Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה HPE

mabootoo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רציתי להודיע בפורום זה שאני מוכר את הלנצ'יה HPE הנדירה והאהובה שלי :-( .

לפרטים אנא ראו את לוח המודעות של הרכבים למכירה באתר זה..

תודה

יוני.

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

אכן רכב במצב מצויין-אבל שאלה קטנה:

למה ציינת שהרכב שימש אותך ליום יום?? לא שאני אומר שאתה משקר חלילה וגם עשית עבודה מדהימה..

אבל בתור השכן שלך-האוטו הזה עמד שנים מכוסה!!!

פורסם

היי PICIKI

אני לא בטוח כל כך שאתה אכן שכן שלי (יש עוד רכב בצבע זה באזור המרכז) ואם כן אני יכול להבטיח לך שהרכב הזה פרט לתקופה שלפני שנה שהוא עמד כחודש כי הוא חיכה לחלק מחו"ל נוסע יום יום! אין שום סיכוי שבעולם שהרכב עמד "שנים" מכוסה (הרי הוא עובר טסט כל חצי שנה :? ...) ואתה יכול ומוזמן להתקשר אלי כדי לוודא אם אתה אכן שכן שלי

פורסם

אלא אם כן התמונה היא לא מרחוב השרון ברעננה...אז אני מתנצל :-o

היי PICIKI

אני לא בטוח כל כך שאתה אכן שכן שלי (יש עוד רכב בצבע זה באזור המרכז) ואם כן אני יכול להבטיח לך שהרכב הזה פרט לתקופה שלפני שנה שהוא עמד כחודש כי הוא חיכה לחלק מחו"ל נוסע יום יום! אין שום סיכוי שבעולם שהרכב עמד "שנים" מכוסה (הרי הוא עובר טסט כל חצי שנה :? ...) ואתה יכול ומוזמן להתקשר אלי כדי לוודא אם אתה אכן שכן שלי

פורסם
אלא אם כן התמונה היא לא מרחוב השרון ברעננה...אז אני מתנצל :-o

כל הכבוד. קודם כל אתה קורא לבן אדם שקרן, בנוכחות כל הפורום.

אח"כ אתה טורח לברר מאיפה הוא ואם הוא בכלל מי שאתה חושב שהוא.

באמת יפה מאוד.

חומר למחשבה: אבותינו חשבו שהלבנת פני חברך ברבים היא עברה כ"כ חמורה, שהיה עליה עונש מוות!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כל הכבוד. קודם כל אתה קורא לבן אדם שקרן, בנוכחות כל הפורום.

אח"כ אתה טורח לברר מאיפה הוא ואם הוא בכלל מי שאתה חושב שהוא.

באמת יפה מאוד.

חומר למחשבה: אבותינו חשבו שהלבנת פני חברך ברבים היא עברה כ"כ חמורה, שהיה עליה עונש מוות!

יניב

אל תשכח שבאותה תקופה גם כרתו גפיים ללא מחשבה שניה...

תודה לאל ששילטון החוק כיום לא "מתירני" כזה (אם כי זה לא היה מזיק במיקרים מסויימים)..

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תחשבו מה שאתם רוצים...כל אחד יכול לפרסם פה מה שהוא רוצה ולמכור לנו המסוממים מעתיקות כל דבר.

זה היה עניין ביני לבינו (והוא עדיין לא הגיב כמו שאתם רואים).

ואתם צריכים להודות לכל מי שגורם לכם לפקוח את העינים ולשאול את השאלות הנכונות!!!

פורסם

היי

אתה צודק שיש או יותר נכון היה רכב כזה ברחוב השרון (אני גר בצד השני של העיר). אני יודע על הרכב הזה כי הוא אכן עמד ברחוב עצמו מכוסה הרבה וגם נפגשתי עם בעל הרכב כי רציתי לקנות אותו לחלקים (והוא לא הסכים) ולאחר תקופה מסוימת הוא העביר את הרכב מאחורי הבית (מתחת לבית) ולאחר זמן מסוים הרכב פשוט נעלם...רק לידיעתך, הרכב ההוא היה משנת 81 עם חזית שונה משלי ובצבע זהב.

אני לא נעלבתי רק הופתעתי...קורה שטועים. הרכב שלי בבעלותי כבר 7.5 שנים ובהחלט נוסע יום יום :wink: אחרת היה לי קשה להגיע לעבודה...

אם אתה יודע מה קרה לאותו רכב אני אשמח לשמוע כי אני מכיר אנשים שמחפשים חלקים לרכבים שלהם והרכב הזה יכול לעזור להרבה אנשים.

פורסם
תחשבו מה שאתם רוצים...כל אחד יכול לפרסם פה מה שהוא רוצה ולמכור לנו המסוממים מעתיקות כל דבר.

זה היה עניין ביני לבינו (והוא עדיין לא הגיב כמו שאתם רואים).

ואתם צריכים להודות לכל מי שגורם לכם לפקוח את העינים ולשאול את השאלות הנכונות!!!

בשביל זה ישנן הודעות פרטיות.

בברכה,

גלעד

פורסם

תודה על ההסבר :)

אני אברר מה קורה עם הרכב שעומד.

אנחנו פה בשביל לעזור ולתמוך ולשאול אחד את השני!.

ולמי שלא מתאים להסתכל ב"התנצחויות" בפורום -שילך לYNET !!

תודה על הסבלנות :wink: mabootoo

היי

אתה צודק שיש או יותר נכון היה רכב כזה ברחוב השרון (אני גר בצד השני של העיר). אני יודע על הרכב הזה כי הוא אכן עמד ברחוב עצמו מכוסה הרבה וגם נפגשתי עם בעל הרכב כי רציתי לקנות אותו לחלקים (והוא לא הסכים) ולאחר תקופה מסוימת הוא העביר את הרכב מאחורי הבית (מתחת לבית) ולאחר זמן מסוים הרכב פשוט נעלם...רק לידיעתך, הרכב ההוא היה משנת 81 עם חזית שונה משלי ובצבע זהב.

אני לא נעלבתי רק הופתעתי...קורה שטועים. הרכב שלי בבעלותי כבר 7.5 שנים ובהחלט נוסע יום יום :wink: אחרת היה לי קשה להגיע לעבודה...

אם אתה יודע מה קרה לאותו רכב אני אשמח לשמוע כי אני מכיר אנשים שמחפשים חלקים לרכבים שלהם והרכב הזה יכול לעזור להרבה אנשים.

פורסם

אין בעיה ...ואני באמת אשמח אם תגלה מה קרה עם הרכב ההוא...אני מקווה שהוא לא נזרק סתם ככה

תודה על ההסבר :)

אני אברר מה קורה עם הרכב שעומד.

אנחנו פה בשביל לעזור ולתמוך ולשאול אחד את השני!.

ולמי שלא מתאים להסתכל ב"התנצחויות" בפורום -שילך לYNET !!

תודה על הסבלנות :wink: mabootoo

פורסם
היי

אצל ג'וני ממצפה (ליד טבריה, לא מצפה רמון) יש HPE שלמה מוזנחת שעומדת לה כאבן שאין לה הופכין.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...