Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"חות חנייה

bargal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהנושא מאעפן אבל מעסיק את כיסנו לרוב.

למישהוא יש ניסיון עם דו"חות חנייה של עיריית תל אביב, וביטולם?

:-)

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם

חבל לך על הזמן .

העיריה היחידה בארץ אני חושב שהולכת עד הסוף בכל הקשור לדוחות חניה.

בתור מי שהתחמק כמה שנים ובסוף שילם 2900 שקלים.

zx 1.8 coupe

פורסם

אל תנסה אפילו, בעבר גררו לנו את הרכב ממקום חניה מאושר (לא אדום לבן, לא כחול לבן, לא על המדרכה) חניה לצד הכביש כמו שכולם חונים לצידי הטיילת בתל אביב, לאחר כשעה הרכב כבר נגרר לחניון "הדולפינריום", נאלצנו לשלם על הגרירה, את הקנס וכאשר ביקשנו שניידת משטרה תגיע למקום קיבלנו התעלמות מוחלטת מטעם שלטונות החוק.

ככה זה כשעירייה מחליטה "לעשות קופה" על חשבון התושבים והאורחים אשר מגיעים לבקר בעיר זו.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אף פעם לא מזיק להגיש בקשה לביטול הדו"ח אבל כדאי שיהיה לך נימוק טוב ומקובל או לפחות סעיף טכני כלשהו

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

לי הם דווקא ביטלו דו"ח. חניתי בכחול לבן אחרי 8 בערב ברמת אביב, וזה היה מקום עם ההסדר החדש - מדבקות אזוריות של תושבי האזור. אז ההסדר הזה היה חדש יחסית.

הדו"ח ניתן בשעה 9 ומשהו בערב. שלחתי מכתב יפה שעד כמה שאני יודע מותר לחנות בכחול לבן בלילה וכו'. לא היו לי דוחות מהשנים הקודמות, ואחרי בערך חודש וחצי הם שלחו לי מכתב יפה שמסביר שאסור.. ושממירים את הדו"ח בהזהרה!

בכל מקרה עכשיו אני תמיד בודק אם יש את השלט שאומר שהחניה היא רק לתושבי האזור.

• תוכן חדש...