Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.sano.co.il/product/סנו-רב-מתכת/

הפס ספח כנראה ליכלוך עם הזמן וצריך להסיר אותו ממנו (לא יודע אם זה אבנית או מזהמים אחרים שיש באויר).

עשיתי דיטיילינג לאוטו עם החומרים של מגוויירס - בהשראת הסירטונים המאלפים (או מעלפים ?) מערוץ היוטיוב של chrisfix ואני מבסוט עד הגג.

לא מצאתי חומר לנקות את הפס ניקל בפגוש האחורי, למשהו יש ניסיון עם החומרים שקונים בסופר ?
מחפש חומר עדין מאחר והפס ניקל לא פגוע (הוא לא שרוט או משהו כזה), אלא רק דרוש ניקוי חד פעמי.

תודה מראש לעוזרים

איציק

WhatsApp Image 2021-06-12 at 18.39.59 (1).jpeg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בעיקרון ניקל זה ניקל, לא אמורה להיות בעיה. צריך להיזהר לא לגעת עם זה בצבע.

מה שכן, סביר להניח שה״לכלוך״ שלא יורד הוא סתם אבנית שיכולה לרדת גם עם חומץ.

בנוסף, ורק אם עוד לא קנית, לדעתי המבריק נירוסטה של יעקבי יותר טוב משל סנו.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

מבין קטן מאוד בתחום ובכלל נוהג באוטו מלוכלך אבל לא הכי פשוט עם צמר סלעים וקצת משחת שיניים?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

^ אני לא יודע כמה צמר סלעים זה רעיון טוב, עדיף מטלית מיקרופייבר.

אבל משחת שיניים זה גם רעיון נחמד, זה בעצם כמו לעשות פוליש עדין מאוד. 

ברוב המקרים מדובר סה״כ באבנית ולכן לדעתי עדיין כדאי לנסות קודם חומץ לפני פולישים למיניהם.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם (נערך)

תשתמש רק במוצר אחד שהוא מומלץ ביותר למתכת - לא פוגע בה בשום אופן ונמצא רבות בשימוש על רכבים/אופנועים וכו.

מדבר על משחת פיק - פוליש מתכת שיעקובי מייבאים לארץ

https://shop.super-pharm.co.il/home/cleaning-and-maintenance/cleaners/sliver-shiner/פיק---משחה-להברקת-כל-סוגי-המתכות/p/mp-00000262?gclid=EAIaIQobChMI7J-g08aU8QIVE0mRBR0z_AplEAQYASABEgKhwfD_BwE

נמכרת כמעט בעל טמבוריה

מעולה לפגושי מתכת ניקל - דוגמה מאופנוע

שימוש קליל - מטלית לחה עם מעט משחה

peek.jpg

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • רעיון טוב! 2

קובי

:-)

פורסם

קניתי את החומר היום בבוקר בסופר מקומי איפה שאני עובד כרגע (עולה כ 22 ש"ח לבקבוק).

חזרתי הביתה וניסיתי מקטע קטן - עובד כמו קסם.
היישום קל ביותר: טיפה חומר על מטלית מיקרופייבר נקיה - ולעבור על הניקל בעדינות (אני מקפיד לנער את הבקבוק טרם השימוש בחומר).

איציק

WhatsApp Image 2021-06-13 at 15.54.42 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-06-13 at 15.54.42.jpeg

WhatsApp Image 2021-06-13 at 15.54.42 (2).jpeg

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 23 שעות, איציק נ. כתב:

https://www.sano.co.il/product/סנו-רב-מתכת/

הפס ספח כנראה ליכלוך עם הזמן וצריך להסיר אותו ממנו (לא יודע אם זה אבנית או מזהמים אחרים שיש באויר).

עשיתי דיטיילינג לאוטו עם החומרים של מגוויירס - בהשראת הסירטונים המאלפים (או מעלפים ?) מערוץ היוטיוב של chrisfix ואני מבסוט עד הגג.

לא מצאתי חומר לנקות את הפס ניקל בפגוש האחורי, למשהו יש ניסיון עם החומרים שקונים בסופר ?
מחפש חומר עדין מאחר והפס ניקל לא פגוע (הוא לא שרוט או משהו כזה), אלא רק דרוש ניקוי חד פעמי.

תודה מראש לעוזרים

איציק

WhatsApp Image 2021-06-12 at 18.39.59 (1).jpeg

יפה מאד. 

אני גם רוצה לעשות דיטיילינג לאותו רכב, ואקנה את אותו חומר לניקל שדיברתם עליו. 

אשמח לשמוע איך ניקית את הheadliner, ומאיפה רכשת את המוצרים? 

• תוכן חדש...