Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאנשים שעשו מעבר כזה נגיד מרכב סופרמיני לרכב מנהלים. 

עד כמה זה שיפר לכם את איכות החיים ? פחות כאבי גב? יותר רעננות? עד כמה זה היה משמעותי? 

מדבר נטו על נוחות הכסא, הנהיגה, רעשי כביש וכדומה, פחות על ענייני אבזור שלא קשורים ישירות לאיכות הנהיגה. 

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

זה שיפר מאוד את איכות החיים, פחות כאבי גב בנסיעות ארוכות, לגבי רעננות לא יודע אבל מתעייף פחות בנסיעות ארוכות ולכן צריך גם פחות הפסקות.

במנהלים אפשר לכוון: זווית הטיה, כרית בגב, תמיכה צדדית, עומק מושב (תמיכה לגומץ?).

עריכה אחרונה על ידי f31
  • אהבתי 1

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם

בעבודה בזמנו (אזור 2013-2014) התחלתי עם יונדאי i10 2011 , אחר כך עברתי לi30 2011 ולאחר מכן לפלואנס דיזל.

שני הדגמים של היונדאי התאפיינו בהתרסקות על שיבושים ובi30 אף פעם לא הצלחתי להגיע לתנוחת נהיגה נורמלית.

ברגע שעברתי לפלואנס, מלבד המושב ושיכוך הפגמים העדיף, לכך שאני יורד מהאוטו פחות עייף בסוף, הגוף פחות תפוס אחרי יום שלם של נהיגה והרגשה טובה יותר בכללי. 

אמנם לא מכונית מנהלים אבל מאמין שזה אותו כיוון אליו התכוונת. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תלוי ברכב.

יש גם רכבי מנהלים לא מי יודע מה נוחים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

"איכות חיים" היא מושג מאוד סובייקטיבי וחמקמק. כל אחד יתפוס אותו אחרת. לאחד זה יהיה לשבת במושב מרופד עם שיכוך רעשים ומערכת שמע מתקדמת, לאחר זה יהיה להשתחל בסמטאות העיר ולחנות בכל מקום בלתי אפשרי כדי להגיע בשני צעדים למשרד בלי לשלם 25 ש"ח לשעה לחניון ולעמוד חצי שעה ביציאה ממנו. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא חמקמק בכלל. פות"ש ביאר במפורש את כוונתו:

כאבי גב, רעננות, רעשי כביש וכיו"ב.

אצלי המעבר היה מקומפקטיות למיניהן (פוקוס וכיו"ב) שבהן אתה "קורס" לתוך הכיסא, למיניוואן עם תנוחת ישיבה כמעט זקופה ומושבים מוצלחים באופן כללי.

בקצרה ולעניין? שמים וארץ.

הרבה יותר רענן אחרי נסיעות, לא מרגיש "שבור" אחרי טיול ארוך. יש מצב שאני לא חוזר למכוניות קומפקטיות יותר, לעולם. :-)

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ההגדרה שלי לאיכות חיים יותר מרחיבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 דקות, sperial כתב:

ההגדרה שלי לאיכות חיים יותר מרחיבה.

צודק.. 8)  - לי נהיה יותר צפוף.
פעם ברכב רגיל..  הייתי נוסע לבד

כאשר עברתי ל קדילאק - יותר בחורות הצטרפו לנסיעה..
ועכשיו , :onfire:  רכב גדול ויותר צפוף לי.. 

בגדול.. מאוד תלוי ברכב, ברכבים הקטנים בד"כ קשה למצוא.
אבל, מפלח הרכבים הקומפקטים ומעלה.. יש גם רכבים אשר לי נוחים.
באאודי 3 בגולף וב ג'ולייטה, נוח לי, ואני מוצא אפשרויות כיוון והתאמה הנוחות לי,

מבחינת מושב הגה, נוחות נסיעה וכו'.

ויש את הרכבים הצרפתיים, אשר  די נוחים, ואפילו מאוד.

אבל.. חובה לברר לפי דגמים, ולבדוק אישית.. כל אחד מאיתנו רגיש לדברים שונים.

אייל.

image.gif

• אהבתי 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כן, האיכות בהחלט השתפרה, מ3 בחורות בשבוע, עברתי ל7.

וברצינות - יש ימים שאני לוקח את הסופר מיני לנסיעה, ויש ימים שאני לוקח את ה'מנהלים', תלוי לאן אני נוסע. אם זה לעיר צפופה - אני מעדיף נסיעה פחות נוחה אבל שאמצא חניה מהר. אם זו נסיעה ארוכה בבין עירוני (נניח 40 דקות פלוס) אז אין ספק שאני לוקח את הרכב הגדול יותר: לא רק בגלל נוחות המושב, אלא בגלל השקט בנסיעה, הכוח הזמין, ואפילו צריכת הדלק.

פורסם

אתה צריך גם למצוא מישהו שעשה מעבר הגיוני.

נניח מישהו שעבר מפאביה\איביזה מהדור האחרון או הדור הקודם לסופרב דור קודם\נוכחי או פאסאט.

או מישהו שעבר מיאריס לאוונסיס או לקאמרי, גם מאותה תקופה פחות או יותר.

לדעתי פחות הגיוני להשוות מישהו שעבר מאיזו פונטו ספייס 2002 למישהו שעבר ל-B4\קאמרי\סופרב מ-2015-2020.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני פעם עברתי ממיצובישי לנסר 2007 לפורד מונדאו 2007.

קיללתי את הרגע. לא קשור לגודל הרכב, אלא כי שיפור של ממש בנוחות לא היה, אבל המונדאו האכילה אותי מרורים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...