Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

0-100 הכי מהיר שאפשר ב-80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

אני בהתלבטות כבר זמן מה לגבי קניית רכב,

אני מחפש רכב שיציע לי 0 ל 100 באופן הכי מהיר שיש בהתאם למחיר שאני רוצה להשקיע - אזור של עד 80K לא משנה לי שנה (כמובן שעדיף קמ נמוך ושנתון גבוה - אבל לא קריטי)

יש לי כמה רכבים שאני באופן קבוע עוקב אחריהם,

לאון FR 150 כח מנוע 1.5 או 1.4 ידנית \ DSG

פיג'ו 208 GTI ידנית.

פיג'ו RCZ 1.6 THP 200 ידנית.

הונדה סיויק מ2017 1.5 182 כח ידנית \ אוטומטית.

פולו GTI 1.8 192 כח ידנית או אוטומטית.

סוברו BRZ ידנית \ אוטומאטית

ועוד אחת - וולוו S60 RDESIGN 2.0 245 כח.

אני רוצה להתייעץ איתכם מה הכי כדאי לרכוש בזמן הזה של אחרי הקורונה וכל "ירידת המחירים" שהיתה אמורה להיות ,

משהו מהרשימה מעלה ? או רכב אחר לחלוטין ?

אני בן 26 עם 9 שנות נהיגה, בעבר היתה לי איביזה FR 1.0 110 כח שנת 2016 ומכרתי אותה כי הריגוש נגמר :( .

אשמח לדעת מה אתם הייתם חושבים.

תודה רבה,

כפיר.

עריכה אחרונה על ידי kfirz1k
פורסם

לא היתה שום ירידת מחירים של אחרי קורונה...

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם ברז הכי ישנה לא בתקציב שלך, בלי קשר לזה שאתה בטח לא תקבל ריגוש של 0 ל 100 ממנה ככה שהיא לא רלוונטית בעליל. 

נראה לי מהרשימה שלך ה VFM הכי טוב בקטע הזה של רכב שמרגיש מהיר זה ה 208GTI, התקציב אמור להביא לך אחת מאחרי מתיחת הפנים עם נתונים טובים. 

פורסם

מחזק לגבי ה208, אפילו שה"קטע" שלה הוא בכלל לא בקו ישר.

אני חייב לציין 2 דברים -

אם אכן גיל הרכב לא קריטי לך, אפשר לרדת בשנתונים ולרכוש רכב טורבו משופר/בר שיפור כזה או אחר שיהיה חזק משמעותית.

אני יודע על לא מעט וואגיסטים שמגיעים מרכבים עם 300 כ"ס וצפונה שעברו לפיג'ו כי הם התרגלו לתאוצה בקו ישר ורצו משהו אחר. אני מכיר גם בעלי פיג'ו שעשו את המעבר ההפוך כי כל מה שעניין אותם זה תאוצה בקו ישר, ומכרו אותה "כי הריגוש נגמר".

פורסם

אאודי s3 קצת משופרת. 

אמורה לרדת מ5 ל0-100.

אפשר למצוא אחת שנת 2009-2010 ב80. 

בקו ישר אין רכבים בתקציב שעומדים עם הדבר הזה. הנעה לכל הגלגלים וגיר רטוב כפול עם אין סוף שיפורי כח. 

• אהבתי 1
פורסם

או שאפשר פשוט לקנות טסלה שעברה טוטאלוסט ולעשות לה תיקוני בחחות עם פטיש. וצבע עם ספריי של יעקובי. 

אין יותר מהיר ממנה בתאוצה בקו ישר. 

רק חשוב שתבדוק אם יש לך אפשרות להתקין עמדת טעינה... 

• מצחיק 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
בתאריך 9.7.2021 בשעה 20:32, noknok כתב:

כל רכב שתקנה אתה תרגיש אחרי כמה חודשים שהתרגלת לכוח ונגמר הריגוש.

זה בהחלט נכון, אבל בכל מקרה יש את הדרייב הזה להתקדם :)

לפני 23 שעות, Doron_Z כתב:

גם ברז הכי ישנה לא בתקציב שלך, בלי קשר לזה שאתה בטח לא תקבל ריגוש של 0 ל 100 ממנה ככה שהיא לא רלוונטית בעליל. 

נראה לי מהרשימה שלך ה VFM הכי טוב בקטע הזה של רכב שמרגיש מהיר זה ה 208GTI, התקציב אמור להביא לך אחת מאחרי מתיחת הפנים עם נתונים טובים. 

הבנתי, חשבתי מההתחלה על 208GTI, או איביזה קופרה למשל,

אבל כנראה אלך על ה208GTI.

תודה רבה על התגובה ! 

לפני 6 שעות, nadavd4 כתב:

מחזק לגבי ה208, אפילו שה"קטע" שלה הוא בכלל לא בקו ישר.

אני חייב לציין 2 דברים -

אם אכן גיל הרכב לא קריטי לך, אפשר לרדת בשנתונים ולרכוש רכב טורבו משופר/בר שיפור כזה או אחר שיהיה חזק משמעותית.

אני יודע על לא מעט וואגיסטים שמגיעים מרכבים עם 300 כ"ס וצפונה שעברו לפיג'ו כי הם התרגלו לתאוצה בקו ישר ורצו משהו אחר. אני מכיר גם בעלי פיג'ו שעשו את המעבר ההפוך כי כל מה שעניין אותם זה תאוצה בקו ישר, ומכרו אותה "כי הריגוש נגמר".

חשוב ביותר, אני באמת לא רוצה להתבאס אחרי קניה של רכב כזה, הלב נוטה ל208GTI כי VAG הייתה לי בעבר.

תודה רבה !

לפני 5 שעות, Ido12 כתב:

אאודי s3 קצת משופרת. 

אמורה לרדת מ5 ל0-100.

אפשר למצוא אחת שנת 2009-2010 ב80. 

בקו ישר אין רכבים בתקציב שעומדים עם הדבר הזה. הנעה לכל הגלגלים וגיר רטוב כפול עם אין סוף שיפורי כח. 

תודה עידו !

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

ניסאן מקסימה 2015 ויישארו לך איזה 20K בכיס (0-100 ב 6.3 שניות), מצד שני זה לא יהיה כזה מהיר כי תצטרך לגרור איתך גם תחנת דלק 😁

עריכה אחרונה על ידי yonisi
  • מצחיק 1
  • מעניין 1

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...