Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Citroen C5 - מזגן

שמואל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

מתענין  ברכישת  סיטרואן  C5  טורבו  בנזין (AIRCROSS).

אחד  הפרמטרים  החשובים  ביותר  עבורי - עצמת  מערכת  המזגן.  הרכב  שבבעלותי  כרגע  ממש  מקפיא  את  תא  הנוסעים.

האם  יש  למישהו  מהפורום  נסיון  עם  רכב  כזה  בימי  הקיץ  החמים?

ובכלל,  הערות  לחיוב  ולשלילה  מנסיון  הנוהגים  ב C5 ?

תודה!!!

שמוליק.

עריכה אחרונה על ידי שמואל
פורסם

אחת מנקודות החולשה של הרכב הזה, לפחות לפי חלק מהבעלים שלו הוא המזגן (לי יש את הרכב דגם FEEL).

הדעות חלוקות בעניין, חלק אומרים שהמזגן חלש ממש וחלק אומרים שהוא מקפיא.

לדעתי יש סדרה אחת של רכבים שם המזגן או תקול או שאולי יש בעיה שניתנת לפתרון (מחסור בגז או כיול במחשב ל"מדינות חמות").

יש גם פונקציה של זמן, אני חושב שהמזגן "תופס תאוצה" עם הזמן והמערכת עובדת טוב יותר.

הרכב גם עם חלל פנימי מאוד מאוד גדול וחלונות ענקיים שמאוד מקשה בקירור במיוחד בשיא הקיץ (עברתי את אוגוסט עם הרכב).

אז לשאלתך - בהינתן והכל תקין (שזה כנראה יהיה המצב) תלוי מה הרגישות לקור שלך. אני לא יודע איזה רכב יש לך עכשיו אבל קח בחשבון שרכב גדול כמו האיירקרוס יותר קשה לקרר מאשר טויוטה קורולה נניח.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

הרכב נוח מאוד, אין ממש תלונות עליו.

המרווח ליושבים מאחורה פחות טוב ממה שחשבתי שיהיה (הוא עדיין מצויין).

תא המטען גדול, יש המון מקומות אחסון, כיסא מאוד נוח והרכב מאובזר בכל טוב.

לגבי הבנזין - תבדוק שוב, אולי שווה ללכת על הדיזל שיהיה הרבה הרבה יותר חסכוני (18 לעומת 10 לקילומטר בצריכת הדלק).

אם התכנון הוא להרבה שנים ו/או לנסועה יחסית ממוצעת ומעלה - לך על הדיזל.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

שוב תודה, יובל.

אני פנסיונר, ובעלה המאד מרוצה של ניסן אלטימה בת 6, עם...45,000 ק"מ.

מחפש רכב בסגנון SUV כדי שאוכל לטפס לרכב ולא לשקוע  לתוך כורסאות  הרכב...בגילי המתקדם.

תודה על הסיוע!

שמוליק.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...