Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני כמה שנים הרכב שלי שבק חיים, העלות תיקון הייתה גבוהה מעלות הרכב(החלפת מנוע) והמוסכניק אמר שיעביר את הרכב לפירוק ונתן לי 1000 ש"ח( הרכב היה שווה 4000 ש"ח, שנת 2002). לאחרונה קראתי פוסט בפייסבוק והבנתי שיש תהליך שלא עשיתי והתחלתי לפחד שאני לא יודע מה עם הרכב. אני לא מצליח להיזכר אם קיבלתי מסמך ממנו או שלא( נוטה ללא) מה אני יכול לעשות? האם מישהו יכול לבדוק מה מצב הרכב לפי לוחית רישוי? האם עליי לפנות למשטרה? 

עריכה אחרונה על ידי sh182
פורסם

עליך לפנות למשרד הרישוי (כשיתחילו לקבל קהל) ולהוריד את הרכב רשמית מהכביש. סביר להניח שהרכב פורק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן ניתן לעשות מגוון רחב של פעולות באיזור האישי הממשלתי, ובטלפון.

הורדת רכב מהכביש לא נמנית על הפעולות הללו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אפשר להוריד את האפליקציה הזו 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bumapps.rehevisrael&hl=en_US&gl=US

לאחרונה נוספה אפשרות לבדוק גם רכבים שירדו מהכביש. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 25 דקות, עדי-אל כתב:

רק כדי לראות מה הסטטוס של הרכב.

את זה - אכן אפשר לראות באתר האישי הממשלתי.

לפני 3 דקות, DareDevil כתב:

אפשר להוריד את האפליקציה הזו 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bumapps.rehevisrael&hl=en_US&gl=US

לאחרונה נוספה אפשרות לבדוק גם רכבים שירדו מהכביש. 

זה רק רכבים שירדו מהכביש רשמית. לא כאלה שרשיונם "סתם" לא חודש.

• אהבתי 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

נכנסתי בהמלצתכם לאתר הממשלתי והרכב שנאמר שהלך לפירוק לא מופיע תחתי. האם זה מספיק? 

התקנתי גם את האפליקציה ושם כתוב שהרכב שכביכול הלך לפירוק הוא עם טסט בשנת 2020 (ז"א שהוא על הכביש) האם זה משנה לי?

עריכה אחרונה על ידי sh182
פורסם

תבדוק ב gov.il אם הרכב רשום על שמך. 

אם לא - זה כבר לא מעניין, והמוסכניק שקרן ונוכל. תיקן את הרכב ומכר אותו תוך זיוף זהותך. 

אם כן, כלומר הוא על שמך - זו כבר בעיה גדולה.  

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...