Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח, בתקציב שנע בין 50K ל60K (עם עדיפות לכיוון הK50) אני מתלבת בין הגולף שנתון 99 לבין הצרפתיות (קליאו,206) שנתון 2001.

במידה ואני מחליט על הצרפתיות כנראה אקנה ידני, במקרה של הגולף אקח אוטומט.

עכשיו כל מה שנשאר זה להחליט גולף או צרפתי? אשמח לשמוע את דעתכם.

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

פורסם

יש בעיה אחת קטנה בהשוואה שלך: הגולף היא משפחתית לכל דבר, לעומת ה206\קליאו שהן מכוניותת סופר מיני וקטנות משמעותית.

אתה צריך לשאול את עצמך מס' שאלות:

1.האם אתה זקוק לגודל ולמרחב של הגולף?

2.מה אתה מצפה שהמכונית תעניק לך?

פורסם

איזה שאלות, אני מרגיש כמו אצל דר' פיל, בכל מקרה, אין לי דרישות מיוחדות, אני מחפש מכונית בטיחותית, חסכונית(דלק, חלקים), אמינה, ושלא תהיה עגלה.

mazda626: אם אני זוכר נכון הגולף לא גדולה משמעותית מהקומפקטיות האחרות, ועוד מרחב בטוח שלא יזיק.

פורסם

ברור שעדיף גולף, איזו שאלה?

הגולף ץחזיק לך הרבה יותר זמן, ותעלה לך תמיד חיוך על הפנים, גם אם היא שנת 89

לי יש גולף שנת 90 ואני מרוצה ממנה יותר ממאזדה 97

האמינות של הגולף הרבה יותר טובה, איכות החלקים ואריכות חייהם הרבה יותר טובה, למה שלא תיקח גם גולף ידני, מה שיהיה לך הכי ספוטיבי שיש.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בכלליות, 206 חרא של אוטו, אני אומרת את זה מניסיון..מלא בעיות יום יומיות, וכל מכה קטנה

מאחורה מסכנת את השלדה שלך, חוץ מצורה יפה אין בה הרבה (אין בה כלום).

קליאו, יותר אמינה, אבל גם כן עושה צרות לא קטנה..

אני הייתי הולך (הלכתי:-D ) על הגולף, השקעה בטוחה, רכב נהדר ואמין..והשנתון הזה הוא עם הצורה

היפה ביותר (MK4) חוץ מטיפולים שוטפים לא תראה מוסך..כמובן שהאחזקה הכללית יקרה קצת.

אבל היא שווה את ההשקעה..בקיצור עזוב את הצרפתים-לך על הגרמנים.

1.8T 8)

פורסם

השאלה מהי הדרישה שלך , כי ההתלבטות היא בין קומפקטית לבין סופרמיני'ז.

מול הגולף עומדת מכוניות כמו ה307 (שלא הייתי נוגע בה) ולאו דווקא ה206.

אני הייתי לוקח את הגולף מכיוון שלדעתי היא עולה בכל הפרמטרים על ה206/קליאו למרות שהן חדשות.

רק קח בחשבון שהביטוח יותר יקר עבור גולף . בנוגע לטיפולים, כבר ראיתי חשבוניות של לובינסקי/קרסו שלא מביישות את צ'מפיון, אז קשה לדעת.

אם בכל זאת החלטת ללכת בדרך הצרפתית, אז עדיפה ה206 על הקליאו מבחינת אמינות. מנסיון של מספר חברים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז לפי מה שאתם אומרים שווה לרדת בשנתון בשביל הגולף... תודה. (אשמח לשמוע עוד דעות)

פורסם

אם אתה קונה את הגולף אתה חייב שיהיו לא מזומנים, אם אתה קצר במוזמנים לא כדאי... גם שמעתי שיש בעיות עם התיבה האוטומטית(אני אישית נהגתי בגולף TDI 2002 ידנית, ואין לי מושג מה עם התיבה האוטומטית) נכון שהאוטו אמין ונוח וגם נראה יפה, אבל הביטוח לא זול ואם חס וחלילה יש איזו תקלה רצינית אז התיקון יכול לעלות המון!

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הגולף נחשבת לשתיינית? (הכוונה ביחס לקומפקטיות אחרות)

פורסם

אמינותה של הגולף MK4 לא הרקיעה שחקים, בלשון עדינה.

לדגם זה לא מעט בעיות. הדבר בא לידי ביטוי על אחת כמה וכמה כשמדובר בתיבת ההילוכים האוטומטית.

שים לב.

נקודה נוספת: תוכל למצוא את הגולף 1.6 אך ורק עם מנוע 8 שסת', לעומת הקליאו וה-206 עם מנועים חזקים יותר, וראש המצוייד ב- 16 שסת'.

אך כפי שצויין מקודם, המכוניות הללו שפירטת אינן מאותה הקטגוריה.

עליך להחליט האם אתה חפץ בסופר מיני, או שמא במשפחתית קומפקטית.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

ראה הוזהרת מהשירות של צ'מפיון מוטורס...

חוץ מזה, גולף.. אתה לא תתאכזב.. אבל באמת השירות שלהם הוא זוועתי מכל הפרמטרים... וזה נאמר מניסיון בן 8 שנים.

בקשר לזה של הצרפתים אין לי מושג..

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני מניח שהצרפתיות תהיינה זולות יותר לאחזקה ומהנות יותר לנהיגה (אך פחות איכותיות ומאובזרות מבפנים). כל זה כשמדובר בגולף 1.6 אוטומטית מול קליאו/206 ידניות.

לא הייתי מקשיב לאלו שכותבים "ברור שגולף" ומדברים על ספורטיביות או מניסיון על גולף שנת 90. הגולף אולי עמידה יותר, אבל שנת 99 היא כבר 6 שנים על הכביש... גם הק"מ בוודאי יהיה גבוה יותר.

206 לא מכונית בעייתית כמו שמציגים אותה, במיוחד לא לפני המולטיפלקס (שזו מערכת ממוחשבת שגרמה לכמה בעיות בדגמים החדשים). לשנת 2001 אין אותה, אבל יש לשים לב אם מנוע ה-1.6 שבו מדובר ב-2001 הוא 90 כ"ס ( 8 שסתומים) או 110 כ"ס (16 שסתומים). שניהם טובים, אבל החזק טוב יותר. לקליאו מנוע 1.4 טוב בעל 98 כ"ס (או פחות טוב בעל 75 כ"ס, תלוי בשנתון, צריך לבדוק).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...