Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, shellcase כתב:

יכול להיות, היא גם שייך לתאגיד קונטיננטל (של הצמיגים), אבל כמות הביקורת שראיתי על הסחורה שלהם בישראל מחשידה אותי, יכול מאד להיות שפשוט מביאים לכאן את התוצרת הפחות טובה שלהם.

מאור - טורקיה זה לרוב גם איכות פח.

מה לגבי ספרדי?

או מדינות אחרות מומלצות?

בסוף החלטתי כבר עם כל הטיפול הגדול שאעשה במוסך ספציפי שיבדוק לי גם בלמים, אני לא רוצה איכות זבל ולכן אני רוצה לדעת מראש אופציות שאבוא ואגיד לו.

שאלתי אותו בטלפון והוא אמר שמלאי סיני הוא לא מחזיק ושיש לו טורקי ספרדי וכו'.

פורסם
לפני 3 שעות, maor23 כתב:

יש לו רפידות trw וצלחות ברמבו ולדעתי זה מה שאעשה. 

אגש עוד יומיים לבדוק את הבלמים ובמידת הצורך הוא יחליף לי מה שצריך, סומך עליו. 

למה אנחנו ממשיכים בדילמות בעצם?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 6 דקות, shellcase כתב:

למה אנחנו ממשיכים בדילמות בעצם?

זה לא אותו מוסך. 

מדבר על מוסך אחר לגמרי, בגלל זה שואל על מדינות יצרניות מומלצות

פורסם

קיבלת מותגים ספציפיים, מה אתה צריך יותר מזה? אם בעל המוסך לא יודע להגיד לך איזה חברה כדי שתבדוק עליהם ספציפית אל תתן לו את הכסף שלך.
מחר אני פותח חברה באיטליה שקונה רפידות מסין וקופסאות מסין ואורזת אותן באיטליה, אז הרפידות האיטלקיות שלי שוות משהו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 17 דקות, shellcase כתב:

קיבלת מותגים ספציפיים, מה אתה צריך יותר מזה? אם בעל המוסך לא יודע להגיד לך איזה חברה כדי שתבדוק עליהם ספציפית אל תתן לו את הכסף שלך.
מחר אני פותח חברה באיטליה שקונה רפידות מסין וקופסאות מסין ואורזת אותן באיטליה, אז הרפידות האיטלקיות שלי שוות משהו?

אני עליתי עליך אתה אוהב להתחכם מאוד כמו שאני אוהב לשאול שאלות בלי הפסקה 🤣 נראה לי שילוב רע ביחד

פורסם
לפני 4 שעות, shellcase כתב:

חייב לשאול רק, מה זה מוסך בלמים? כל מוסך כללי מתעסק בבלמים, לא מכיר מוסכים שעוסקים אך ורק בזה.

בצפון יש מוסך ייעודי לבלמים/משאבות הגה כח/הגה באופן כללי /ציריות וחלקי מתלה- נקרא "המלטש".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 15.8.2020 בשעה 14:18, maor23 כתב:

אני לא רוצה לפתוח פוסט חדש אז אשמח לעזרתכם בדילמה נוספת

כמו שציינתי - הונדה סיוויק האצ'בק 2011.

אני מחפש סט רפידות בלם (קדמי ואחורי).

חיפושים בפורום(ובגוגל) לא מחזירים לי תשובה סופית ואני מתלבט מה להזמין.

יש אופציה לקחת כל אחת מהחברות שיעלו לראשכם.

יש שאומרים שרפידות ברמבו לא איכותיות ואם כבר כדאי להשקיע בצלחות שלהם

יש שאומרים שרפידות Ate לוקחים את שניהם ויש כאלה שמורידים מAte לחלוטין.

יש גם המון דיבורים על חברת Ferodo 

אבל שוב, לכל חברה יש טוב ורע ואני לא מצליח להינעל על משהו אחד.

אשמח להמלצותיכם.

בהונדה רפידות מקוריות הן של ATE - בלימה מצוינת, אבל נשחקות מהר מאוד ומלכלכות. החלפתי קידמיות לFERODO - בלימה הרבה פחות טובה (אומנם בלי חריקות) ועברו 50 אלף עד להחלפה. החלפתי רפידות אחוריות ל TRW (במקום ATE מקורי שעברו 40אלף ונשחקו) - שיפור משמעותי בבלימה. עשיתי איתם 40 אלף בינתיים ושחיקה שלהם כ50%. ז"א צפי לכ80 אלף.

עכשיו החלפתי גם רפידות וגם צלחות קידמיות ל TRW - איכות הבלימה יותר טובה מהמקורי (לא זול - 875ש"ח רק על צלחות ורפידות) . מעכשיו הולך רק על TRW. 

• תוכן חדש...