Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי טורבו שאני צריך דחוף לעשות לו הברגות על הברגים שמחזיקים את הפלאנג' של הדאוון פייפ שכרגע אין עליהם הברגה בכלל.

האם מישהו יכול לעזור לי בנושא?

בברכה מושיק גלימידי

קו---------------------------------------

פורסם

מצטער אני לא מבין בעסק.

img26560mn8tp3pa.jpg

המוטות שמסומנים בצהוב הם ללא הברגה. אני צריך לעשות עליהם הברגה כמו בשאר המוטות.

אין לי ידית.המוטות עם ההברגה הם 7מ"מ.

פורסם
אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלהוריד את ה"עמודים" הלא מועילים האלה ולרתך גוזונים/ברגים !

!BULLCRAP

פורסם

1. לא הייתי מנסה לרתך לבד; מדובר ביציקה וכדאי לתת זאת לחרט טוב, מה גם שעלול להיווצר עיוות בחומר מהחום. חפש חרט שידע להמנע מזה.

2. אפשרות שניה ועדיפה היא להבריז את המוטות הקיימים עם מחרוקת. תמדוד אותם ותנסה להשיג מחרוקת מתאימה. עדיף יהיה אם תצליח לחלוץ אותם לפני העבודה - איך הם תפוסים בצד השני?

פורסם

2. אפשרות שניה ועדיפה היא להבריז את המוטות הקיימים עם מחרוקת. תמדוד אותם ותנסה להשיג מחרוקת מתאימה. עדיף יהיה אם תצליח לחלוץ אותם לפני העבודה - איך הם תפוסים בצד השני?

זה מה שרציתי לעשות.

עובי מוט 8 מ"מ.

הם לא תפוסים בצד השני. הם חלק מההאוסינג של הטורבו. יתכן וניתן להוציא אותם עם ג'פקה אבל אני מעדיף להשאיר אותם בפנים ולהבריז עליהם.

מישהו יכול לעזור לי היום / להפנות אותי למקום שיעשה לי את העבודה ?

פורסם

אם אתה רוצה לעשות את זה לבד, רצוי שיהיה לך ניסיון עם זה, מחרוקות יכולות להיות "ערמומיות"...

זה לא כמו מברזים שיש לך 3 דרגות, ואתה מבריז את החור, ושלום על ישראל.

כאן יש לך ברגים לאיזון, ואתה צריך לאזן את עומק התבריג. אם לא תעשה את זה טוב, אתה עלול ליצור בעיה. או שהתבריג לא יהיה אחיד, או שהשן של התבריג לא תהיה עמוקה מספיק, או שאתה תעמיק אותה יותר מידי, ואז אתה יכול לגזור את הבורג מוקדם מידי עם חיזוק "טוב" של האום...

בגדול, כל "חרטיה" יכולה לעשות לך את העבודה. פתח דפי זהב, ולך למקום הכי קרוב, זה לא אמור לעלות יותר מכמה עשרות שקלים (זה באמת כמה דקות עבודה בהנחה שלא מדובר במתכת קשה, וסביר להניח שזה לא)...

המון בהצלחה! ותראה תמונות של "אחרי", וגם של ההרכבה, זה נראה מעניין מאוד...

גילי

נ.ב. לי יש מחרוקות בבית, אבל לא בטוח שהן לגודל הזה...

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

את המקרה הזה לא אוכל לפתור לך, אבל הנה עץ החלטות שימושי:

אין ידע ונסיון יש לך ידע ונסיון------> תעשה לבד

*

*

/*\

אם תגרום נזק, לא יעלה הרבה לתקן---------------------> תעשה לבד

*

*

/*\

אם תגרום נזק, יעלה הרבה לתקן -----------------------> אל תעשה לבד

אני מקווה שכעת ברור למה כדאי לקחת את החלק לחרט. דרך אגב, אם זה לא בא עם הברגה במקור, למה צריך להוסיף?

נמרוד

• תוכן חדש...