Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי ב20-30 אלף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפשים להחליף את הטרנטה שלנו. מחפשים רכב שיכול להסיע 3 ילדים מאחורה כאשר 2 מהם יכולים כבר להיות בבוסטר ואחד חייב כסא תינוק.

מעבר לזה אני מניח שיותר מדי דרישות אני לא יכול להעמיס בתקציב הזה,אבל אם יש דגמים שלא מבלים בהם כל יומיים במוסך - עדיף.
הנטיה שלי היא לא להתקרב לרובוטי - פשוט לא נוח לנהוג בו והבנתי שהוא גם מתקלקל מהר. זה נראלי שולל את רוב הפורד-פוקוסים בתחום,נכון?

יש משהו בכלל בטווח המחירים הזה שיכול להתאים?

פורסם

רכב רחב כמו סקודה אוקטביה יכול להיות מעולה, אבל הגיר הוא DSG יותר רגיש.

אני חושב שקיה סיד גם אופציה מעולה.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 11 שעות, המחליף כתב:

רכב רחב כמו סקודה אוקטביה יכול להיות מעולה, אבל הגיר הוא DSG יותר רגיש.

אני חושב שקיה סיד גם אופציה מעולה.

אתה מציין את הגיר אצל סקודה, אבל לא ציינת שבחלק מהשנתונים של הסיד היא גם מגיעה עם גיר דומה ל-DSG.

בתקציב שלו כנראה יקבל את האוטומטית.

הייתי בודק אולי רכב כמו רנו סניק 2.0 בתקציב הזה, מנוע וגיר שיש גם בניסאן קשקאי. 

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 3 שעות, Maorhag כתב:

איך הקיה מבחינת אמינות ומחיר תיקונים

דגם הדיזל יותר איכותי וחסכוני, אבל הוא יותר בשוק המוניות לשעבר.

אתה צריך לחפש בגדול סטיישן רחבה, או רכב שקרוב יותר לרמת "מנהלים" הם בנויים מרווח.

משתדל לעזור

פורסם

אני באמת לא מספיק בקיא,ואם אני מעלה את התקציב לכיוון ה40-50? 

שורה תחתונה אני מחפש רכב שיהיה אמין למשפחה… 

פורסם

טוב,עדכון מהמוסך: הלך המנוע של הרכב הישן.
אני מעלה את התקציב ל45-50 עם דחיפות מיידית לרכישה.
ללכת לליסינג זה מומלץ או להתרחק מזה?
חשבתי על טויוטה קורולה שנתון 2012-2013, יש המלצות או אזהרות לגבי הרכב הזה?

• תוכן חדש...