Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיאום מס\החזר מס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה

אגב, בגלל שמדובר בסכום לא קטן לשנה אחת, תשקול לא "למשוך" אותו השנה ולתת לו עוד כמה שנים אצל מס הכנסה. יש ריבית של 4% על כל שנה ואפשר למשוך החזרים עד 7 שנים אחורה, ככה שאם אתה לא צריך את הכסף במיידי זו השקעה חביבה שנותנת תשואה בטוחה

• מעניין 2
  • תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Just now, Blaz00r כתב:

יפה

אגב, בגלל שמדובר בסכום לא קטן לשנה אחת, תשקול לא "למשוך" אותו השנה ולתת לו עוד כמה שנים אצל מס הכנסה. יש ריבית של 4% על כל שנה ואפשר למשוך החזרים עד 7 שנים אחורה, ככה שאם אתה לא צריך את הכסף במיידי זו השקעה חביבה שנותנת תשואה בטוחה

מעניין, תודה!

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, Blaz00r כתב:

יפה

האפשרות בכלל קיימת? אני מגיש דוח כל שנה (עובד הן כשכיר והן כעצמאי), והזיכויים נוחתים בחשבון הבנק עוד לפני שהודעה עליהם מגיעה בדואר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 12.3.2022 בשעה 22:16, eitanuch כתב:

בינתיים מס הכנסה העביר לי   3,252.00ש"ח על 2018. רוב הסכום רשום על 2020, וזה עדייין בתהליך אצל מס הכנסה.

מעולה, בע"ה תקבל גם את היתר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קרוב משפחה עזר לי למלא טפסי החזר מס ולפני חודש הלכתי למס הכנסה והבאתי להם את הטפסים.

באותו יום שהגשתי, כשחזרתי הביתה, ראיתי שכמה פרטים לא נכונים (תקבולים ע"י ביטוח לאומי, שכר שהתקבל). אבל הייתי כלכך עסוק באותו יום שלא יצא לי לחשוב על זה יותר באותו יום.

למזלי הטעות הזו הייתה רק על 2020.

עכשיו אני ממלא שוב את כל הטפסים מחדש, בעצמי, תוך כדי שאני קורא בגוגל שאני מבין כל שורה שאני ממלא.

השאלה שלי היא, האם לדעתכם מס הכנסה בכלל יבוא לקראתי ויבטל תיק שכבר פתחתי כי מילאתי אותו לא נכון? שלחתי להם מייל בבוקר, וקבעתי תור ליום חמישי למשרד שממנו שלחתי את הטפסים.

בגדול הסכום שאני אמור לקבל (לפי סימולטור באינטרנט) לא משתנה אם אני משנה את הפרטים שמילאתי או לא, אבל מפריע לי שהגשתי טפסים לא נכונים.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

קודם כל, למה להגיש פיזית, לא חבל על הזמן והטרחה? אפשר להגיש דרך האתר של רשות המיסים (בטח אם זה על 2020 שאז הכל אוטומטי, לפני 2019 אאל"ט צריך למלא את הדו"ח ידנית ולשלוח דרך מערכת הפניות).

לגבי השאלה שלך, יש לי חבר דביל שהגיש חפיף בקשה עם פרטים עקומים לגמרי (מס' תיק ניכויים של אחת החברות שעבד בהן במקום הת.ז שלו, לא הכניס ניכויים במקור ככה שע"פ מה שהגיש הוא חייב למס הכנסה כסף 🤦‍♂️), יום אחרי הוא הגיש שוב פעם עם המידע הנכון, הוא קיבל הודעה היום שהוא "קיבל תשובה" אבל לא מופיע לו כלום. אני מניח שבמקרה של בקשה עם פרטים שגויים, הגיוני שיבקשו להגיש שוב עם הפרטים הנכונים.

פורסם
לפני כשעה, Blaz00r כתב:

קודם כל, למה להגיש פיזית, לא חבל על הזמן והטרחה? אפשר להגיש דרך האתר של רשות המיסים (בטח אם זה על 2020 שאז הכל אוטומטי, לפני 2019 אאל"ט צריך למלא את הדו"ח ידנית ולשלוח דרך מערכת הפניות).

לגבי השאלה שלך, יש לי חבר דביל שהגיש חפיף בקשה עם פרטים עקומים לגמרי (מס' תיק ניכויים של אחת החברות שעבד בהן במקום הת.ז שלו, לא הכניס ניכויים במקור ככה שע"פ מה שהגיש הוא חייב למס הכנסה כסף 🤦‍♂️), יום אחרי הוא הגיש שוב פעם עם המידע הנכון, הוא קיבל הודעה היום שהוא "קיבל תשובה" אבל לא מופיע לו כלום. אני מניח שבמקרה של בקשה עם פרטים שגויים, הגיוני שיבקשו להגיש שוב עם הפרטים הנכונים.

תודה, קצת עודד אותי.

למה ללכת פיזית - ניסיתי דרך האתר, באותו יום היה עליי לחץ וזה לא נתן לי למלא את הטפסים באתר.

אחרי שסיימתי בפרונטלי (היה תור מהיום להיום) נכנסתי שוב לאתר, כדי לגלות שכדי למלא את הטפסים, צריך להיכנס לתיבת ההודעות הפרטיות ושם מחכים הקישורים הרלוונטיים.

עכשיו כבר מאוחר מדי, כי כתוב ששודרה בקשה במערכת. ואני מעדיף להסביר מול נציג אנושי מה גרם לתקלה, כי אולי יעלה על עוד תקלות במה שמילאתי ולא יעבוד על אוטומט.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 31 דקות, Blaz00r כתב:

קישור למה? למערכת פניות?

להגשת הטפסים. כשבדקתי מצאתי רק לעצמאים.

• תוכן חדש...