Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים צהריים טובים,

קיבלתי הצעה מסוכנות רכב לרכוש קיה ריו 2017 אוטומטית, 1.4 מליסינג, שנסע כ60,000 ק"מ (דגם ה4 דלתות, LX, דור 3, 109 כ"ס) ב50 אש"ח

טופס הבדיקה נראה סביר, ובכל מקרה אבקש לקחת לבדיקה בעצמי

אני מודע לכך שהמחיר קצת יותר גבוה מהמחיר של בפרטי (אם אפשר למצוא כאלו), אבל אני רוצה לקנות במסגרת טרייד אין, ולכן מחיר הרכב הישן הוא פקטור ברכישה.

יש הערות/חרגיות לגבי הדגם? בעיות מיוחדות שאני צריך להכיר?

מה שהיה הוא שיהיה

פורסם

מה הרכב שאתה מוסר ומה ההפרש שאתה נדרש להוסיף? 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

סוזוקי אלטו 2013, יד שנייה אחריש שיפוץ מנוע (ניסיתי המון למכור בפרטי, אבל היד והמנוע המשופץ הרחיקו את הקונים, כמו גם שהשוק רווי במכוניות מיני במחירים סבירים)

בממוצע של לוי יצחק/יד 2, אני נדרש להוסיף כ4000 ש"ח על המחירון הקיים, אבל בראייה כללית (בלי קשר לרכב הספציפי) זה הרע במיעוטו (קושי במכירת הרכב בפרטי, להוסיף על טרטורים של המכירה עצמה והעברת הבעלות)

בחזרה לשאלה, איך הריו? יש מה לבדוק במיוחד? 

אגב שימו לב שזה לא הצורה החדשה של 2017 (דור  עם מנוע 1.4 100 כ"ס), זה 2017 אבל עם מנוע 1.4 109 כ"ס (4 הילוכים אוטומטית)

מה שהיה הוא שיהיה

פורסם (נערך)

החזקתי אחת מהניילונים במשך שנה - מזללת דלק (בתוואי נסיעה עירוני בעיקרו ועם רגל כבדה למדי על הגז נתון של 1:6.5/1:7 זוועתיים למדי), ככל הנראה אמינה, בנוסף לדלק גם זללה נוזל קירור, חוויית נסיעה מאוד נוקשית, מזגן טוב מאוד, 109 הסוסים שלה מרגישים כמו סוסי פוני - באמת, הרכב מרגיש כרכב עם לא יותר מ 70-80 כ"ס.

לא להיט מאילנית, תהיה נוחה יותר מהאלטו ככל הנראה.

אם אתה לא מתפנק, ריו 1.2 ידנית יוצאת ליסינג תהיה ככל הנראה בחירה טובה משמעותית.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אחרי 4 שנים עם אלטו ידנית + ילד, אני כבר מחוסן לחוויות נסיעה נוקשות או מנועי פוני. מבחינתי, כל שינוי מהמצב הנוכחי הוא שדרוג.

ולצערי האישה לא מסכימה לידני, לא מותיר הרבה אפשרויות

מה שהיה הוא שיהיה

פורסם

לא כדאי לחפש חלופות טובות יותר? מהסתכלות מהירה יש לך אפשרויות כמו 308/C4, קרוז ואימפרזה, לדוגמה.

בטוח שאפשר למצוא אותן בטריידים למיניהם.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני 3 שעות, ירוןמ כתב:

סוזוקי אלטו 2013, יד שנייה אחריש שיפוץ מנוע (ניסיתי המון למכור בפרטי, אבל היד והמנוע המשופץ הרחיקו את הקונים, כמו גם שהשוק רווי במכוניות מיני במחירים סבירים)

בממוצע של לוי יצחק/יד 2, אני נדרש להוסיף כ4000 ש"ח על המחירון הקיים, אבל בראייה כללית (בלי קשר לרכב הספציפי) זה הרע במיעוטו (קושי במכירת הרכב בפרטי, להוסיף על טרטורים של המכירה עצמה והעברת הבעלות)

בחזרה לשאלה, איך הריו? יש מה לבדוק במיוחד? 

אגב שימו לב שזה לא הצורה החדשה של 2017 (דור  עם מנוע 1.4 100 כ"ס), זה 2017 אבל עם מנוע 1.4 109 כ"ס (4 הילוכים אוטומטית)

מחירון הריו אחרי הפחתת ליסינג כ 43000 שקל. 

לא הבנתי כמה מבקשים ממך להוסיף. 

נכון שהנוחות בעיסקת טרייד מאוד קורצת, אבל השאלה כמה עולה הנוחות הזו 

את האלטו ניתן למכור, הכל עניין של מחיר. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 12 שעות, MadCat_LE כתב:

לא כדאי לחפש חלופות טובות יותר? מהסתכלות מהירה יש לך אפשרויות כמו 308/C4, קרוז ואימפרזה, לדוגמה.

בטוח שאפשר למצוא אותן בטריידים למיניהם.

בסכומים האלה לצערי לא ראיתי משהו טוב יותר. 

יש המון i25 שחוטות אטראג' למיניהם, שאני מעדיף לתפוס מרחק

מה שהיה הוא שיהיה

פורסם

אוקיי, אז הייתי ממליץ לך לנסות בכל זאת למכור את האלטו במחיר ריאלי ולבוא מעמדת כח טובה יותר מול הסוחר. נשמע שאתה משלם המון על האוטו.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...