Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוויפט 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה, 

ראיתי היום סוזוקי סוויפט 2017, יד 2 פרטית, ראשונה ליסינג, עברה 90k, בעל הרכב הוציא את האוטו מליסינג לפני שנה ונסע עליו 6k, יש טיפולים לרכב שהוצאו ע"י חברת הליסינג, הרכב אמור לעשות טיפול 90k עכשיו (אני אמור לעשות במידה ואקח) . 

לאחר נסיעת מבחן החיסרון של הרכב שבזמן עצירה הוא שהמזגן לא מקרר רק שלוחצים על גז (בעל הרכב טען שהוא לא מכיר את זה כי אשתו נוסעת על הרכב) הוא התחייב לתקן את זה במידה ויש משהו. לפי ספר הטיפולים נראה שחסר טיפול 60k.

בעל הרכב בדק את האוטו לפני שנה שקנה אותו (מצורף הבדיקה + טיפולים) הוא רוצה מחירון על האוטו (לוי יצחק). כמובן ובמידה ויתאים אקח גם לבדיקה. 

איך הרכב? גם לעומת פיקנטו?

בדיקת המזגן במוסך או במכון בדיקה? 

על מה עוד להסתכל? 

IMG_20210715_183118~2.jpg

IMG_20210715_183135~2.jpg

IMG_20210715_183154~2.jpg

IMG_20210715_183129~3.jpg

פורסם

מדובר על הדגם החדש או הקודם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם צריך לבצע עכשיו טיפול זה צריך לבוא לידי ביטוי במחיר.

אולו שכחו להדפיס את טיפול 60 אלף? כי עד אז הכול מסודר.

לגבי המזגן, אם בעל הרכב מתחייב לתקן, אז אתה בעצם יכול לבדוק בעצמך אם המזגן עובד בעמידה.

במכון רק יגידו שהמזגן לא עובד בעמידה אבל לא יגידו מה הבעיה, את זה יגידו במוסך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדובר בליסינג נהג יחיד? כי הקילומטרז' בסוף קצת בפער נמוך יחסית להתחלה. לפי איך שזה נראה זה נהג שעשה 30 לשנה או קצת יותר ובסוף עשה רק 6 בחצי שנה

פורסם

לגבי המזגן הוא אמר שהוא ילך איתי למוסך ואם יש בעיה הוא התחייב לתקן. 

בעל הרכב קנה את הרכב לפני שנה (אחרי 3 שנים בליסינג) הוא קנה את הרכב ב83k ב קילומטראז, אשתו נוהגת על הרכב ונסעה 7k בשנה. לגבי הטיפול זה מה שחברת הליסינג נתנו לו ואכן נראה שחסר שם 60k

פורסם (נערך)

רכב ליסינג לשעבר,נהגו עליו רק שנה (למה מוכרים ככ מהר ?),מזגן לא עובד (תקלה זולה/יקרה לא ניתן לדעת).

הבדיקה,שנעשתה אז לא שווה את הנייר שהיא כתובה עליו- לך תדע מה עבר על הרכב בשנה האחרונה.

החלפת בולמים ב 45,000 ? מעט חריג על גבול,שהתעללו ברכב.

בקיצור- רב הנסתר על הגלוי- הייתי מחפש רכב פרטי ולא יוצא ליסינג/השכרה -זה לא שחסר מהרכבים הללו בשוק.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

התקלה תתוקן.

לגבי הבולם אולי הייתה בעיה, בכול מקרה יש בולמים די חדשים בני 3.

כמו כן רכב יוצא ליסינג יהיה זול מאשר רכב פרטי, בנוסף יש היסטוריית טיפולים כמעט מלאה.

הייתי מבקש דוח סליקה מהבעלים.

פורסם
לפני 20 דקות, yulianx כתב:

התקלה תתוקן.

לגבי הבולם אולי הייתה בעיה, בכול מקרה יש בולמים די חדשים בני 3.

כמו כן רכב יוצא ליסינג יהיה זול מאשר רכב פרטי, בנוסף יש היסטוריית טיפולים כמעט מלאה.

הייתי מבקש דוח סליקה מהבעלים.

אני בספק אם תוכל להשיג וגם אם כן טכנית - הרכב היה בליסינג 3 שנים ורוב הסיכויים שלא היה מבוטח שם בביטוח מקיף אז רוב הסיכויים שלא תדע מה עבר עליו עד שתקח לבדיקה.

פורסם

יש את הבדיקה שבעל הרכב ביצע כשקנה אותו, אין משהו קריטי.

לכן נשאר לבדוק אם היה משהו במהלך הבעלות הנוכחית.

פורסם
לפני 52 דקות, yulianx כתב:

לכן נשאר לבדוק אם היה משהו במהלך הבעלות הנוכחית.

זה החשש שלי וגם התהיה מדוע הבעלים החזיק ברכב שנה או טיפה פחו,הייתי מתחקר יותר ובודק מעט יותר לעומק שלא מדובר בסוחר.

מעבר לכך- על ליסינג יש הפחתה במחירון של 21-22% ומחירון ממש לא הייתי משלם על הרכב הזה.

פורסם

אני מניח שהכוונה מחירון משקולל, אחרת ברור שלא.

אי אפשר לדעת למה הבעלים מחזיק רכב שנה, אולי רוצה לשדרג, אולי רכב מהעבודה.

פורסם

המוכר טוען שאשתו רוצה לשדרג את הרכב (רכב של אשתו) כי הוא קטן לה, היא לא נוסעת הרבה, סה"כ בן אדם מבוגר נשמע די אמין, אין סיכוי שהוא סוחר. והמחיר מחירון הוא באמת לאחר שקלול של לוי יצחק (יד, ליסינג, קילומטראז) ההפחתה היא בסביבות 12-13 אחוז, ככה יצא בשקלול. 

פורסם (נערך)

בדקתי באפליקציה של לוי יצחק. הכנסתי כליסינג לחברה (סביר, עם 28,000 ק"מ בשמה בממוצע ב-3 השנים הראשונות), קיבלתי 35,649 ש"ח. האם זה מה שאתה קיבלת?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...