמר במפורש שאין שום הגבלה כזו, אך בסניף התעקשו שהרכב יעלה ב- 2021. 

לאחר התלבטות (קלה), החלטתי לבטל את ההזמנה.

חתמתי על הביטול ופתאום אני מקבל טלפון מהסניף ש"חבר עדכנו את תנאי המבצע" וכן אפשר לעלות את הרכב ב- 2022, אבל אני שוב חייב להעביר דחוף את הכסף.

בקיצור - בגלל ההתנהלות לא הייתי מוכן וביקשתי החזר כספי בגין המקדמה ששולמה.

לפי ההסכם, ההחזר היה צריך להתקבל בתוך 14 ימי עסקים.

כעבור התקופה נ"ל, ניסיתי להבין למה עדיין לא קיבלתי את הכסף.

• בשירות לקוחות נאמר לי שהם מטפלים רק בלקוחות לאחר קבלת הרכב והפנו אותי לסוכנות.
  • בסוכנות אמרו לי שהם העבירו את הביטול ואין להם קשר עם הנהלת חשבונות לבדוק איפה זה עומד והפנו אותי לשירות לקוחות.
  • אין שום דרך להגיע להנהלה/הנהלת חשבונות של לובינסקי. כל הדרכים מובילות למוקד שירות.

תכלס, הגעתי למבוי סתום.

במה טעיתי?

עריכה אחרונה על ידי Random
  • אהבתי 2
  • מבאס 2
פורסם

שונא עסקים שמתנהלים בשיטת מצליח. 

שמח שירדתי מהזמנת 5008 כבר בשלב ההתרשמות באולם התצוגה. 

לשאלתך, 

לא נראה שטעית בכלל.

להיפך, נשמע שאתה עומד על זכותך לקבל שירות הוגן.

ניחוש שלי, נציג בסינף על דעת עצמו אובהנחיית הסניף מנסה לשפר את המספרים לשנת 2021.

אפשר לדעת באיזה סניף מדובר? 

• רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מוריד בפניך את הכובע, מעריך אנשים כמוך!

לא טעית.

• רעיון טוב! 2

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

שלח דוא"ל ל- [email protected] ותפרט את השתלשלות העניינים.

בנוסף כדאי ליידע את חבר ולבקש שגם הם יפנו לאיש הקשר שלהם אצל היבואן.

אני גם אתייג את @קבוצת לובינסקי נראה לי שהם יוכלו לסייע

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למה שיהיה למישהו  אינטרס לשחרר רכב שנמכר בהנחות של אלפי שקלים במבצע "חבר", כשמאות אנשים עומדים בתור ומוכנים לשלם מחיר מחירון פלוס על אותו הרכב?
ניסו כנראה לגרום לך לרדת מהעיסקה.

פורסם (נערך)

להרגשתי הם ניסו להשיג שתי מטרות:

1. לגרום לי להעביר את התשלום המלא מוקדם ככל הניתן ו"לנעול לקוח" כדי לנטרל תופעה של אנשים שמזמינים במקביל מספר דגמים עקב חוסר וודאות.

2. לרשום עליה לכביש ב- 2021 כדי להגדיל מסירות השנה.

באופן כללי: מצד אחד הם משדרים שיש תור מטורף של רוכשים ואין רכבים ומצד שני לקח להם כמעט שבוע לבטל את ההזמנה כדי למצוא רוכש חליפי לרכב. אחרת הסוכנות הייתה צריכה לשחרר את הרכב למאגר הכללי של לובינסקי.

זו הסיבה שההחזר הכספי מתעכב.

אז אם יש תור של קונים שרק מחכים לרכבים, הרכב הזה היה צריך להחטף תוך שעתיים.

לפני שעתיים, zvit כתב:

שלח דוא"ל ל- [email protected] ותפרט את השתלשלות העניינים.

בנוסף כדאי ליידע את חבר ולבקש שגם הם יפנו לאיש הקשר שלהם אצל היבואן.

אני גם אתייג את @קבוצת לובינסקי נראה לי שהם יוכלו לסייע

תודה. שלחתי מייל ללובינסקי.

בינתיים קיבלתי תשובה שהנושא הועבר לטיפול של הגורמים הרלוונטיים.

גם חבר מכירים את זה.

עריכה אחרונה על ידי Random
פורסם

איזה התנהלות דוחה! מוריד בפניך את הכובע שביטלת את ההזמנה, מעטים היו פועלים כמוך. 

כמו שאתה וודאי יודע הפורום הזה מלא בעדויות על התנהלות לא נעימה של היבואן הזה, אישית חוויתי את זה תרום רכישה, מה שבסופו של דבר הוביל להזמנה של רכב מיבואן אחר. 

בעניין המסירה ב-2022 נשמעת לי כמו התנהלות הזויה, להבנתי מדובר ב-common parctice לאפשר ללקוחות "להרוויח" שנת שנתון אחת בהזמנות בסוף שנה, מאמין שהסיבה שהם לא רצו לאפשר לך לעשות זאת היא מסיבות חשבוניות או מסיבות של טבלאות מסירות... עדיין לא מקובל לדעתי ומקומם. 

לדעתי עד שלא יפעלו צרכנים רבים כמוך ויצביעו ברגליים עסקים ימשיכו לעשות בלקוחות שלהם כעולה ברוחם...

• רעיון טוב! 1
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

זו אחת הסיבות בגללה החלטתי לעשות ייבוא אישי. היבואנים פה ונציגיהם לא סופרים את הלקוח, חוסכים רק איפה שאפשר וכשהמטבע צונח הם לא מגלמים את ההנחות, אבל כשעולה בכמה אגורות זה מייד מתבטא בעדכון המחירים כלפי מעלה. חבל שאין תחרות אמיתית בשוק הרכב. שירות מזעזע

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

זוועה,

האמת הסיפור עם ה3008 וחבר וההבטחה לעליה ב2022 כבר קפץ לי בכמה מקומות.

כרגיל נשמע כמו קצר של חבר מול הספק, כמו שיש להם קצר בערך עם כל דבר שהם נוגעים בו.

• אהבתי 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 18 דקות, Michazzz כתב:

וכשהמטבע צונח הם לא מגלמים את ההנחות, 

הייתי אומר שהיית "קצת צנוע" במשפט הנ"ל.

ואם לדייק יותר, כשהמטבע צונח, המחירים אפילו עולים עוד יותר.

פורסם

גם קרסו ביקשו ממני לשלם את כל הסכום כדי לשמר מחיר,

אני כן שילמתי,

אך ביטלתי אחרי מה שקראתי על תיבות ההילוכים שלהם וקיבלתי זיכוי היום, שזה אחרי 3 ימים מהביטול.

אחרי שדיברתי עם לובינסקי הבנתי שיש אוניה שנכנסת לארץ בפברואר, אז הייתי בדיוק בדרך להזמין 3008, עד שראיתי מודעה שלהם שהם לא מקבלים לקוחות בלי תו ירוק, יפה להם, הפסידו קניה 3008 1.6 פרימיום וודאית.

פורסם

דוחה,

עוד פתרונות בשבילך,

1. נראה שיש לחבר מילה אצלם.

2. הפצצה כללית של תיבות המייל של כל מי שקשור או שלא,

לפחות פעמיים ביום,

לא להרפות עד שהכסף נכנס.

פורסם
לפני 15 שעות, Michazzz כתב:

זו אחת הסיבות בגללה החלטתי לעשות ייבוא אישי. היבואנים פה ונציגיהם לא סופרים את הלקוח, חוסכים רק איפה שאפשר וכשהמטבע צונח הם לא מגלמים את ההנחות, אבל כשעולה בכמה אגורות זה מייד מתבטא בעדכון המחירים כלפי מעלה. חבל שאין תחרות אמיתית בשוק הרכב. שירות מזעזע

כרגע דלק מוטורס הורידו מחירים לכל הרכבים שהם מוכרים בגלל התחזקות השקל - אז יש צדיק בסדום!

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מכיר אישית מישהו שהזמין 5008 במבצע של חבר.

ביקש אספקה בינואר 22,לא הייתה שום בעיה עם זה.

לא ביקשו ממנו בשום שלב להקדים תשלום או שהמחיר יעלה,המחיר נשאר זהה.

מה כן,הוא צריך לקבל החלטה עד יום שישי אם הוא לוקח את הרכב או לא.(אין כרגע צפי מדויק של האספקה).

לא הוזמן דרך הסניף בחיפה.

• תוכן חדש...