Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

רציתי לשאול מה כדאי לעשות לאוטו חדש שאמור להגיע בקרוב (טסלה 3 לבנה - אם זה חשוב)

ראיתי שהמון אנשים עושים איזה עיטופי PFF או PPF במעל 12 אלף ויש כאלה שעושים ננו קרמי ב 3000 שקל.

אני מנסה להבין מה קרה לטיפולים שכל כך התייקרו?

אני זוכר שב 2010 קניתי רכב ועשיתי לו איזה ווקס מאוד יקר ועלה לי 1000 שקל. שגם בזמנו היה יקר.

אשמח לדעת מה חוות דעתכם של טיפול ראשוני לאוטו אחרי מסירה במחיר סביר (אפשר להשקיע אבל לשים 3000 שקל על ניקוי וחומר זה קצת מוגזם לטעמי)

וכמובן אני מבין שטיפולים כאלה יכולים לקחת כמה ימים ועבודה ויכול מאוד להיות שהמחירים האלה הוגנים, השאלה היא מה אפשר לעשות על מנת לקבל הגנה איכותית ומחיר סביר VFM.

תודה!

פורסם

בתור אחד שעשה ppf  אני אומר לך זה בזבוז כסף אם זה לא רכב שעולה כמה מאות אלפי שקלים ואם כסף זה לא בעיה בשבילך.

אם כבד לך להוציא מעל 10 אלף לציפוי שמע לי אל תעשה ppf

טעות שלי שלא עשיתי ננו

• תוכן חדש...