Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאפצ'ור שנת 2015 או 2008 שנת 2016 טורבו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ראיתי הצעה לשני הרכבים הבאים: 

רנו קאפצ'ור 2015 Expression בנזין רובוטית

פיג'ו 2008 2016 Active טורבו בנזין אוטומטית 

לשני הרכבים יד וק"מ נמוכים (פחות מ-50k) ומחיר דומה. 

סה"כ רכבים מאוד דומים בנתונים הטכניים שלהם. רציתי לדעת מה עדיף, בהינתן שהדברים החשובים לי הם: 

חיסכון (בדלק, בטיפולים, בביטוחים, בירידת ערך וכו')

אבזור - בהנחה ששני הרכבים מגיעים עם מולטימדיה מקורית, חשוב לי שתהיה לי היכולת לחבר אליה מצלמת רוורס, לשקף מסך וכו'. 

אמינות - מכיר את עניין רצועת התזמון ב-2008, בהתחלה פסלתי אותה בגלל זה, אבל כיוון שיצא ריקול על חשבון היצרן אני פחות מודאג כי הנושא מוכר ומטופל. השאלה היא מלבד זה מי מהן עדיפה. 

אשמח לשמוע את דעתכם ספציפית על המכוניות הללו. 

תודה רבה! 

פורסם

פיג'ו תתן לך שקט נפשי, יש לה מנוע וגיר טובים. בניגוד לרנו שגם המנוע וגם הגיר לא להיט

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תודה על התגובה.

נושא ששכחתי לציין (לא מצליח לערוך משום מה) זה הנסיעות: רובן נסיעות עירוניות  יומיות (20 ק"מ כולל פקקי איילון) ונסיעה בינעירונית של 100 ק"מ לכיוון אחת לשבוע. 

אשמח לשמוע אם מישהו מכיר גם רק על נושא המולטימדיה כי אני לא מוצא מידע מפורט מדי באינטרנט. 

פורסם

המולטימדיה של שניהן כבר ישנה ואיטית. אין להם תמיכה באפל קארפליי ואנדרואיד אוטו. אבל לפחות הפיזו אמינה, אפילו שפחות יפה

פורסם
פיג'ו תתן לך שקט נפשי, יש לה מנוע וגיר טובים. בניגוד לרנו שגם המנוע וגם הגיר לא להיט

על הבעיות בגיר שמעתי (רק שמעתי כי מכרנו עכשיו קליאו בת 7 ללא שמץ בעיה בגיר או בעיות אחרות), אבל מה הבעיה במנוע?
פורסם

למנוע יש בעיה של צריכת שמן והרס מוקדם של המנוע. מכוניות רבות עברו החלפת מנוע יזומה על חשבון היצרן. כרגע מתנהל תביעה נגד היבואנית

https://thecar.co.il/%D7%AA%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%94-%D7%99%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%92%D7%99%D7%AA-%D7%A0%D7%92%D7%93-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%94-1-2-%D7%9C/

פורסם

בין שניהם אכן הפיג'ו כנראה תגלה אמינות טובה יותר (כמובן גם תלוי בתחזוקת הרכב עד כה),

שים לב לרצועת הטיימינג בפיג'ו (שהחליפו אותה בזמן).

אני הייתי מחפש גם ספורטג' ישנה יותר הם אמינות מאוד (לא הטורבו).

פורסם

לגבי המולטימדיה בפיגו, זו מערכת smeg די מעפנה. אני התקנתי לה השבוע תוסף שנותן אנדרואיד אוטו וקארפליי אלחוטיים (גם האנדרואיד אוטו) וגם מאפשר מצלמת רוורס לא מקורית (עוד מחכה שהיא תגיע בדואר).

לא סיפור מאד זול (280$), ופתרון טיפה עקיף (למשל בכל התנעה צריך לבחור בחיבור Aux במערכת המקורית) אבל עושה את העבודה.

• תוכן חדש...