Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נירו פלאג אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

1. האם ללא טעינה חיצונית צריכת הדלק היא כמו בנירו היברידית רגילה או רעה/טובה יותר?

2. אשמח לחוות דעת כללית מניסיון. בעיקר לגבי תא המטען.

תודה

פורסם

חזרתי השבוע מאילת, 5 מבוגרים.

תא המטען אפסן 2 מוצילות 75 ליטר, 3 תיקי גב סטנדרטים, כמה שקיות, כירת גז ניידת, בקבוקי מים.

הוא אמנם קטן - 324 ליטר, אבל הוא רחב וארוך. ההבדל בינו לנירו ההיברידית זה מימד העומק בלבד. אבל אם אתה מעמיס עד לגג ולא עד לוילון הנגלל, אז אפשר להסתדר איתו ביומיום, ואפילו כשצריך קצת להעמיס.

פורסם

מטעין כרגע רק לכיוון אחד , טווח של כ 48 ק"מ ממקום המגורים שלי למשרד כלומר צד אחד חשמלי בלבד.

צריכת דלק ממוצעת עומדת על כ 28 קמ"ל , נוהג רגוע יחסית.

באיוניק הקודמת שלי לא הצלחתי להגיע ליותר מ 19 קמ"ל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 9 דקות, zambozi כתב:

אני חזרתי מטיול בצפון והצלחתי לאפסן בתא המטען מזוודה, מוצ'ילה, 4 תיקי גב (לא גדולים אך מלאים), פק"ל קפה, תלת אופן דונה מתקפל ושישיית קולה. תא המטען מטעה, הוא נראה אולי יחסית קטן ומבאס אבל תתפלא כמה דברים נכנסים פה עם ארגון טוב ומחושב, הרוחב שלו זה שם המשחק וזה עוזר המון על מנת להכניס עוד ועוד דברים. 
בנוגע לצריכה הדלק, היא מאוד דומה לנירו הרגילה ללא טעינה.

אני ממש מתלבט אם להזמין את הנירו החדש שעתיד להגיע בקרוב.....ההתלבטות שלי היא בין הנירו לספורטאז.
מצד אחד ממש בא לי את הספורטאז החדש אבל מבאס שהיא יגיע רק עם מנועי טורבו וגיר רובוטי.

הנירו גם מגיע עם גיר רובוטי אבל היחידה החשמלית מקלה לגיר על החיים וגם התא מטען שלו קטן (בליטרים) משמעותית המספורטאז.

אנחנו עם תאומים בני חודש וחצי ותא מטען הוא מאפיין מאוד חשוב לנו! בנוסף למרווח פנימי כמובן.

אני מתעניין על הנירו כי רוב הנסיעות ברכב יהיו בעיר ובאיזור המרכז ולכן יהיה חסכוני יותר.

פורסם

הנירו תהיה חסכונית באופן משמעותי, אבל תא מטען אכן קטן האם עגלת תאומים תיכנס לתא המטען - לטעמי אתה חייב לבדוק שלא תתבאס אח"כ.

פורסם

כן אני קבעתי עם חבר שיש לו נירו 2021, אבדוק אם העגלה נכנסת וכמה מקום נשאר לאחסון, בכל זאת אצטרך תיקים או מזוודה לדחוף שם לפעמים

פורסם
לפני 10 דקות, אליהו שבת כתב:

הכי מבאס זה לקנות רכב חדש שלא מתאים לצרכים

תבדוק פיזי ולא משמועה

וואי לגמרי!! עשינו נסיעת מבחן על נירו היברידי 2021 והיה אחלה!! האוטו מרווח מבפנים ונוסע טוב! צריך רק לבדוק את נושא התא מטען וכמה זה נוח עם תינוקות, הכוונה עם הכנסה והוצאה של תינוקות מכסא בטיחות, למשל בג׳יפון האוטו מספיק גבוה ואז לא צריך להתכופף בשביל להכניס ולהוציא את הילדים, השאלה אם בנירו זה מספיק גבוה ונוח, גם זה צריך לבדוק.

פורסם
לפני שעתיים, moranbh כתב:

אני ממש מתלבט אם להזמין את הנירו החדש שעתיד להגיע בקרוב.....ההתלבטות שלי היא בין הנירו לספורטאז.
מצד אחד ממש בא לי את הספורטאז החדש אבל מבאס שהיא יגיע רק עם מנועי טורבו וגיר רובוטי.

הנירו גם מגיע עם גיר רובוטי אבל היחידה החשמלית מקלה לגיר על החיים וגם התא מטען שלו קטן (בליטרים) משמעותית המספורטאז.

אנחנו עם תאומים בני חודש וחצי ותא מטען הוא מאפיין מאוד חשוב לנו! בנוסף למרווח פנימי כמובן.

אני מתעניין על הנירו כי רוב הנסיעות ברכב יהיו בעיר ובאיזור המרכז ולכן יהיה חסכוני יותר.

הנירו החדשה  אמורה להגיע בחצי השני של 2022, קח בחשבון שהיא תהיה יקרה מהנוכחית .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 56 דקות, CX25GTI כתב:

הנירו החדשה  אמורה להגיע בחצי השני של 2022, קח בחשבון שהיא תהיה יקרה מהנוכחית .

כן שמעתי! מקווה שלא תעלה הרבה יותר.

היום בודק אצל שכן בבניין את נושא התא מטען

• תוכן חדש...