Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

משהו הזוי שנתקלתי בו וקצת מוזר לי להסביר.

ברכב (אופל אדם) החלפתי מצבר לפני כשבועיים ושמתי לב לזה שאורות ה DRL לא דולקים, כשהם במיקומם הברירת מחדל שהוא המצב השמאלי ביותר של המתג  -> זה תמיד היה דולק במצב הזה (ונכבה כאשר מכבים את הרכב ומוציאים סוויץ').

כלומר הייתי נכנס לרכב, מכניס סוויץ' (נדלקים אוטומטית כבר במצב הנ"ל) מניע ונוסע כהרגלי, בכיבוי הרכב היו נכבים אוטומטית והכל היה תקין.

כעת, משום מה אורות ה DRL דולקים רק כאשר אני מעביר את המתג למצב האמצעי שהוא החניה בכלל.

ברגע שאני מסובב את המתג לצד השמאלי ביותר זה פשוט מכבה הכל, שזה המצב שהיה כאשר המתג היה במיקום האמצעי (חניה) לפני החלפת המצבר.

מה יכולה להיות הסיבה לכך ומה עלי לעשות? לדעתי יש קשר בין המצבר לכך. משהו בהרכבה?

Inkedthumbnail_IMG-20201125-WA0070_LI.thumb.jpg.b6247d7b98b2dac51c1aa531b2971c8f.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

גם אני חושב שכשהמצבר נותק משהו בהגדרות התאפס.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 13 שעות, trademark כתב:

תבדוק ב vehicle settings אולי יש אופציה להפעיל.

לצערי לא קיימת האופציה במערכת.

לפני 8 שעות, shellcase כתב:

גם אני חושב שכשהמצבר נותק משהו בהגדרות התאפס.

לפני 8 שעות, רפי לין כתב:

האם מי שהחליף המצבר חיבר מתח גיבוי חיצוני, לפני החלפתו?.

בברכה  -  רפי לין

תחנות הרדיו נשמרו, הגדרות המוזיקה והאקולייזר גם כן ושאר ההגדרות של נעילה לאחר נסיעה של 20 קמ"ש וכדומה נשמרו לא ראיתי שהתאפס משהו..

אנסה לנתק מצבר ל 10 דק' בערך כדי לאפס את ההגדרות מחדש, ברכבים האלו יש למידה לאורות DRL בכלל?

Opel Adam S 2017

פורסם

אני די בטוח שאין למידה לDRL.

סביר מאוד שמדובר בהגדרה במחשב, בין אם נגישה למשתמש ובין אם נדרש סורק על מנת להגדיר אותה.

לפחות אצלי בסיטרואן האפשרות המדוברת ניתנת להגדרה מהרדיו המקורי של הרכב.

אדם שהחליף את הרדיו המקורי קרוב לוודאי לא יוכל לשלוט על הפונקציה המדוברת ללא חיבור לסורק של היצרן

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

אצלי הרדיו עדיין מקורי.

מקודם באתי לבדוק את העניין שוב ברכב, והפלא - הסתדר!

אין לי מושג מה קרה.

אבל כן ניסיתי לפני שהנעתי שיטה שקראתי (ישנה מ 2012) לגבי רכבי אופל / ווקסהול שמישהו ניסה - סיבוב סוויץ' מפתח ל ON,

סיבוב המתג של התאורה מ AUTO (שבשמאל בתמונה) עד לצד הימני (אורות דרך רגילים) באיטיות וסיבוב חזרה ל AUTO ככה פעמיים שלוש ואז להניע.

יש סיכוי שזה סידר את זה, אם כן איזה שיטות הזויות בחיי, לא ראיתי את זה כתוב כמעט בשום מקום.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

צודק, התבלבלתי עם מה שהיה כתוב באותו פוסט.

בכל אופן ה DRL חזרו לדלוק על המצב השמאלי נכון לעכשיו, ממש מוזר לי אבל העיקר שהסתדר.

תודה!

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...