Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי אלפא רומאו שנת 2002 שמורה ומטופחת שעברה שיפוץ וצבע והדבר האחרון שלא הצלחתי לתת לא מענה הוא המזגן לאחר בדיקה התברר כי הרדיטור של המזגן מחורר ובכדי להחליפו יש לפרק חצי אוטו זאת אומרת גם פלסטיקה מפחד לעשות זאת  מבקש המלצות

תודה

IMG-20200902-WA0007.jpg

• מעניין 1
פורסם

דבר ראשון - אוטו וגם צבע מיוחדים. 

כפי שאני רואה זאת יש לך שלוש אופציות:

1. לא לעשות כלום - להסתדר ללא מזגן. (יהיה הכי זול...)

2. לגשת למזגניסט תותח שיודע ומנוסה בעבודות מורכבות. תברר ראשית טלפונית אם הוא מסכים וכמה זה יעלה. (זול זה לא יהיה). 

אני מכיר שניים אפשריים שמסוגלים להתמודד עם אתגר כזה בלי לשבור בדרך רבע אוטו.

- עמוס מזגנים בבני ברק. 

- אשר מזגנים בפתח תקווה. 

3. לברר במוסכי אלפא יחודיים (לא המורשים) אם הם יכולים/מוכנים לעמוד באתגר באופן מקצועי. 

אני מעריך שאתה מכיר את קומץ המקומות המקובלים. אם לא - תשאל. 

פורסם

מהיכן אתה בארץ?

אין רדיאטור במע' המזגן אלא מעבה שהנו כעין רדיאטור

ונמצא בקדמת הרכב (מס' 3 בתמונה) ומאדה הנמצא בתוך תא הנוסעים

(מס' 10 בתמונה).

בברכה  -  רפי לין

image.png.f1a5cf921c5bb3220d3876eb70b54aec.png

פורסם

אמנם רחוק ממך, אבל בדוק האפשרויות עם המומחה למכוניות אלפא רומיאו הן מקצועית

והן לחלפיהן, ברוך זאבי מנהל "מרכז שירות כחול לבן" שברח' הרכב 11 א.ת סגולה פ"ת,

טל' 03-9314286 או 050-6666606.

בהצלחה ובברכה  -  רפי לין

פורסם

הדבר הכי טוב לעשות הוא לחפש הוראות פירוק, ולעשות את העבודה בעצמך. רק לבעל הרכב יש סבלנות לדברים כאלה. לבעלי מקצוע אין.

אחרי שתרכיב מעבה חדש תיגש לכל מזגניסט שימלא גז קרר חדש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הנתונים של הרכב הזה? 

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אלפא מודל 2002 16v 120

120 כ"ס יד שלישית נמצאת אצלי 10 שנים הוחלפו בא בולמים מע הצתה מע בלימה קלץ מצבר ועוד הרבה דברים שהיסגתי או קניתי באיטליה הפנים מושלם וחסר לי כפתור לחלון נהג הרבה אהבה

• אהבתי 1
פורסם

לדעתי את סתם נלחץ.

פרוק פגוש זה עבודה סטנדרטית ופשוטה ואם שמים סרט בידוד במקום שבו דוחפים פלסטיק להפרדה בין הפגוש לכנף (וכלל לא בטוח שזה נדרש) לא יהיה שום פגיעה בצבע. 

• תוכן חדש...