Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוכניות רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתכנן לקנות רכב יד 2 מסוכנות טרייד מוביל.

כששאלתי האם לאוטו יש עבר של תאונות או פגיעה בשאסי, קיבלתי תשובה שלרכב בוודאות אין פגיעה בשאסי כי הם לא קונים רכבים עם פגיעה.

האם זה נכון?  כדאי לי לסמוך על המילה שלהם??

פורסם

לקחת לבדיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפני הבדיקה, לבקש היסטוריה ביטוחית והיסטוריית טיפולים וכמובן לשים לב שמקבלים בקנייה טופס "גילוי נאות" שמצהיר שלא היו תאונות

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

לקחת לבדיקה משלך.

קניתי רכב שלהם.
רצינו לקחת לבדיקה במוסך שאבא שלי מטפל ברכבים כמה שנים, היה עמוס ולא יכולנו, הסוכן אמר שיש להם שירות של "מוסכניק בא עד אליך", איך שלא נקרא באמת, והוא יכול להתקשר, מסתבר ש הבחור היה שם והוא לא ידע, אחרי שחשבנו וזה, לא חושב שעשו לנו קטע, הבחור עשה בדיקה, אמר שהכל תקין, מסתבר שהמוסכניק הזה גם ארגנטיני ועזר לנו ו בגללו הורידו לנו קצת מ המחיר, אבל מה קרה?

אבא שלי נוהג מגיל 14, כשכל זה קרה, הוא היה בן 67, אני קיבלתי רישיון ביום שקנינו את הרכב, רק אחרי שבוע תכלס נהגתי לבד ברכב חח, אמרתי לו שהוא בורח ימינה, לא האמין לי, כמה ימים אחרי זה אמר שאני צודק [emoji41], קיצור, לקח למוסך שלו, כמר ש הרכב עבר תאונה, לא משהו רציני, אבל חייבים להחליף את המשולשים מ קדימה, אבא שלי התקשר לבחור שעשה את הבדיקה ואמר לו "איך לא אמרת לנו את זה?", הוא ענה: "אבא כתבתי בתופס"...

בקיצור? לא להאמין לאף אחד חח, תכלס אנחנו אשמים שלא קראנו או לא הבנו מה כתוב בתופס, אבל הייתי מצפה ממנו שיגיד לנו.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

תודה רבה על העצות

אני אקח את האוטו לבדיקה משלי בשביל השקט הנפשי

תודה על התגובות

פורסם

לפני שאתה לוקח לבדיקה משלך, וע"מ לנסות ולחסוך לך כמה מעות (פות"ש),

בקש בדיקה שעשו לרכב מטעם הסוכנות במידה ונעשתה (אפילו העלה אותה לכאן).

ישנם ממצאים שגם בבדיקה כזו "מוזמנת" הבוחנים אינם יכולים להתעלם מהם (וכמובן יש תמיד כסת"חים).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...