Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אשמח לחוות דעת על דאצ'יה דאסטר החדש 2021 אוטומטי בתור רכב משפחתי.

ציון הבטיחות שלו אפסי, אבל נראה שיש לו כריות אוויר, זיהוי כלי רכב ב״שטח מת״,  זיהוי הולכי רגל וזיהוי רכב דו-גלגל

אז למה הציון כ"כ נמוך? האם רכב יפני/קוריאני משנתון 2015-2016 עם ציון טוב יותר עדיף?

https://www.dacia.co.il/cars/new-duster/index.html

עריכה אחרונה על ידי חיים מחפש רכב
פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב?

למה החלופות הן רכב משומש בן 5-6 כמעט או רכב חדש כזה?

יש את מערכות הבטיחות שכתבת, אבל אין בלימה אוטונומית, אין בקרת שיוט אדפטיבית וכו'. זה כבר נהיה די סטנדרט גם במכוניות זולות יותר (איביזה רמת גימור סטייל ומעלה, פאביה וכו') ואפילו יש מכוניות זולות יותר שיש להן תיקון סטייה מנתיב שאין כאן (i10, פיקנטו, להבנתי גם פאביה ואיביזה יגיעו עם המערכות האלו בקרוב), ככה שביחס למחיר אבזור הבטיחות די מאכזב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה מדבר על ציון הבטיחות הוא מתייחס נטו לאם יש או אין מערכת בטיחות, ולכן הוא נמוך בדאסטר. 

ב2016 2015 הציון נתן עדיפות למערכות פסיביות ולא בטוח שהציון תקף במונחים של היום.

אישית לא מתייחס לציון הזה, מבחני ריסוק הרבה יותר חשובים כי הם בודקים גם איך המערכות האלה מתפקדות בשטח. 

פורסם
לפני כשעה, dorsht כתב:

מה הדרישות שלך מהרכב?

למה החלופות הן רכב משומש בן 5-6 כמעט או רכב חדש כזה?

יש את מערכות הבטיחות שכתבת, אבל אין בלימה אוטונומית, אין בקרת שיוט אדפטיבית וכו'. זה כבר נהיה די סטנדרט גם במכוניות זולות יותר (איביזה רמת גימור סטייל ומעלה, פאביה וכו') ואפילו יש מכוניות זולות יותר שיש להן תיקון סטייה מנתיב שאין כאן (i10, פיקנטו, להבנתי גם פאביה ואיביזה יגיעו עם המערכות האלו בקרוב), ככה שביחס למחיר אבזור הבטיחות די מאכזב.

אני מחפש להחליף פורד סטיישן 2011 ולהוסיף עד 70 אש"ח.

אין לי עניין למכור אותו אחרי 3-4 שנים אלא להחזיק אותו כמה שיותר.

היום בפורד אין גם את המערכות האקטיביות, אז לא יצא לי להכיר אותם.

בהתחלה התעניינתי ברכב 7 מקומות ומכאן השנתונים 2015-2016 שאולי אפשר למצוא כאלה במחיר שאני מכוון אליו.

התעניינתי בדאצ'יה כי אם אני יכול להוסיף עוד קצת ולקבל רכב מהניילונים עם אחריות ושקט, זה שווה בדיקה.

הדרישה שלי היא שהוא יהיה אמין ויכיל 3 כיסאות ילדים.

פורסם

הדיזל אמינה וחסכונית מאוד,

סה"כ רכב מצויין למעט חסרון בדמות מערכות בטיחות אקטיביות,
וכן חלקם יכולים להציל חיים וחלקם מצעים נוחות משופרת יחד עם בטיחות.
לשיקולך....

פורסם
לפני 3 דקות, llaavvii כתב:

הדיזל אמינה וחסכונית מאוד,

סה"כ רכב מצויין למעט חסרון בדמות מערכות בטיחות אקטיביות,
וכן חלקם יכולים להציל חיים וחלקם מצעים נוחות משופרת יחד עם בטיחות.
לשיקולך....

תודה :)

נראה שאין דיזל אוטומטית.

פורסם
בתאריך 3.11.2021 בשעה 12:48, חיים מחפש רכב כתב:

אני מחפש להחליף פורד סטיישן 2011 ולהוסיף עד 70 אש"ח.

אין לי עניין למכור אותו אחרי 3-4 שנים אלא להחזיק אותו כמה שיותר.

היום בפורד אין גם את המערכות האקטיביות, אז לא יצא לי להכיר אותם.

בהתחלה התעניינתי ברכב 7 מקומות ומכאן השנתונים 2015-2016 שאולי אפשר למצוא כאלה במחיר שאני מכוון אליו.

התעניינתי בדאצ'יה כי אם אני יכול להוסיף עוד קצת ולקבל רכב מהניילונים עם אחריות ושקט, זה שווה בדיקה.

הדרישה שלי היא שהוא יהיה אמין ויכיל 3 כיסאות ילדים.

עשית סיבוב על הרכב? הוא מצא חן בעיניך?

לדרישות שלך הרכב ייתן אחלה מענה. אם אתה לא נוסע הרבה ניתן בתוספת תשלום לקנות הרחבת אחריות ל-5 שנים ואז יש לך שקט נפשי לעוד יותר זמן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...