Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב 35-40 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

מבקש עזרה ברכישת רכב באיזור ה35 אלף שקל יכול למתוח לכיוון ה40

אני בחור צעיר רווק שנוסע לא הרבה במיוחד ככה שאין לי דרישות פרקטיות מיוחדות לכן אני מתמקד בעיצוב חיצוני ותחושה מפנקת ,פחות מתן דגש על מרווח פנים וחיסכון בדלק , מה שכן חשוב לי זאת אמינות

1.יונדאי I30

2. יונדאי i35

3. יונדאי ולוסטר

4. רנו קליאו

5. ניסאן קשקאי

כולם בשנתונים 2011/2012 

תודה רבה🙏

פורסם

אני לא יודע על איזה רכב אתה נוסע אך מה שהצגת לא ממש נמצא על משבצת הרכב המפנק. 

הניסאן קשקאי יכולה להיות קרובה קצת לתחושת פינוק  ורק אור הכניסה אליה שהיא נוחה יותר ותנוחת הישיבה גבוהה אך האם זה הפינוק שבחור רווק וצעיר מחפש? 

באשר ליונדאי וולוסטר, אני לא יודע כמה הרכב הזה נמצא על משבצת המפנק אך העיצוב הספורטיבי והגיר הידני שלה יכולים להעניק הנאה מנהיגה. 

סתם מסקרנות, מדוע שקלת דווקא את הרכבים האלה? 

שלומי.

פורסם
לפני 14 שעות, shlomi6280 כתב:

אני לא יודע על איזה רכב אתה נוסע אך מה שהצגת לא ממש נמצא על משבצת הרכב המפנק. 

הניסאן קשקאי יכולה להיות קרובה קצת לתחושת פינוק  ורק אור הכניסה אליה שהיא נוחה יותר ותנוחת הישיבה גבוהה אך האם זה הפינוק שבחור רווק וצעיר מחפש? 

באשר ליונדאי וולוסטר, אני לא יודע כמה הרכב הזה נמצא על משבצת המפנק אך העיצוב הספורטיבי והגיר הידני שלה יכולים להעניק הנאה מנהיגה. 

סתם מסקרנות, מדוע שקלת דווקא את הרכבים האלה? 

בוודאי אחי , הן היו נראות לי הכי טוב בתקציב הזה   

קשקאי היא ג’יפ די מפנק אך מיושן מעט

הi30 מעוצבת נחמד ומגיעה עם גג פנורמי כסטנדרט

הi35 מעניקה תחושה של רכב מנהלים בצורה מסויימת

הולוסטר כמובן נראית מעולה מבחוץ 

והקליאו יפהפייה אך ירדתי ממנה כי אני מחפש רק אוטומט ובמקרה שלה זה רובוטי כפול מצמד לא אמין במיוחד

יש הצעות נוספות?

פורסם

אני אחדד, 

קשקאי זה לא ג'יפ, מדובר בקרוסאובר, נכון שלא מהחדשניים (אך משווים תפוחים לתפוחים וביחס לרכבים מאותם השנים לא היה על משבצת הרכב המיושן), קרוסאובר דיי מוצלח ואמין אך אין בו שום ערך מוסף של הנאה מנהיגה מלבד הפרקטיות, נוחות כניסה ויציאה ותנוחת ישיבה גבוהה,

אם תמצא אחת ברמת גימור טקנה אולי תיהנה קצת מאבזור הכולל חישוקים גדולים יותר, תאורת קסנון, גג פנורמי וכיו"ב. 

וולוסטר זו מכונית נאה למדי אך אני הייתי מעדיף אותה ידנית (בכלל אני אמנם נוסע על אוטומט אך חסיד של מכוניות ידניות, רק שאין כאן ממש היצע מגוון וחבל), 

יונדאי I30 זו גם מכונית נאה אך אין בה שום משהו מעניין, היא לא מכונית רעה אבל דיי משעממת וכך גם ה- I35 שהיא לא ממש מכונית מנהלים ואולי תצורת המרכב והאורך נותן תחושה של... אך לא מעבר. 

אם צריך להיצמד לרשימה שנתת הייתי מתלבט בין הקשקאי לבין הוולוסטר אך אם אם הייתי מוסיף עוד מכונית למשוואה הייתי מחפש מאזדה 3 ספיריט האצ'בק 2011-2012 שמורה. זו מכונית ששמה דגש על הנאה מנהיגה, מאובזרת נהדר לשנתה, אמינה וסחירה ואוטומטית. לא מהחסכוניות אך לא בזבזנית ביחס לשאר המשפחתיות ועלויות אחזקה זולות יחסית. 

בהצלחה.

שלומי.

פורסם
לפני 5 שעות, shlomi6280 כתב:

אני אחדד, 

קשקאי זה לא ג'יפ, מדובר בקרוסאובר, נכון שלא מהחדשניים (אך משווים תפוחים לתפוחים וביחס לרכבים מאותם השנים לא היה על משבצת הרכב המיושן), קרוסאובר דיי מוצלח ואמין אך אין בו שום ערך מוסף של הנאה מנהיגה מלבד הפרקטיות, נוחות כניסה ויציאה ותנוחת ישיבה גבוהה,

אם תמצא אחת ברמת גימור טקנה אולי תיהנה קצת מאבזור הכולל חישוקים גדולים יותר, תאורת קסנון, גג פנורמי וכיו"ב. 

וולוסטר זו מכונית נאה למדי אך אני הייתי מעדיף אותה ידנית (בכלל אני אמנם נוסע על אוטומט אך חסיד של מכוניות ידניות, רק שאין כאן ממש היצע מגוון וחבל), 

יונדאי I30 זו גם מכונית נאה אך אין בה שום משהו מעניין, היא לא מכונית רעה אבל דיי משעממת וכך גם ה- I35 שהיא לא ממש מכונית מנהלים ואולי תצורת המרכב והאורך נותן תחושה של... אך לא מעבר. 

אם צריך להיצמד לרשימה שנתת הייתי מתלבט בין הקשקאי לבין הוולוסטר אך אם אם הייתי מוסיף עוד מכונית למשוואה הייתי מחפש מאזדה 3 ספיריט האצ'בק 2011-2012 שמורה. זו מכונית ששמה דגש על הנאה מנהיגה, מאובזרת נהדר לשנתה, אמינה וסחירה ואוטומטית. לא מהחסכוניות אך לא בזבזנית ביחס לשאר המשפחתיות ועלויות אחזקה זולות יחסית. 

בהצלחה.

מודה לך על התשובה המפורטת!

אז מהיונדאי i30 וi35 ירדתי 

אני נשאר עם ההתלבטות בין קשקאי לולוסטר

אני מציין שאני מחפש רק גירים אוטומטיים 

ידוע על בעיות אמינות עם הגיר האוטומטי של הולוסטר(אני מודע להעדר כוח ותחושת כבדות,הסגנון והאווירה הספורטיבית מכפים על המינוס הזה מבחינתי)?

לגבי המאזדה אני נוסע כרגע במאזדה 6 2009 של המשפחה , ה3 בשנתונים שציינת מקבילים בצורה אליה , רכב בהחלט מאובזר לשנתון אבל בהתחשב בתקציב מרגיש לי מעט מיושן(לצורך העניין המאזדה 6 הנוכחית נקנתה ב10 אלף שח , לכן 35 אלף על אותה הצורה מרגיש לי גבוה)

פורסם (נערך)
בתאריך 29.9.2021 בשעה 11:03, saharlevi כתב:

אהלן חברים

מבקש עזרה ברכישת רכב באיזור ה35 אלף שקל יכול למתוח לכיוון ה40

אני בחור צעיר רווק שנוסע לא הרבה במיוחד ככה שאין לי דרישות פרקטיות מיוחדות לכן אני מתמקד בעיצוב חיצוני ותחושה מפנקת ,פחות מתן דגש על מרווח פנים וחיסכון בדלק , מה שכן חשוב לי זאת אמינות

1.יונדאי I30

2. יונדאי i35

3. יונדאי ולוסטר

4. רנו קליאו

5. ניסאן קשקאי

כולם בשנתונים 2011/2012 

תודה רבה🙏

אם הדרישות שלך הן מה שאתה באמת מחפש הייתי שוקל מהרשימה שלך רק את ה I35 או משנה כיוון לסיויק סדאן (אתה יכול לקנות 2012 ועם מתיחת תקציב של כמה אלפים גם את 2013 או למאזדה 3 ספיריט 2011/12 

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...