Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב, ובינתיים לא הגיעו דגמי 2006, יש רק 2005, הרכב המדובר הוא סיאט איביזה.

עכשיו היבואן הציע לי 3000 שקל הנחה וסאן רוף (התקנה של גנות בשווי 6000 שקל) מתנה.

האם לדעתם זה משתלם, או כדאי לחכות לדגמי 2006? או לנסות להתמקח על המחיר ?

תודה לעונים.

נ.ב. אל תציעו לי לקנות יד שנייה כי אני לא מעוניין בכך, אני מעוניין ברכב חדש בלבד.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה עולה 2006 באוטו מפרט שהציעו לך את ה2005?

בידיוק את אותו הדבר הציעו לאמא שלי רק בלי סאן רוף אבל הציעו ספוילר אורגינל והנחה של 5Kכשקנינו את הטויוטה כלא הגיעו דגמי ה2003 והיה את ה2002 וכשביררנו על ה2003 התברר שמייצרים אותה בטורקיה אז החלטנו ללכת על הינה יותר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אין לי מושג מה מחיר דגם 2006 גם ליבואן לא יודע עדיין, לפחות כך הוא טוען. העניין הוא האם כדאי לנסות להוריד המחיר ? אין לי כל כך ניסיון, זה פעם ראשונה שאני קונה אוטו חדש. האם זה מקובל בכלל להתמקח עם הסוכן באולם התצוגה על המחיר ?

פורסם

יש מצב טוב שיוריד אבל לא הרבה יכול להוריד עוד איזה 1K 2K

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

ביננו, אם הוא יוריד 2K אז אני יקנה, יש לו אפשרות כזאתי בכלל או שאין לי שום כוח לשנות את מחיר הרכב ?

פורסם

היבואן יודע את המחיר מכיוון שעכשיו הוא מתחיל למכור 2006, הנחה סדר גודל שאמרת זה בכלל לא רציני. מחירון הרכב יצנח לך בחודש הקרוב בערך ב 20%..לא שווה, אם זה ההצעה הסופית שלו (ואני מניח שלא, כיוון שהוא מת להעיף אותה) אז תחכה ל2006..

1.8T 8)

פורסם

יש בידו כח להוריד אבל לא רציני כמו שאמרתי ואחרי שתצא עם ה2005 מחוץ לחנות המחירון יצנח המון כמו שנאמר פה ואתה תפסיד יותר במיוחד אם זה הונדה המחירון נופל הרבה

פורסם
היבואן יודע את המחיר מכיוון שעכשיו הוא מתחיל למכור 2006, הנחה סדר גודל שאמרת זה בכלל לא רציני. מחירון הרכב יצנח לך בחודש הקרוב בערך ב 20%..לא שווה, אם זה ההצעה הסופית שלו (ואני מניח שלא, כיוון שהוא מת להעיף אותה) אז תחכה ל2006..

20%? לא הגזמת קצת? אתה רוצה להגיד שרכב ששווה 100K ויוצא מהסוכנות שווה מיד 80K? רכבים חדשים מאבדים לרוב בין 10-15% בשנה, לא בחודש. נכון שיהיה קשה למכור רכב בן חודש, אבל המחירון לא מוריד אפילו 10% לרכב בן חודשיים שלושה.

גיא

פורסם

אם אין מתיחת פנים או משהו בדגמי 2006 אז אולי שווה לחכות עוד קצת וקבל הנחה גדולה יותר. ומחירון של דגם 2006 זהה למחיר של 2005 ללא הנחה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אין שום מתיחת פנים, ואגב שילמתי כבר מקדמה של 2000 שקל (שבטוח יהיה משוריין לי אוטו), זה היה טיפשי מצידי או שאפשר לתקן את המצב ?

נ.ב. דגמי 2006 עדיין לא נימכרים, בעוד כחודש-חודשיים הם יתחילו להימכר, זה מה שאמרו לי בסוכנות סיאט.

פורסם

תיראה זה אומר שתהיה לך ירידת ארך של הרכב אני ממליץ לך לחקות וליקנות 2006 אבל אם אתה מיתעקש אולי כדי לבקש מהסוכנות את ההנחה בסכום של ירידת ארך ?

פורסם

שמע לפי גם מה שהבנתי, אוטו משנת 2006 לא יהיה עם סאן רוף, שזה כבר 6000 שקל ! הם נותנים סאן רוף למכוניות שנישארו להם (התקנה מקומית של גנות), ואני מאוד רוצה סאן רוף. השאלה שלי היא האם תשלום מיקדמה (שכבר שילמתי...) הוא בעצם הסכמה למחיר שנתנו לי, או שכדאי לנסות להתמקח ?

פורסם

מה יש לך להפסיד בלנסות להתמקח? אם הוא כבר הציע לך הנחה וגם סאן-רוף סימן שהוא "מת" לחסל את המלאי שברשותו,לכן ייתכן מאוד שיסכים לבוא עוד לקראתך. אם זוהי הצעתו האחרונה אז תשאל את עצמך אם הסאן-רוף באמת שווה לך את ירידת הערך שתגיע בקרוב.

פורסם

יש לו קלף מיקוח אצלו, שילמתי 2000 שקל מקדמה שלא חוזרים אליי, זה היה אולי טיפשי לשלם מקדמה אבל פחדתי שיגמר המלאי או משהו...

הסוכן הבטיח שיתן לי עוד הנחה, אבל לא כתב את זה בשום מקום, רק הבטיח בעל פה, זה יכול להזדקף לזכותי ?

פורסם

אני אישית הייתי מחכה עוד טיפה וקונה 2006 בלי זיבולי השכל על הנחות ומתנות וכו'. לך תדע מה ה"שאריות" שנשארו במגרשים. עדיף כבר לקחת חדש וזהו.

בכל מקרה כשקניתי את הטולדו והציעו לי סאנרוף בהנחה אמרתי שגם אם הוא היה בחינם לא הייתי לוקח. מחליא אותי לחשוב שהייתי משלם כסף ועוד היו קודחים לי חור בגג. סאנרוף זה מעולה ואני חולה על זה, אבל רק אם הרכב יוצא איתו מהמפעל. זאת דעתי האישית.

• תוכן חדש...