Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לביטוח חובה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם חובה של נהג צעיר תופסת לכל הנהגים

בפוליסה של המקיף אצלי כתוב בפירוט 2 נהגים נקובים בשם אני ואבי,

בפוליסת החובה לא כתובים שמותינו, השאלה האם מבחינה חוקית-ביטוח חובה, כל נהג יכול לנהוג ברכב?

ברור שהמקיף אינו חל לגבי נהגים אחרים אלא רק לי ולאבי (למען הסר ספק גם הצד ג לא)

תודה

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

מבחינת החוק ביטוח החובה תקף לכל נהג.

מאז שביטוח החובה מבוצע ע"י חברות הביטוח והונהגו תעריפים דיפרנציאליים, אם לא הודעת לחב' הביטוח כי נוהג ברכב נהג צעיר, עלולה להיות בעיה עם הכיסוי הביטוחי.

המלצה: להודיע לחב' הביטוח ולשלם עוד כמה מאות שקלים, זה עדיף מהליך משפטי ארוך ומייגע...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ודאי שחברת הביטוח יודעת שנוהג על הרכב נהג חדש וצעיר

פשוט השאלה היא האם אני יכול לתת לחבר לעשות סיבוב ואם משטרה תעצור לא יהיו בעיות בגלל החובה

לאחר שענית לי על התשובה הבנתי

תודה.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

ביטוח חובה לנהג חדש הוא ביטוח "כל נהג" וחייב להיות תקף לפי סעיף 3 וסעיף 7 שקצת בעייתי מבחינה חוקית- קח ותקרא את הסעיפים בפוליסה ותחשוב באם באמת כדאי לך להיסתבך בגלל אי הבנה של משהו שכתוב בפוליסה וקח בחשבון מה יקרה אם החבר יעשה תאונה?

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

יש לי גם שאלה...

לאחותי יש רכב שתיינו נהגים צעירים הביטוח רשום על שמה השאלה האים אני יכול לינהוג ברכב?

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם
יש לי גם שאלה...

לאחותי יש רכב שתיינו נהגים צעירים הביטוח רשום על שמה השאלה האים אני יכול לינהוג ברכב?

באם ביטוח החובה תקף לנהגים צעירים - אז חוקית אתה יכול לנהוג עליו.

אבל מומלץ שלא תנהג עליו לפני שתוודא את מי מכסה הביטוח המקיף. אם הוא מכסה רק את אחותך - אז כל תאונה שתעשה עם הרכב תהיה על חשבונך. או הוא מכסה כל נהג מגיל 17 ומעלה, אז אתה יכול לנהוג ללא חשש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...