Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30K

ruena10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל שמחפש רכב בעיקר לנסיעות בינעירוניות(כל נסיעה בערך שעה). מה שחשוב לי זה שיהיה רכב חסכוני ואמין.

מוכן לקבל אופציות של ידני

פורסם

אפשר לבדוק רנו קליאו עם מנוע 0.9, נראית טוב, די זריזה, אבזור לא רע כבר ברמת אבזור הבסיסית.

בעיר הרכב מרגיש נוקשה אבל מחוץ לעיר בסדר גמור.

עוד אופציה באזור ה 35 אלף היא קקטוז ידנית, מראה לא שיגרתי, או שאתה אוהב את זה או שאתה אומר מה זה הדבר הזה.

אבל הרכב נוח יותר, מנוע טורבו 1.2 חזק יותר ובכלל הקקטוס נחשבת לזריזה עקב משקל קל יחסית.

פה אבל יש כוכבית, הייתה בעיה ברצועת טיימינג והיא הוחלפה בריקול, ברכבים שהיא גרמה נזק יש דיווח  על צריכת שמן.

אני רכשתי כזאת בתחיל השנה, בנתיים מאוד מרוצה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 2.9.2021 בשעה 06:23, yulianx כתב:

אפשר לבדוק רנו קליאו עם מנוע 0.9, נראית טוב, די זריזה, אבזור לא רע כבר ברמת אבזור הבסיסית.

בעיר הרכב מרגיש נוקשה אבל מחוץ לעיר בסדר גמור.

עוד אופציה באזור ה 35 אלף היא קקטוז ידנית, מראה לא שיגרתי, או שאתה אוהב את זה או שאתה אומר מה זה הדבר הזה.

אבל הרכב נוח יותר, מנוע טורבו 1.2 חזק יותר ובכלל הקקטוס נחשבת לזריזה עקב משקל קל יחסית.

פה אבל יש כוכבית, הייתה בעיה ברצועת טיימינג והיא הוחלפה בריקול, ברכבים שהיא גרמה נזק יש דיווח  על צריכת שמן.

אני רכשתי כזאת בתחיל השנה, בנתיים מאוד מרוצה.

טירוף אני אחפש עוד 

פורסם

הקליאו היא סופר מיני.

יש לך גם את ה-208 עם מנוע 1.2 (לא טורבו) וגיר ידני, תנסה לחפש ברמת גימור אקטיב ולא אקסס.

עוד אופציות זה מכוניות כמו איביזה\פאביה\פולו עם מנוע 1.4 וגיר ידני, לא הכי זריזות אבל אמינות מאוד. יש את ה-1.2TSI שבשנתונים המוקדמים פחות אמין אך מספק ביצועים טובים. קשה לי להאמין שתמצא משהו עם מנוע 1.0TSI שמציג גם אמינות טובה לצד ביצועים טובים, אבל אם תמצא - שווה בדיקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...