Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

למען הסר ספק, לא בוצעה כל פעולה אוטומטית או בלתי חוקית באתר, פשוט עברתי על הרבה עמודים באופן ידני כשחיפשתי מוצרים באתר יד2. 

* האתר מפנה להודעת האבטחה הבאה:

image.thumb.png.ec344bbc90739627ca90894b195b0b01.png

* בעבר קרה לי, ומחיקת ה cookies והחלפת IP היו פותרים את הבעיה, אבל זה כבר לא עובד.

* נמחקו רק ה cookies של יד2 וגם כל ה cookies (לא ידנית, בעזרת ההגדרות בדפדפן) והוחלף IP, ללא הצלחה.

* נבדקו\נמחקו התיקיות הבאות (Flash) :

%APPDATA%\Macromedia\Flash Player\#SharedObjects\
%APPDATA%\Macromedia\Flash Player\macromedia.com\support\flashplayer\sys\

* שימוש באותו המחשב עם אותו ה IP כמובן, עם דפדפן Chrome, עובד. הגדרת profile חדש ב Firefox גם עובדת (about:profiles), במקביל אפילו לפרופיל הישן שחסום.

* בוטלו התוספים של חוסמי הפרסומות, ועדיין האתר חסום.

1. אני יכול לעבוד עם דפדפן אחר או פרופיל חדש ולעקוף את הבעיה, אבל מעניין אותי לדעת מה המזהה בו משתמש האתר?

2. האם יכול להיות ש Firefox חולק מזהה פרופיל ייחודי עם האתר?

3. האם אחד התוספים שותל מזהה ייחודי?

4. האם יש cookies  בשם אחר שהאתר שותל או משתמש ב cookies של אתר אחר שלא נמחקים?

5. יכול להיות שהאתר משתמש ב fingerprinting ?  בדקתי כאן https://amiunique.org/   ונראה שאכן התצורה שלי מזהה אותי מבין הרבה משתמשים גם לאחר ביטול אפשרות ה Canvas

תודה רבה, אשמח אם מישהו יודע משהו, או שיש לו רעיונות.

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם (נערך)

מהמר על Local Storage / Session Storage שלמיטב זכרוני משודכים לפרופיל משתמש.

גש לאתר שלהם, F12, תעבור ל  Console:

localStorage.clear()

sessionStorage.clear()

עדיין לא עובד ? 

תפתח DEV TOOLS עם F12.

עבור לNETWORK.

קח את הREQUEST ל HTML כ CURL.

תעשה IMPORT אל Postman.

תתחיל לשחק עם ה HEADERS עד שתקבל HTML תקין במקום הפחשפה של ה FIREWALL של יד2.  הייתי מתחיל ב USER AGENT אגב.

סביר להניח שאחת מהדרכים האלו יביאו אותך לפתרון.

עריכה אחרונה על ידי stum
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...