Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני פירקתי מזגן מקולקל מהרכב, וזה בוודאי ממעיט מהצורך של הוונטה, שמאמצת את האלטרנטור שמאמץ את המנוע. לא ברמה קריטית, אבל ברמה שאפשר מפינוי רדיאטור המזגן. אבל העניין הקריטי הוא שהרכיב ששוקל הכי הרבה הוא המדחס, וייתכן אפילו יותר מכל השאר יחד!! לכן פרק אותו לבד, ותאחסן אותו עם שאר החלקים. הוא שוקל נניח 10-15 ק"ג, 2% ממשקל הרכב, ושוב מקדימה. ועוד חשבון, נניח דלק לשנה 10,000 ש"ח, 1% מזה הוא 100 ש"ח לשנה, +ביצועים באותו יחס. שווה את ההשקעה, לא?

פורסם

זה שווה את זה שברגע שתירצה למכור את האוטו תצטרך להחזיר את הכל או לחילופין להוריד הרבה במחיר כי אין לאוטו מזגן?

יותר טוב היה להשאיר אותו שם ופשוט לא להפעיל אותו את ההבדל בקירור של המנוע אני בטוח שאתה לא תרגיש.

חבל שהורדת אותו ותשמור טוב טוב על החלקים כדי שברגע שתתצטרך תחזיר אותם לרכב.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

עזוב איציק.

הכי טוב בלי מזגן.

ב 2 הפיאסטות הראשונות שלי לא היה מזגן וגם בטאונוס אין. ואני לא מתכוון להתקין !

בפיאסטה ה-3 היה מזגן, אבל הפעלתי אותו רק פעמיים בשביל הפוזה.

כולם מפונקים..... :p

פחות משקל, יותר קירור לרדיאטור, פחות עומס חשמלי, פחות זליגות מתח (ויש הרבה בפורד...) ופחות בכיינים באוטו שמבקשים להפעיל מזגן (כי אין :D )

פותחים חלון, אם יש סאנרוף וגמרנו.

אגב, אם אני לא טועה, ברכב שלך המזגן בכלל לא מקורי אלא Alex שהותקן ע"י היבואן המעפן ועושה רק צרות !

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איזה כיף להיזכר בשירשורים ישנים , הקיץ לא עבר הכי טוב , ממש מבאס בלי מזגן , במיוחד שיש לך רכב בצבע שחווווורררררר.....(איזה גאון אני , על זה לא חשבתי...:? ) מה שמעלה את רמת החום לדרגת מציק+++

אז קבלו עידכון : החזרתי את המזגן , לא בשבילי כמו שהאישה פשוט מציקה

אודי , אלכס אורגינל התקינו ומתקינים מזגנים במגוון רכבים , הם חברה בעלת שם עולמי , והמזגנים שלהם עומדים בתקנים של חברות הרכב .

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

כמו ששמר אמר "יצאת פלצן", ועכשיו אתה פלצן בריבוע, בקיצור לכל האנשים שנוסעים עם הונדה, פורד ושאר רכבי "הספורט" בישראל, מה הקטע להוריד מזגן ולשפר, כמו שאומרים: "אל תנסה להפוך חמור לסוס אציל".

מזגן בא לתת נוחות ונסיעה נעימה, במיוחד במדינה לוהטת כמו שלנו, מה עוד שכדור הארץ רק מתחמם משנה לשנה, אז תעשה חשבון כמה פעמים אתה מנשק פגושים בפקק או כמה פעמים אתה "מנצל" את המנוע במרוצי אינדורו.

פורסם

:onfire:

להעביר לאוף טופיק ומייד!!! :loco:

אחד השירשורים עם הפוטנציאל להיות הזוי ההזויים בפורום הטכני!

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

על מה חשבת בדיוק (או על מה היית) כשפרקת את המזגן? לא היה לך ברור שבארץ שלנו אתה תחזיר אותו

כ"כ מהר כמו כלב רעב שחוזר הבייתה בתקופת ייחום? עייף,מזיע ומוטש?

פורסם

האמת, אני לא מבין מה הבלאגן. ב-2 מתוך 3 המכוניות שיש לי אין מזגן וזה ממש לא מפריע לי בעיקר בגלל העובדה שאני לא נוסע בשעות החום הכבדות. אני יוצא כל בוקר לפני 7 בבוקר וחוזר הכי מוקדם ב-5 בערב, בשעות האלה מספיק לפתוח חלונות.

אם אתה נוסע בכל שעות היום אז מראש זה לא היה רעיון חכם לפרק את המזגן. לא נורא, מטעויות לומדים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אז עכשיו אפשר לשאול ובאמת בשביל לדעת, האם ישנו הבדל עם\בלי המזגן? ואם יש איך הוא מתבטא.

אבקשך לענות לי על השאלה מכיוון שאני באמת מעוניין לדעת אם ישנו הבדל מורגש.

תודה.

פורסם

מתבטא בכמות הזיעה שאתה שופך ,ובריח הלא נעים שנודף ממך כל היום.

אז קבלו עידכון : החזרתי את המזגן , לא בשבילי כמו שהאישה פשוט מציקה

yeah right. Go you girl.

• תוכן חדש...