Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,
חידשתי לא מזמן את ביטוח הרכב שלי ונאמר לי שעקב פסילה מנהלית שהייתה לי לפני שנה וחצי (30 יום על מהירות מופרזת, אחכ במשפט יצא רק קנס בלי נקודות בלי שלילה), אני צריך לשלם יותר בכמה מאות שקלים. לראייה, בדקתי בכמה חברות ביטוח והפרמייה של הרכב שלי לחובה+צד ג' עלתה ב 600 שקל לעומת לפני שנה. לא בגלל הרכב, אלא בגלל הפסילה האוטומטית שמקבלים בשימוע אצל קצין. מופיעה לחברות הביטוח אינדיקציה שמראה שיש לי רקורד של פסילה, כלומר כתם. ומדובר על פסילה מנהלית!
האם זה תקין?

פורסם

תנסה לדבר עם סוכנות ביטוח להראות להם את פס"ד וטופס נטילת רשיון נהיגה ע"י קצין. אולי יבואו לקראתך. בפועל, זה לא באמת משנה איזה פסילה , כי מדובר בפסילה בגין ביצוע עבירת תנועה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...