Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך את עזרת המומחים. אני עם אאוטלנדר דיזל שהתחיל לגמגם. הרכב בילה במוסך 10 ימים ואחרי בדיקת מזרקים התברר שהם לא תקינים. לטענת המוסך אין אופציה לשיפוץ וצריך חדשים בעלות כוללת של למעלה מ 10000 שקל. אני מעוניין להשמיש את הרכב ומייד למכור אותו. 😥

יש למישהו רעיון אחר? יש פה קוסם? 

פורסם
לפני 57 דקות, מרק10 כתב:

תזמין מזרקים חדשים מעליאקספרס. 20-30 דולר למזרק.

מזרק של דיזל גם בעלי אקספרס לא עולה פחות מ800 שקל ולך תדע מה אתה מקבל

פורסם

אני צריך עזרה והכוונה להזמנת אינג'קטורים מאי-ביי או באתר ייעודי כלשהו בחו"ל. 

המק"ט של האינג'קטור הוא Denso 1465A323. 

מצאתי כמה באיביי ועל חלק כתוב שהם גם תואמים ללנסר, סיטרואן C4 ועוד כמה. 

https://www.ebay.com/itm/DENSO-Einspritzduse-fur-Mitsubishi-ASX-Outlander-II-Outlander-III-Citroen/153506716382?epid=1275195642&hash=item23bdb69ade:g:RlgAAOSwvbxc7qDr

אשמח אם  מישהו שהזמין בעבר אינג'קטור מחו"ל יוכל להעיף מבט ולומר לי האם זה האינג'קטור שאני מחפש + טיפים או הצעות למקומות אחרים שניתן לקנות בהם. 

תודה 

פורסם

זה טיפה מוקדם להחליף מזרקים. לפני שאתה מגהץ כרטיס אשראי באיביי דיברת עם המכון אינגקטורים?
אולי זו תוצאה של סולר מזויף ?
אתה מתדלק בתחנות אלמוניות ?

בקשר ללינק באיביי . לא ידעתי שלפיגו מנוע דיזל 1.8, 150 כ"ס מ 2012 . משהו שם לא מסתדר לי.

פורסם

הרכב כבר 10 ימים במוסך שאני מטפל בו כמה שנים. אני ממלא דלק בתחנות מסודרות ומורשות. במוסך מילאו סולר חדש ונשללה אופציית הסולר המזויף. לדבריהם, המזרקים נשלחו למכון אינג'קטורים ושם התברר שאין אפשרות לשיפוץ. דיברתי עם עוד כמה מכונים ואין להם חלפים לשיפוץ.  מכיוון שהרכב מיועד למכירה ברגע "שיעמוד על הרגליים", במוסך הוצע לי להזמין מאי-ביי (ישנה אפשרות להזמין מחו"ל דרך ספק בארץ במחיר של 2000 שקל למזרק!!!) . ייתכן שהמוסך כבר יטפלו בזה ויחסכו לי את השאלות פה. 

אגב, לשאלת Save,  המזרק תואם גם לפיג'ו 4008 שאני לא יודע אם הגיע לארץ, אבל יש לו גירסת דיזל. 

פורסם

הבעיה שלך תהיה המכס.
תפנה לפולני עם המק"ט . תסביר לו שזה כמו פיג'ו 4008. הוא לא יסדר אותך. [email protected]
1607854180 מק"ט צרפתי.
למעשה לפני הקורונה יכולת לטוס אליו ולחסוך כמה אלפים טובים .

אני קונה אצלו לא מעט.
למעשה פיג'ו 4008 זה מיצובישי asx .
אבל תתכונן לאלפייה על כל מזרק חדש לפני מכס (בפולין יש מע''מ). 30% פחות אם זה ממוחזר.
לדעתי אם זה רק,להניע את האוטו למכירה, אפשר מזרק משופץ מהפולני.

פורסם
לפני 15 שעות, רפי לין כתב:

בדוק אפשרויות לרכישת מזרקים חדשים עם רפאל בטל' 050-2023323.

זאת מומחיותו ואני מקווה שיהיה לו פתרון טוב, יחסית.

בהצלחה ובברכה  -  רפי לין

תודה רבה

לפני 19 שעות, save כתב:

הבעיה שלך תהיה המכס.
תפנה לפולני עם המק"ט . תסביר לו שזה כמו פיג'ו 4008. הוא לא יסדר אותך. [email protected]
1607854180 מק"ט צרפתי.

אני קונה אצלו לא מעט.
אבל תתכונן לאלפייה על כל מזרק חדש לפני מכס (בפולין יש מע''מ). 30% פחות אם זה ממוחזר.

תודה רבה

לפני 20 שעות, save כתב:

הבעיה שלך תהיה המכס.
1607854180 מק"ט צרפתי.

אני קונה אצלו לא מעט.

אשמח אם תוכל לדבר איתי בפרטי 054-2244524 או לשלוח לי נייד שלך. המון תודה

• תוכן חדש...