Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי רכב במשפחה עם מולטימדיה ישנה ורציתי להוסיף לה יציאה AUX כי במקורי אין נכנסתי לטכנאי מערכות שיש עליו המלצות בגוגל 4.6 מ 5 והוא מטפל ברכבי יוקרה שם להם מערכות מולטימדיה , אולי בגלל שאין הרבה רווח על העבודה " 200 שקל " הוא עשה את העבודה ממש חפיף מהר באותו יום של ההתקנה חזרתי אליו כי הוא שם כבל AUX סיני דק דק והוא הפסיק לעבוד אחרי כמה דקות , הוא החליף לי כבל AUX וגם הוא הפסיק לעבוד אחרי כמה חודשים ואחרי זה עוד כבל AUX הפסיק לעבוד מלא ניתוקים בקיצור החליף לי 3 כבלים AUX הסברתי לו שהבעיה לא בעבודה שלו אלא בכבלים הפשוטים , אחרי דין ודברים הוא החליף לי מכבל AUX למתאם בלוטוס אבל גם את המתאם הוא עשה דרך גידים זה לא כבל מקורי , לקח 2 גידים מהמערכת המקורית של הרכב חיבר להם 2 יציאות RCA נקבה אדום לבן והכניס לשם בלוטוס עם יציאות זכר RCA עכשיו שומעים מוזיקה אבל תוספת של רעשים סטטיים אם מכבים את המוזיקה שומעים זימזומים מהרמקול אמרתי לו שזה בגלל הגידים שהוא עשה לא אמור להיות רעש כנראה משהו בסיכוך , יש כל הזמן תחושה שהוא מנסה למקסם את הרווח על חשבון איכות , הבחור שעובד איתו אמר לי שהרעשים אמורים להיות שאין מוזיקה ברקע לי זה לא נראה הגיוני לי נראה שהמוזיקה עולה על הרעשים אז לא שומעים כי שנפסק הדיבור כמו WAZE אז שומעים , התייעצתי עם טכנאים אחרים ושאלתי אם צריך לשים " מסנן רעש איזולטור " אבל הם אמרו שמחברים את זה רק למגבר ואם אני אחבר את זה לבלוטוס או שהעוצמה של הסאונד תירד או שזה בכלל לא יעזור ושזה מערכת ישנה ואין מה לעשות , בקיצור שחזרתי לעסק להתלונן על הרעש הטכנאי שעשה לי את העבודה במקום להגיד סליחה הגיב בסיגנון של  " עוד פעם זה בא לבלבל לי את המוח " קיבלתי יחס מזלזל , אחרי שרבנו הוא הציע להחזיר לי את הכסף אבל הייתי עצבני ובסוף הכול נשאר פתוח והוא סובב לי את הגב וביקש מהבחור שעובד איתו לא להתייחס אלי , שווה להתעסק עם זה ? או שזאת מערכת ישנה ואין מה לעשות ? אני בטוח במיליון אחוז שהרעש הסטטי זה בגלל הגידים שהוא עשה או שאין קשר והמערכת ישנה והיא עושה את הבעיה ?

נ.ב.

בכבל AUX היה רעש סטטי רק שחיברתי במקביל את הנייד לטעינה בשקע 12 וולט , בבלוטוס הרעש קיים גם בלי טעינה יש לי הקלטה של הרעש 

אשמח לקבל חוות דעת אם מישהו מכיר את הבעיה תודה מראש ,

עריכה אחרונה על ידי יאיר 30
פורסם

מה הדגם מולטימדיה שקיים על הרכב? לפעמים הפתרון הזול יותר יהיה להחליף את המערכת למשהו אנדרואידי מאיביי בעלות לא גבוהה, מה שיאפשר לך אוקס / BT ללא מתאמים וכל מיני משחקים בחיווט שיוצרים בעיות כמו שהמתקין הנ"ל יצר אצלך

עברתי לסקייטבורד

פורסם (נערך)

הבנאדם מתקין מערכות לרכבי יוקרה ממש מוזר שיציאה AUX או בלוטוס הוא לא הצליח להתקין , הציעו לי ZED ב 700 אבל אמרו לי שזה חרא של מולטימדיה אז ויתרתי , מישהו הציע לי להתקין מערכת פיוניר בלי המסך אנדרואיד זה עולה 450 ועל זה מלבישים מסגרת למאזדה 3 וזה פותר את הבעיה של USB בלוטוס , אבל בטח עם המסגרת והעבודה זה יגיע ל 800 שקל 

תמונת רדיו דיסק לרכב Pioneer DEHX3950BT מספר 1

עריכה אחרונה על ידי יאיר 30
פורסם

אני נוטה להסכים עם ההמלצה שקיבלת, במידה ובאמת באמת חשוב לך מולטימדיה, ראיתי גם מולטימדיה של פיוניר ב800 ש"ח בארץ, לציין כי במידה ואתה מחליף את המערכת לאחת איכותית כמו פיוניר, גם איכות הצליל תשתפר נוסף על AUX וBT שתקבל.

מתאם פלסטיק (מסגרת) ניתן לרכוש באיביי (לדוגמא https://www.ebay.com/itm/2-DIN-Car-Stereo-Radio-Frame-Fascia-Trim-Dash-Part-Kit-For-Mazda-3-2004-2009-BK/265083301574?fits=Model%3A3|Make%3AMazda&hash=item3db8322ec6:g:MlkAAOSwRQdemnyp )

את המולטימדיה / סינגל דין ניתן לרכוש בארץ במגוון אתרים במחירים הוגנים.

התקנה של המתאם פלסטיקה + רדיו לא אמורה לעלות מעל 200 ש"ח, מדובר בהתקנה פשוטה למדי.

באם תרצה המלצות היכן לרכוש ולהתקין, סדר גודל עלויות, מוזמן ליצור קשר בפרטי ואשמח לסייע.

כלל ראשון בסטריאו לרכב - התקנה איכותית היא פקטור מכריע, כל מיני התקנות "קומבינה" תמיד בסוף יפגעו במשהו (נוחות השימוש/איכות הצליל/עמידות ההתקנה)

עברתי לסקייטבורד

פורסם

אומנם זה לא תחליף למערכת, אבל מציע לך לא לשלול.

יש לי רכב ישן, קניתי משדר FM בלוטות לרכב של שיומי . בסך הכל עושה את העבודה טוב אם לא מחברים אותו למפצל חשמלי שגורם להרעשי רקע.

בגדול האיכות פחות או יותר כמו לשמוע מוזיקה מהרדיו ככה שיתכן פה ושם הפרעות. ממליץ להיכנס ליוטיוב לראות אנשים שמסקרים משדרי FM.

לפני 4 שנים עלה לי באזור ה70-80 ש"ח באיביי. אפשר גם לקנות משדרים של חברות סיניות אחרות שהם זולים יותר אפילו.

• תוכן חדש...