Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסיתי לכוון את המושב ואת התנוחה לפי הלינק שצירפת, לפחות בנסיעה עירונית של 20 דק זה מרגיש נכון וטבעי יותר. 

אני אנסה לראות מחר איך זה בשעתיים נסיעה. 

• אהבתי 1
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

אין לי כ״כ הרבה ניסיון ויש הרבה משמעות לפרופורציות שלך וההתאמה לכסא. לדוגמא, אני 1.84, גרושתי 1.80, והרגליים שלה ארוכות משלי, אז היה היתה מרחיקה את המושב ביחס אליי. זה תלוי גם אם אתה אדם רחב וגדול או רזה.

בגדול, אני מושך בד״כ את ההגה כמה שקרוב אלי, וכל זמן שמסעד המושב ארוך לי מספיק - נוח לי.  

מאוד נוחה לי תנוחת הישיבה בפיז׳ו 2008, עם ההגה נמוך וקרוב ולוח המחוונים מעל ההגה. המושב - סביר. חסרה לו תמיכה צידית, ככה שבכבישים מתפתלים הוא לא נוח לי, אבל רב גומעי הקילומטרים עושים את רב הזמן בכביש המהיר.

בסופו של דבר, הכי טוב זה להשקיע את הזמן ולנסות.

מעניין, דווקא לי ב 3008 (אני נוטה להניח שגם במושב הם די דומות) תנוחת הנהיגה סבבה, אבל אחרי נסיעה של שעה וחצי + אני מתחיל לנוע באי נוחות על הכיסא

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

אחת המכוניות הנוחות לגמיעת קילומטרים שנהגתי בהן היתה פורשה קייאמן. המתלים היו קשים, המושב לא היה מאוד מרופד, אבל הוא תמך מעולה, ותנוחת הישיבה היתה נוחה לידיים ולגב. 

אם היה לי כסף לפורשה גם היתי מחזיק נהג🙂

אנשים סטנדרטים מחפשים ברכבים העממים נוחות 

בפורשה הלואי היה לנו את הזכות לעשות עליה סיבוב

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

אני חושב שאם אקח את הכסא כל כך קדימה, הברך שלי תגע בדשבורד וחצי מהירך שלי תהיה באוויר

פורסם

זו התנוחה הנכונה, גם ממזערת סיכונים בעת תאונה.

לוקח זמן להתרגל, אבל אחרי שמתרגלים, התנוחה של פעם (בירה על הספה) מרגישה מאוד לא נכונה ואי אפשר לחזור אחורה

פורסם

לא כל מושב יכול להחזיק כל גוף באופן כזה, אני די בטוח במה שאני אומר...

אני לא בתנוחה של בירה על הספה כמובן, אבל גם לא כל כך קרוב לדוושות ולהגה, אחרת אני לא יכול ללחוץ קלאץ.

פורסם
לפני 3 שעות, WE988244 כתב:

אם היה לי כסף לפורשה גם היתי מחזיק נהג🙂

אנשים סטנדרטים מחפשים ברכבים העממים נוחות 

בפורשה הלואי היה לנו את הזכות לעשות עליה סיבוב

הנקודה פה היא לא הרכב הספיציפי, כן?!

הנקודה היא שנוחות נהיגה לטווח ארוך היא יותר פונקציה של המושב ותנוחת הנהיגה מאשר האופן בו הרכב מטפל במהמורות. כמובן שאם רב הנהיגה על כבישים מאוד משובשים, זה יכול להשתנות.

בכל מקרה, לכל אחד יש גוף שונה וגם לא הכל פתיר באמצעות ארגנומיה, וגם כל רכב והאילוצים שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 11 דקות, falou כתב:

הנקודה פה היא לא הרכב הספיציפי, כן?!

הנקודה היא שנוחות נהיגה לטווח ארוך היא יותר פונקציה של המושב ותנוחת הנהיגה מאשר האופן בו הרכב מטפל במהמורות. כמובן שאם רב הנהיגה על כבישים מאוד משובשים, זה יכול להשתנות.

בכל מקרה, לכל אחד יש גוף שונה וגם לא הכל פתיר באמצעות ארגנומיה, וגם כל רכב והאילוצים שלו.

מה שברור שפורשה יותר נוח מל רכב עממי אחר

גם אם לא התיחסת לעצם הרכב פורשה הוא לא דוגמא טובה לרובינו

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

לא בהכרח.

פיז׳ו 306XSI משנות ה-90׳ נוחה יותר מהפורשה, עם מושב מצויין בצירוף נוחות נסיעה עדיפה. 

שוב, הנקודה היא שהמושב ותנוחת הישיבה היא העיקר.

פורסם

מניסיוני התשובה היא בפירוש לא.

מכונית קטנה טובה יכולה לתת איכות חיים לא פחות גבוהה ממכונית גדולה.

היתרון העיקרי של מכונית גדולה, שלעיתים הוא גם החיסרון שלה, הוא שהיא...גדולה

פורסם

דרך אגב, אחת הדרכים היעילות להפוך מכונית ליותר נוחה זה לעבור לצמיגים בחתך יותר גבוה. אני לא יודע אם זה מותר, חוקית, בכל רכב/דגם, אבל היכן שאפשר, זה שינוי מאוד משמעותי.

• תוכן חדש...