Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

Screenshot_20210708-202446.thumb.jpg.ece734a0df8c2747a7fbe4346fd4f48d.jpgהיי.מצ"ב רכב שהוצאתי עבורו את דוח הסליקה.האם משמעות הדוח שהרכב אובדן להלכה או שהרכב גרם לרכב אחר להיות אובדן להלכה?

עריכה אחרונה על ידי IRON-MAN
ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

הרכב שנבדק הוא אובדן גמור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 8.7.2021 בשעה 21:17, yulianx כתב:

הרכב שנבדק הוא אובדן גמור.

איך רכב כזה לא ירד מהכביש ועדיין נמצא עליו,יש הסבר לכך  ?

הרי בטוטאלוסט,הביטוח משלם מחירון והרכב יורד מהכביש בניגוד לאובדן להלכה שם הביטוח קונה את הרכב מבעל הפוליסה והרכב יכול להתגלגל הלאה לסוחר ולהימכר שוב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא ברור לי איך רכב שהוגדר טוטאל לוס עדיין נוסע.
איך יש לו רישוי בכלל?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 23 שעות, elimalka כתב:

מה המחיר המבוקש ומה המחירון?

לא בשבילי.דורש 85.להערכתי מחירון 104 או משהו כזה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

הייתי מתקשר מחר לחברת ביטוח ובודק אם ניתן לבטח את הרכב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 שעות, yulianx כתב:

הייתי מתקשר מחר לחברת ביטוח ובודק אם ניתן לבטח את הרכב.

עם עבר כזה, במקרה של אובדן עתידי,

השמאי נראה לי יפחית במחיר ללא רחמים

פורסם

העניין המוזר איך באמת הרכב עדיין נמכר אם מוגדר כטוטלוס (אובדן מוחלט).

בגלל זה הצעתי להתקשר לחברת הביטוח ולבדוק.

פורסם (נערך)
בתאריך 10.7.2021 בשעה 23:55, shellcase כתב:

לא ברור לי איך רכב שהוגדר טוטאל לוס עדיין נוסע.
איך יש לו רישוי בכלל?

לי נראה שיש טעות והיו צריכים לכתוב שם אובדן להלכה ולא אובדן גמור.

הזוי,שנקבע שהרכב אובדן גמור (טוטאל לוסט) ולא שולם תשלום (תגמול) למבוטח ,נשמע לך הגיוני ? 

ו... כן יש רכבי אובדן להלכה, שמגיעים לסוחרים ונמכרים קדימה (בוא לא נהיה תמימים).

באובדן להלכה, לא מחייב שהרכב עבר תאונה קשה- מספיק שנפתחו כריות אוויר בגלל מכה כזו או אחרת והנזק הוא עד 58-595 מהרכב (משחק של 1% לפה או לשם מטוטאל לוסט),יש גם רכבים כאלו ואחרים שטובעים בהצפות ומגיעים לסוחרים אחרי שהוכרזו אובדן להלכה.

הביטוח מוכר את הנבלה,הסוחר שמח לקנות אותה במחיר נמוך ולדפוק את הלקוח במחיר כפול -בקיצור כולם מרווויחים וכולם מרוצים חוץ מהלקוח שאכל צינור.

בכל מקרה,לא הייתי קונה רכב כזה

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...