Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח רכב חברה (מקיף וצד ג')

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב חברים,

שאלה די חשובה, עובד שמקבל רכב ליסינג צמוד מטעם החברה מלבד ביטוח חובה האם יש חובה גם לקבל בנוסף ביטוח צד ג' ?

נניח חלילה עובד נוהג ברכב ועושה תאונה ויש נפגעים  ואין ביטוח (צד ג') העובד יכול להיתבע במיליונים...

האם נהוג בחברות ליסינג לקבל ביטוח חובה ובנוסף צד ג' ?

עריכה אחרונה על ידי ANUTKK
פורסם

עסקת ליסינג טיפוסית כוללת ביטוח מלא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ביטוח מקיף כולל הכל.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בחלק מהחברות זה לא ככה לצערי

לחלק יש רק ביטוח חובה ולחלק ביטוח חובה+צד ג'

התכוונתי בשאלה שיש חברה מסוימת שלצורך התפקיד העובד חייב רכב צמוד ואז יש הסכם בין החברה לבין חברת הליסינג

פורסם

אתה טועה. אין דבר כזה. חברת ליסינג לא תחכיר רכב לחברה / אדם בלי ביטוח מלא שכולל ה-כ-ל. יתכן שתהיה השתתפות עצמית כלשהיא של הנהג ו/או החברה, אבל אין מצב שאין ביטוח.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני כשעה, ANUTKK כתב:

נניח חלילה עובד נוהג ברכב ועושה תאונה ויש נפגעים  ואין ביטוח (צד ג') העובד יכול להיתבע במיליונים...

נפגעים זה ביטוח חובה, צד ג' זה לנזק לרכוש של אחרים (גם זה יכול להגיע בקלות רבה לכמה מליונים), מקיף זה נזק לרכב שלך.

פורסם

כמו שכתבו - ליסינג חברה כולל מקיף (לא שמעתי על מקרה שלא ואם איכשהו זה מה שמציעים לך תתעקש שלא). בד"כ גם תוספת לנהג צעיר שפוייה יותר מפרטי.

פורסם

ברכב ליסינג מהחברות הגדולות על הנייר יש רק ביטוח חובה - כשחברת הליסינג היא הגוף המבטח בצד ג׳ או מקיף.

משמע, אם חס וחלילה יש תאונה החברת ליסינג עצמה תפעל כגוף ביטוח - האם לזה פותח השרשור התכוון?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני התכוונתי בשאלה

שיש עובד שהעבודה מתבצעת בשטח ודורש התניידות והחברה מצמידה לו רכב צמוד (גם לשימושו הפרטי לאחר שעות העבודה) האם חברת הליסינג שמולה העובד לוקח את הרכב חייבת בביטוח חובה+צד ג' ? או שהחברת ליסינג מספקת רק ביטוח חובה ואם חלילה יש תאונה ואין צד ג' שהעובד ישבור את הראש ויסתדר בעצמו

פורסם

כל עוד העובד לא נהג תחת השפעת סמים או אלכוהול - התשלום המקסימלי שישלם - הוא השתפות עצמית.
חשוב לשים לב שבחלק מהחברות סכום ההשתפות העצמית הוא לכל מוקד נזק, כך שאם לדוגמא, עובד מחזיר את הרכב בתום 3 שנים ויש מכה בפגוש הקדמי ומכה בדלת האחורית - מדובר בשני מוקדי נזק וכל אחד מהם יחויב בסכום ההשתפות העצמית (אני לא יודע מה קורה אם במהלך תאונה נגרמו נזקים בשני מוקדים).
בחברה שלי, תאונה/נזק ראשון בשנה פטורים מהשתתפות עצמית, בפעם השניה משלם העובד חצי השתתפות העצמית ומהפעם השלישית - מחוייב העובד בתשלום מלא.
ב- 20 השנים בהם אני נוהג ברכב חברה לא שילמתי שקל השתתפות עצמית חוץ מפעם אחת כשהחזרתי את הרכב וניגבתה ממני פעמיים השתתפות עצמית על שני מוקדי נזק.
סביר להניח שחברת הליסינג לא מבטחת את הרכב בביטוח מקיף והיא "מקצה" מראש 2-3 מכוניות מכל 100 רכבים שעל פי הסטטיסטיקה ילכו טוטאל לוס.

• אהבתי 1
פורסם

mottis כתב יפה אבל אני רוצה להוסיף עוד הבהרה - לעובד לא מעניין האם יש או אין ביטוח צד ג ומה חברת הליסינג מבטחת - לעובד אכפת ההסכם בינו לבין החברה שלו בו מצויין מה הסכום שייגבה ממנו במקרה של תאונה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...