Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש והציעו לי פוליסה שתהיה ע"ש אבא ועל שמי, אבל רק הת.ז. שלו תופיע. הרכב שמבטחים הוא על שמי והבהרנו בפני הנציג שהנוהג העיקרי הוא אני. זה תקין? האם אצבור עבר ביטוחי?

פורסם

זה לא תקין ולא חכם לנסות לתחמן את חברת הביטוח. אם אתה הנהג העיקרי ברכב אתה צריך להופיע בפוליסת הביטוח עם כל הפרטים. החסכון יעלה ביוקר אם חס וחלילה תקרה תאונה. במקרה זה חברת הביטוח תתנער מתשלום בטענה הצודקת שהיתה הונאה בפרטי הפוליסה. לא עשו אותם באצבע.

פורסם

אם תקבל מהם אישור רשמי בכתב!!!!!! שאתה הנהג העיקרי תקין

לא מהסוכן אלא מהחברה כחלק מתנאי הפוליסה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 6 שעות, eladts כתב:

זה לא תקין ולא חכם לנסות לתחמן את חברת הביטוח. אם אתה הנהג העיקרי ברכב אתה צריך להופיע בפוליסת הביטוח

ההצעה הייתה של הנציג לא שלנו, הוא הסביר שאהיה מבוטח באופן מלא. אם אקבל מהם הצהרה או מכתב בסגנון שאני הנהג העיקרי ברכב זה יהיה בסדר?

פורסם (נערך)

כל עוד הצהרתם נכון מי הנהג העיקרי ברכב, אין שום בעיה שהביטוח יהיה על שם מישהו אחר.

זו בדיוק הסיבה להפרדה בין הדברים, חברת הביטוח לא מניחה שבעל הפוליסה הוא הנהג העיקרי.

לא רואה סיבה לדרוש הצהרה מחברת הביטוח, הפוליסה המלאה אמורה להכיל פרט זה בהתאם להצהרתכם, פשוט תוודאו שהפוליסה אכן תואמת את מה שהצהרתם.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • תוכן חדש...