Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה,

אני תמיד רואה בסרטונים של האחים שהקצף שיוצא להם נורא סמיך,

אתם חושבים שזה בגלל המאריך שמתחבר לאקדח (של הגרניק) ואז לאקדח של הקצף, 

או בגלל שהגרניק שלהם חזק?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

לא הבנתי מה זה ה״מאריך״ המדובר, אבל אני מעריך שזה מושפע יותר מתערובת ההקצפה. (יחס הסבון/סוג הסבון וכו׳)

לצורך העניין גם עם מקציף ידני אפשר לעשות קצף מאוד מאוד סמיך.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, Adani כתב:

לא הבנתי מה זה ה״מאריך״ המדובר, אבל אני מעריך שזה מושפע יותר מתערובת ההקצפה. (יחס הסבון/סוג הסבון וכו׳)

לצורך העניין גם עם מקציף ידני אפשר לעשות קצף מאוד מאוד סמיך.

לזה הכוונה, שים לב למאריך שמתחבר לפני האקדח קצף. כאשר אצלי האקדח קצף מתחבר ישירות לאקדח של הגרניק

גם יכול להיות שהאקדח קצף שלי לא כמו שלהם (שלי נרכש מאליאקספרס)

עריכה אחרונה על ידי ChaoscripT

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אני לא חושב שזה קשור, אני חושב שזה פשוט חלק מהאקדח של הגרניק שלהם כי הם משתמשים בזה גם בלי המקציף.

לדעתי זה אפילו נועד להוריד קצת את הלחץ כשהם עובדים עם רכבים וצבע כי הגרניק שלהם בטח מפלצתי.

המקציף שלך בטוח לא כמו שלהם, אבל זה לא אומר שהוא לא טוב. תנסה לשנות תערובות ותראה אם יש שינוי בקצף.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כל הערוצי יוטיוב של car detailing למניהם יודעים שהצופה הממוצע נהנה מהקצף ולכן שמים תערובת הרבה יותר סמיכה ממה שצריך וזה התוצאה.

לאחרונה קניתי כבל מאריץ לגרניק מ3 מטר ל9 מטר (של 6 מטר) ושמתי לב שהלחץ יורד, לא חושב שיש קשר להקצפה. פשוט משתמשים בשמפו טוב לרכב עם יכולת הקצפה גבוהה ביחס גבוה מהרגיל.

פורסם

אתה צריך סבון מקציף יותר, יש סבונים שמקציפים בינוני ויש כאלה שיותר.

סבונים שמקציפים חזק זה 

Maxi Suds II

MR Pink

Carpro Reset

ולא חסר עוד.

לגבי יכולת הקצפה אתה צריך מכונה עם לפחות 120 באר, 160 תהיה טובה מאוד, ככל שהלחץ גבוה יותר גם הקצף שיוצא יהיה.

וכמובן ראש מקציף איכותי. לחברת MJJC יש בעלי אקספרס חנות משלהם ומתאימים למרבית המכונות בארץ.

אני משתמש עם מכונה של LAVOR 120 באר ישנה לפני 5 6 שנים בערך עם מקציף דומה, יוצא אחלה קצף.

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות,

יכול להיות שבאמת אני שם קצת סבון ולכן לא יוצא קצף עבה.

בתאריך 5.7.2021 בשעה 13:59, liav12 כתב:

סבונים שמקציפים חזק זה 

Maxi Suds II

MR Pink

Carpro Reset

ולא חסר עוד.

לגבי יכולת הקצפה אתה צריך מכונה עם לפחות 120 באר, 160 תהיה טובה מאוד, ככל שהלחץ גבוה יותר גם הקצף שיוצא יהיה.

וכמובן ראש מקציף איכותי. לחברת MJJC יש בעלי אקספרס חנות משלהם ומתאימים למרבית המכונות בארץ.

אני משתמש עם מכונה של LAVOR 120 באר ישנה לפני 5 6 שנים בערך עם מקציף דומה, יוצא אחלה קצף.

בעבר השתמשתי עם Mr Pink, היום משתמש עם Citrus.

היה לי קארצר K2 עם 110 באר, עכשיו החלפתי ל- K5 עם 145 באר (עדיין לא ניסיתי אותה),

לפני הרבה זמן קניתי ראש מקציף מאליאקספרס עלום שם. האם שווה להחליף ל- MJJC?

פורסם

אם אתה קונה מאלי אקספרס אני חושב שאין תחרות לMJJC

יש לי K2 עם הMJJC ועושה אחלה של קצף.

כרגע משתמש בקצף של koch chemie gsf

כשיגמר אני מתכוון לעבור לCG honeydew שאמור להתת גם כן קצף מצויין וקצת יותר זול מהקוש(הוא נמכר גם בגלון, הקוש רק בליטר)

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
בתאריך 9.7.2021 בשעה 11:27, ChaoscripT כתב:

תודה רבה לכולם על התגובות,

יכול להיות שבאמת אני שם קצת סבון ולכן לא יוצא קצף עבה.

בעבר השתמשתי עם Mr Pink, היום משתמש עם Citrus.

היה לי קארצר K2 עם 110 באר, עכשיו החלפתי ל- K5 עם 145 באר (עדיין לא ניסיתי אותה),

לפני הרבה זמן קניתי ראש מקציף מאליאקספרס עלום שם. האם שווה להחליף ל- MJJC?

ה CITRUS לא שמפו לתחזוקה של הרכב, זה שמפו עם קצת ווקס שגם מוריד בדרך כלל ווקסים קיימים או הגנות על הרכב אז קח בחשבון.

לתחזוקה אתה צריך שמפו קצת אחר לא אגרסיבי מדי - אלא אם אתה שם כל שטיפה ווקס / אוטם.

MJJC מעולים, החנות שלהם בעליאקספרס מקורית מהחברה הזו בעקרון.

• אהבתי 1

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

ככלל היחס הדרוש הוא כ30ML שמפו לליטר מים- כאשר לרוב באקדח יש בדיוק את אותו הנפח של ליטר מים.

בתאריך 5.7.2021 בשעה 13:59, liav12 כתב:

סבונים שמקציפים חזק זה 

Maxi Suds II

המקסי סאדס זה בעקרון השמפו הגנרי שלהם, הוא לא מה"מקציפים" למרות שלא השתמשתי בו אז לא יודע יכול להיות שגם לו יש אחלה קצף.

בגדול בליין של CG יש את MR PINK ואת honeydew שהם מוכוונים להקצפה, או יותר נכון הם שמפויים שמיועדים לpre wash

והpre wash זה השלב שבו יש משמעות רבה לכך שיש לך הקצפה טובה- אתה רוצה שהקצף הזה ילכוד את כל הלכלוכים ויוריד אותם הרבה לפני שהכפפה בכלל מתקרבת לרכב.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

המקסי סאדס שלהם מקציף קצת יותר טוב יותר מהפינק והוא נחשב שמפו להקצפה במיוחד, הוא גם מאוד סמיך ומתקרב להאני דו.

לא הבנתי איך הגעת לזה שהוא לא מהמקציפים שלהם, השם דיי אומר את מה שהשמפו מיועד לעשות.

Opel Adam S 2017

פורסם

חשבתי שמקסי סדס מיועד כשמפו עיקרי ולא בתור שמפו מקדים

פורסם

בשניהם אפשר להשתמש באותה צורה בדיוק. גם וגם.

מרבית השמפוים הקיימים להקצפה טובים לניקיון, זו אותה הפעולה בסופו של דבר רק ש PRE-WASH בעיקר נועדה בשביל לרכך את הלכלוך הקיים על הרכב ולהוריד חול ולכלוך מהפח.

יש כמה סוגים של שמפו ייעודי ממש להקצפה כמו CARPRO LIFT שבעיקר מתאים למכונות ומקציפים, פחות לשימוש בדלי, לרוב משלבים עם השמפו שלהם שנקרא RESET.

עם מר פינק או מקסיסאדס אפשר חופשי להשתמש גם וגם.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...