Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברה, יש לי אוטו בן 11 שנים, וכל פעם שאני מניע יש ריח חזק של פיח, כל לחיצה ארוכה על הדוושה מוציאה ניחוחות של הערובה של תחנת החשמל.. כמו כן יצאו לי לא ממזמן שפריצים של נוזל פיח מהאגזוז שהשאיר חתימה על המדרכה כמה שבועות...

מי בעצם עושה ניקוי פיח יסודי באיזור חיפה? כמה זה עולה?

עריכה אחרונה על ידי ProRules
פורסם

תוכל לעשות ניקוי עם אינפוזיה .וגם

שמעתי ממשהו ששם 

4 ליטר אציטון ו5 ליטר מדלל 1-32 לחצי מיכל / שלושת רבעי מיכל דלק ולהתגרזן עם האוטו.

על אחריותך.

פורסם
לפני 51 דקות, netanel1014 כתב:

תוכל לעשות ניקוי עם אינפוזיה .וגם

שמעתי ממשהו ששם 

4 ליטר אציטון ו5 ליטר מדלל 1-32 לחצי מיכל / שלושת רבעי מיכל דלק ולהתגרזן עם האוטו.

על אחריותך.

חח לא מתכוון להכין קוקטייל שכזה ושפוך לרכב... לגבי אינפוזיה, כמה זה עולה?

פורסם

גש למכון להזרקות דלק /למוסך שמתמחה בטיפולים כאלו - ציון סוג הרכב יעזור כדי שנדע על איזה מוסך להמליץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 48 דקות, ProRules כתב:

חח לא מתכוון להכין קוקטייל שכזה ושפוך לרכב... לגבי אינפוזיה, כמה זה עולה?

זה משתנה. בגדול לוקחים חומר מיוחד ומחברים אותו באינפוזיה לצינור ואקום למנוע באופן מבוקר. זה יוצא בערך 500 שקל כמו אלו שעושים את הניקוי באדים

פורסם
לפני 16 שעות, ProRules כתב:

אהלן חברה, יש לי אוטו בן 11 שנים, וכל פעם שאני מניע יש ריח חזק של פיח, כל לחיצה ארוכה על הדוושה מוציאה ניחוחות של הערובה של תחנת החשמל.. כמו כן יצאו לי לא ממזמן שפריצים של נוזל פיח מהאגזוז שהשאיר חתימה על המדרכה כמה שבועות...

מי בעצם עושה ניקוי פיח יסודי באיזור חיפה? כמה זה עולה?

באיזה רכב מדובר? בנזין או דיזל?

פיח מצטבר במנוע בתור שיכבה קשיחה שמכסה את חלקי הצלינדר. הוא לא מריח מבחוץ ולא פורץ החוצה בצורת נוזל. 

מהתיאור שלך נשמע שישנה בעיה אחרת במנוע או בניהול שלו.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 12 דקות, Igalz כתב:

באיזה רכב מדובר? בנזין או דיזל?

פיח מצטבר במנוע בתור שיכבה קשיחה שמכסה את חלקי הצלינדר. הוא לא מריח מבחוץ ולא פורץ החוצה בצורת נוזל. 

מהתיאור שלך נשמע שישנה בעיה אחרת במנוע או בניהול שלו.

סובארו אימפרזה 1.5 ליטר שנתון 09.

איזו עוד בעיה יכולה להיות?

פורסם

יתכן שישנה תערובת עשירה מידי מסיבה כלשהי.. 

האם צריכת הדלק חריגה או אופיינית לדגם?

יש לציין שכאשר המנוע קר התערובת המוזרקת במנוע היא עשירה בכוונה, לכן אין שום משמעות לריחות שאתה מריח כאשר המנוע קר.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני שעתיים, Igalz כתב:

יתכן שישנה תערובת עשירה מידי מסיבה כלשהי.. 

האם צריכת הדלק חריגה או אופיינית לדגם?

יש לציין שכאשר המנוע קר התערובת המוזרקת במנוע היא עשירה בכוונה, לכן אין שום משמעות לריחות שאתה מריח כאשר המנוע קר.

כשהמנוע חם ואני לוחץ על גז, יש לפעמים גם ריח חזק של פיח.

צריכה יחסית נורמטיבית לדגם הייתי אומר.

פורסם

תפתח גוגל ומופיע לך שם הכל

של הסוגים, מה כדאי יותר וכדי פחות

אבל לפי מה שהבנתי עדיף לנקות עם "אדים" 

מחברים מכונה למנוע שמנקה את כל המערכת עם סוג של חומר ואדים.

עולה 500 + 

תלוי סוג רכב ודגם.

תנסה קודם כל להחליף פילטרים אולי זה יכול לעזור לך לפני שאתה הולך על המכונות לניקוי 

פורסם
לפני 7 שעות, ProRules כתב:

כשהמנוע חם ואני לוחץ על גז, יש לפעמים גם ריח חזק של פיח

אתה מריח את זה בכסא הנהג? תוך כדי נסיעה?

יום טוב גם לך

פורסם

אם אתה מריח את זה מתוך הרכב כשהוא סגור, אז יש אפשרות שהריח מגיע מאיזור המנוע ונכנס לרכב דרך המזגן. אם הריח היה יוצא ממערכת הפליטה (כמו שאתה מתאר), לא חושב שהיית מריח את זה מתוך הרכב כשהוא סגור.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם
לפני 8 שעות, ProRules כתב:

כן ממש ככה

דבר אחד בטוח, אתה לא מריח פיח. אז חבל על המאמץ עם כל הנקיונות שאתה מתכנן לפסח.

שתי האפשרויות הנפוצות הן

1. מערכת הפליטה לא אטומה וגזי פליטה נכנסים לתא הנוסעים.

2. ישנה נזילת שמן ממקום שקרוב לצנרת הפליטה (לדוגמא מכסה שסתומים), השמן מצטבר על צנרת הפליטה ובמאמץ כאשר הצנרת מתחממת מאוד השמן מתאדה ואתה מריח אותו בתא הנוסעים.

מהתיאור שלך הייתי מתחיל לבדוק קודם כל את האפשרות הראשונה. בדרך כלל זה גם ילווה ברעש מוגבר ממערכת הפליטה (כי ישנה בריחה לפני המשתיק קול).

טפל בזה בדחיפות, מאוד לא בריא לנשום את זה

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...