Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תעלומת הפיורי - הסוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו, חברים, התפתחות מהדקות האחרונות:

לפני שעה קיימתי שיחה נוספת עם גרושתו של מי שקנה את הרכב של אבי ז"ל, שהבטיחה להעביר את המסר הלאה.

לפני דקות התקשר אלי האיש, היה לבבי ונחמד מאד ופתר את התעלומה, אחרי כמעט 17 שנים, כאשר סיפר לי שהרכב של אבי נמכר ל"גריסה" לפני כ- 13 שנים לאחר שהמנוע שלו שבק חיים. כפי שחשבתי. היו לי תקוות שאולי אמצא משהו ממנו אבל... לא.

אז הרכב מת מזמן, גם אבי החזיר נשמתו לבורא לפני כמה שנים ועכשיו - יותר מתמיד - המשימה היא להשיב עטרה ליושנה בדמות ה"כלה המיועדת לייבוא".

תודה על כל התגובות החמות לסיפור מאתמול. המשך עוד יבוא,

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

המלך מת...יחי המלך החדש!

סגרת מעגל:beerchug:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אכן, ג. - המעגל נסגר, והרגשות מעורבים. אבל עם הפנים קדימה, בתקווה לייבוא מוצלח שההליכים לקראתו מסתיימים בימים אלה. תודה.

פורסם

יודע על מה אתה מדבר.

גם הקורטינה של אבי (הקורטינה המיתולוגית) נמכרה לגריסה.

אני בטוח שזה יגרום לך להביא את הרכב ללא חרטות .

בהצלחה

לירון

פורסם

לחמי שלום הסיפור שלך נגע לליבי. ב"ה שהפיורי תגיע בשלום .יש לך הערכה באיזה סכום יגמר התהליך.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

היי יוסי, תודה רבה.

עדיין לא יודע בכמה הסיפור ייגמר, אבל מעריך שבעשרות בודדות של אלפי שקלים.

כשהתהליך יושלם אוכל לברך על המוגמר ולעדכן כאן.

פורסם

חמי הסיפור נוגע ללב , אני זוכר את עצמי יושב בבאסה בפיאט 132 של אמא שלי בשנת 92 שנאלצנו למכור אותה עקב שליחות לחו"ל....

בכל אופן ניסית לחפש אותה במגרשים?

אני יודע שיש מגרש במשרד הרישוי בחולון של ערבי בשם חמיס , שאני טיילתי בו פעם היו שם מלא אמריקאיות וגם מכוניות קלאסיות הרוב במצב רקבון מתמשך.

פורסם

היי רם,

תודה רבה.

ניסיתי לחפש אבל, אם קראת את השרשור הקודם שלי משבת, ודאי שמת לב שגם כשראיתי את הרכב בפעם האחרונה לפני כ- 13 שנים, הוא היה במצב רע מאד. השערתי לפיה הרכב לא שרד התאמתה אמש, כשהמעגל נסגר והבעלים שקנה את הרכב מאבי המנוח אישר באוזניי כי הרכב נמכר לגריסה וכי ככל הנראה נגרס כבר זמן קצר לאחר שראיתיו בפעם האחרונה, כך שאני מניח שאין מצב שאמצא משהו מהרכב. לפעמים צריך לדעת "to let it go" אז זה מה שאני עושה מצד אחד ומצד שני - מייבא רכב זהה.

חמי

פורסם

:mm_sad: אכן, סיפור עצוב... אני בזמנו הייתי במצבך, רק יותר חמור - אני ראיתי בוודאות את הסופו של האסקורט שלי תחת השופל של העריה... אפילו לא הצלחתי לפרק ממנה חלקים! הטמבל, שמכרתי לו אותה, העמיד אותה, עד שהעריה לקחה אותה, ועוד מול הבית שלי! רציתי להרוג אותו! ויום אחד היא נעלמה, אין לי מושג, למה העריה לקחה אותה בשלמותה (בד"כ בא ישר השופל), אחסנה אותה איפשהו, וחודשיים אחר-כך, כשבאתי ל"סיור מציאות" למיגרש האיסוף שהיה בזמנו ב"כביש וולפסון", ראיתי את השופל מוציא אותה ממשאית ומועך אותה! :evil::shock2:

בהצלחה ב"פרוייקט"! הייתי בשימחה דווקא "מאמץ" איזו אסקורט MK1- קופה שוב, אבל אני חושש, שלא יהיה לי זמן להיתעסק איתה, והעריה תיקח לי אותה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חמי שלום,לתשומת ליבך היום ראיתי מודעה בלוח של אתר מועדון החמש,פליימות פיורי 3 1973 יד 1 למכירה.האם ידוע לך משהו ? אולי זה מאוחר כבר.

רכב אמריקאי אהבת חיי.

פורסם
חמי שלום,לתשומת ליבך היום ראיתי מודעה בלוח של אתר מועדון החמש,פליימות פיורי 3 1973 יד 1 למכירה.האם ידוע לך משהו ? אולי זה מאוחר כבר.

ערב טוב ותודה,

אם אני מבין וזוכר נכון, אז המדובר במודעה ישנה של רכב בדיוק מהסוג שאני מחפש. אם זה אותו הרכב עליו אני יודע, אני יכול לספר שראיתי אותו לפני כשלושה חודשים והחלטתי בסופו של דבר שלא לקנות אותו. אשמח אם בכל זאת תתן לי את הלינק למודעה, כדי שאעשה "וידוא הריגה"...

חמי

פורסם

אימפריאל, תודה. בדקתי את המודעה, ואכן - זה הרכב שראיתי והתלבטתי אם לקנות. בסופו של דבר הרכב נקנה לפני כחודש ואף הופיע לאחד ממפגשי השישי.

פורסם

כן, אבל מטעמי צנעת הפרט (והכיס) של המוכר ושל הקונה מעדיף שלא לחשוף כאן.

פורסם

חמי תודה בכל אופן.דרך אגב עכשיו הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי פליימות כמו שאתה מייבא ב 4900 דולר לדעתי הרכב מצב 2.

רכב אמריקאי אהבת חיי.

• תוכן חדש...