Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע הסאן רוף הוא התקנה של גנות, שהם מתקינים מעולה, ונותנים 6 שנים אחריות ! לפי מה שבדקתי יש ירידת ערך של 10,000 שקל. מה אתם מציעים ?

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא הייתי לוקח רכב שנת 2005 כעת,

ואני מסכים עם GOLF ב100 אחוז בכל מה שהוא אמר בנוגע לסאןרוף.

הבעיה היא שזרקת 2000 ש"ח בלי לחשוב על התוצאות, ואני ממש מקווה שגם אם תלך על זה, לא תקבל

כל מיני שאריות שהצטברו במגרשים...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בוא נגיד את זה ככה, כמה הנחה היבואן צריך להציע לי שיהיה לי משתלם לקחת 2005 ? כי ת'אמת זה ממש לא מעניין אותי מה השנתון של האוטו, כי אין הבדל במפרט חוץ מהשנתון כמובן.

פורסם

עדכון קטן: היום דיברתי עם הסוכן, הוא אמר כי דגמי 2006 מתחילים להימכר חודש יולי, ומחירו יעמוד על 143 אלף שקל בערך, לעומת מחיר איביזה 2005 שעומד על 138 אלף שקל. אגב ה-2000 שקל מקדמה נכללים גם אם אני קונה דגם 2006, ז"א שילמתי 2000 שקל כבר, וזה לא משנה מה אני יקח. הוא הוסיף כי בעוד חודש הוא יכול לתת לי הנחה יותר גדולה עבור איביזה 2005

מה אתם מציעים ?

נ.ב. אני מתכוון להחזיק באוטו לפחות 3 שנים.

פורסם

תוך שלוש שנים, הפער במחיר בין רכב בסדר גודל כזה של מחיר משנת 2005 וכזה משנת 2006 יעמוד על 5-7K לפחות.

מצד שני, אם חדש באמת יקר יותר ב5K, ואתה עוד מקבל כמה אלפים בהנחה, אני חושב שזה שווה.

לגבי הסאנרוף, אני מסכים עם קודמי. אני גם מאוד אוהב את הקונספט, אבל גם אם היו משלמים לי לא הייתי שם דבר כזה באוטו, ועוד באוטו חדש. בשום אופן לא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אם לאוטו לא היה סאן רוף, הייתי הולך באופן עצמאי לגנות ועושה שם, כן אולי זה נישמע מוזר אבל זה מה שהייתי עושה.

פורסם

הבדל של 8% בין השנתונים גבול הכדאיות שלך לדעתי. בערך 11000 ש"ח. בתנאי שהרכב באמת חדש ולא תצוגה או משהו כזה.

תנסה להתמקח. תסביר לו שאין לך בעיה לחכות לחדש, אבל אתה מתלבט והבדל של עוד 3000 ש"ח יעשה לך את ההבדל. 6 שווה הגג, 2 הוא כבר הוריד, עוד 3 הפער ביניכם- כשהפער לא גדול מדי איש המכירות חושב על העמלה שלו.

ד"א אל תשכח שכמשומש לא תקבל הרבה על הגג שמש. מצד שני אתה תהנה ממנו שלש שנים כמובן.

אריק

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

הייתי אצללו היום והוא כבר זרק לי 1000 שקל הנחה לפני שדיברתי בכלל, ועוד חודש אני חושב שיבואן יהיה יותר לחוץ להיפתר מ-2005 אני מקווה... ואני יקבל הנחה יותר משמעותית

פורסם
עדכון קטן: היום דיברתי עם הסוכן, הוא אמר כי דגמי 2006 מתחילים להימכר חודש יולי, ומחירו יעמוד על 143 אלף שקל בערך, לעומת מחיר איביזה 2005 שעומד על 138 אלף שקל. אגב ה-2000 שקל מקדמה נכללים גם אם אני קונה דגם 2006, ז"א שילמתי 2000 שקל כבר, וזה לא משנה מה אני יקח. הוא הוסיף כי בעוד חודש הוא יכול לתת לי הנחה יותר גדולה עבור איביזה 2005

מה אתם מציעים ?

נ.ב. אני מתכוון להחזיק באוטו לפחות 3 שנים.

מכל בחינה שתסתכל על זה יותר כדאי לקנות 2006. גם אם ימכרו לך דגם 2005 בהנחה הכסף הזה יחזור אליך אם תקנה 2006 ותרצה למכור עוד 3-4 שנים.

פורסם

המממ כן אבל שמתי לב שהמחירון של איביזה לפני 5 או 4 שנים שונה בכמה אלפי שקלים בלבד, וגם דגם 2006 יקר יותר מ2005, וגם על דגם 2005 אני מקבל הנחה, אולי זה משתלם, נעשה טיפה חושבים.

פורסם

טוב יש פה עוד נתון שלא כולם יודעים...

אתה קונה את הרכב עם הנחה במיסים.

לכן: לא כל כך משנה מה תקנה 2005 או 2006: את הפרש המחיר במכירה קרוב לודאי שיקבל המכס כשתמכור.

מה אני הייתי עושה ?

הייתי מוותר על הסנרוף ולוקח הנחה כספית - לא הייתי עושה התקנה מקומית לסאנרוף.

כמו כן קח בחשבון שסכום הפטור עלול לרדת ואז בעצם 2005 ו-2006 יעלו אותו דבר.

(מצד סכום סכום הפטור במס יכול גם לעלות - אך בתקופה אחרונה זה לא קורה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא בטוח, סכום הפטור הוא עד 65000 שקל, ודגם 2005 עולה 138 אלף שקל ללא הנחה, ודגם 2006 עולה בסביבות ב 144 שקל כניראה. ולא ניתן לוותר על הסאן רוף, בכל המכוניות שנישארו יש סאן רוף, אני כאמור רוצה סאן רוף בכל מיקרה.

פורסם

אם אתה רוצה רכב עם סאן רוף אז תקנה אחד שמגיע עם גג אורגינל מפס הייצור (נגיד מאזדה 3 2 ליטר) לקנות אוטו חדש וישר להתחיל לחתוך לו את האימאמא של הגג שלו לא מומלץ ועוד בהתקנה מקומית(ואם כל הכבוד לגגות גנות זו עדיין התקנה מקומית) כמו שאתה רוצה שהאוטו יגיע עם חשמלי אורגינל ולא שיתקינו לך בארץ חלונות חשמל ובדרך ישרטו לך חצי פלסטיקה באוטו ככה תעשה עם הגג

מילא והיה מדובר ברכב של כמה שנים אז זה אחרת אבל חדש

תשאיר אותו כמו שהוא

פורסם

אולי לא קראת את מה שכתבתי, לכל המכוניות שנישארו יש סאן רוף בהתקנה מקומית או אורגינל, על אורגינל הם רוצים תוספת של 2000 שקל... אבל על התקנה מקומית יש אחריות של 6 שנים, על התקנה אורגינלית אין לי מושג כמה אחריות יש, אני מניח שנתיים אחריות כמו האחריות על האוטו.

• תוכן חדש...