Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קניתי את הרכב הנ"ל ומה שמאוד חסר לי יחסית לרכב הקודם זה בקרת שיוט

אשמח לדעת האם ישנה בכלל אפשרות להוסיף בקרת שיוט לרכב? 

ואם כן, האם זה אפשרי בהתקנה עצמית או רק במוסך?ואיפה אפשר לרכוש / לקרוא על תהליך ההתקנה. 

תודה מראש

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא יודע על סמך מה החלטתם שאפשר. אפשר רק בחלק מדגמי טויוטה הרובוטיות וההיברידיות. (כלל אצבע)

קורולה 2011 לא היברידי ולא רובוטי ואין אפשרות להוסיף בקרת שיוט.

פורסם

אני לא יודע אם ניתן להתקין בקרת שיוט ברכב זה או שלא,

ואם מעלי אקספרס ניתן להשיג עם ציוד "טוב", שיחזיק זמן מה ויספק את הסחורה (קצת בספק).

מה שבטוח - עדיף לרכוש רכב עם מערכת כזו מובנית (דעתי).

alfa 156 2.5.

פורסם

ברכבים שאפשר להתקין המערכת כבר מובנית. מה שנשאר לקנות זה רק את הידית עם הכפתורים שמנסיון של כמה שנים עובדת מצויין.

• מעניין 1
פורסם

לדעתי השרשור הזה שכפול של אחד אחר אבל אני אענה ליתר בטחון.

לרוב אם יש אפשרות לבקרת שיוט בדגם המאובזר יותר זה נגמר בהפעלת הפיצר דרך מחשב הרכב וקנייה של הכפתורים הפיזים.

אני הפעלתי את האופציה בפיאסטה שלי, קניתי את הכפתורים והכבל מאליאקספרס וגם את הבקר שמתכנת את הרכב משם ועבר כבר רבע שנה ועדיין עובד מצוין.

פורסם (נערך)

בקורולות עד השנים האחרונות לא היה אפשרות כלל לבקרת שיוט באף רמת איבזור. אאל"ט המצערת בכלל מכנית עם כבל. ברובוטיות ובהיברידיות שאפשר להוסיף בקרת שיוט יש מצערת אלקטרונית.

עריכה אחרונה על ידי tza
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 7.7.2021 בשעה 22:55, Shab00 כתב:

לדעתי השרשור הזה שכפול של אחד אחר אבל אני אענה ליתר בטחון.

לרוב אם יש אפשרות לבקרת שיוט בדגם המאובזר יותר זה נגמר בהפעלת הפיצר דרך מחשב הרכב וקנייה של הכפתורים הפיזים.

אני הפעלתי את האופציה בפיאסטה שלי, קניתי את הכפתורים והכבל מאליאקספרס וגם את הבקר שמתכנת את הרכב משם ועבר כבר רבע שנה ועדיין עובד מצוין.

תודה על הפירוט

יש לי מיצובישי אטראז' 2015 בלי כפתורי בקרת שיוט...

אם אקנה כפתורים, זה יפעל?

תודה מראש

פורסם
לפני 2 דקות, Shab00 כתב:

ראיתי שיש באטראז קרוז קונטרול אז מאמין שכן אבל זה לא נגמר רק בכפתורים אלא גם תכנות הרכב לקבל אותם.

תודה על המענה המהיר....

מוסכניק עם מחשב רכב יוכל לסייע בזה? או שצריך ללכת למוסך של מיצובישי?

וכמה סדר גודל של עלות ההגדרה?

פורסם

מוסכניקים מאוד ספציפים יעזרו לך ויהיה קשה למצוא אותם.

ללכת למוסך יבואן אני כמעט בטוח ב100% שכולם יצחקו לך בפנים ויגידו לך ללכת.

נסה למצוא מישהו מהפורום שיעזור.

פורסם
לפני 4 שעות, שמואל פרוינד כתב:

אם אקנה כפתורים, זה יפעל?

לפי איך שזה נראה מבחוץ יתכן שאין לך בכלל הכנה בהגה לכפתורים וצריך להחליף את כל ההגה לאחד עם כפתורים מובנים.

בקורולה נשואת השרשור הכפתורים נמצאים על ידית חיצונית שיש לה הכנה בהגה לעומת המיצובישי שזה מובנה בהגה.

פורסם
לפני 8 שעות, tza כתב:

לפי איך שזה נראה מבחוץ יתכן שאין לך בכלל הכנה בהגה לכפתורים וצריך להחליף את כל ההגה לאחד עם כפתורים מובנים.

בקורולה נשואת השרשור הכפתורים נמצאים על ידית חיצונית שיש לה הכנה בהגה לעומת המיצובישי שזה מובנה בהגה.

יש מקום בהגה שאפשר להחליף את ההגה ולשים כפתורים... זה מתאים לצורה...

• תוכן חדש...