Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בדוק את מפלס נוזל הקרור. לפי הספר מומלץ לבדוק כשהמנוע קר, אבל במצבך, כנראה חסר לך בכל מקרה. 

אם חסר מעט, תשלים עם מים מזוקקים. אם חסר הרבה, תוסיף מים מזוקקים, ובהזדמנות קרובה גש למוסך כדי שימהלו ביחס נכון.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

איך זה הגיוני הרכב חדש יחסית מוזר

אני לא יכול לעשות את זה באופן עצמאי למלא? הרכב צריך להכנס לטיפול בשני הקרוב אבל עד אז אני אצטרך להשתמש באוטו 

פורסם

גם ברכב חדש זה עלול לקרות. תוסיף מים מזוקקים, ובטיפול, תדגיש להם איזו כמות הוספת (אם זו כמות חריגה), ותבקש שידאגו ליחס מהילה נכון.

פורסם

לא, מים מזוקקים נמכרים כ"מים מזוקקים", גם בתחנת דלק.

אל תוסיף שום מים ירוקים למערכת הקרור ברכב שלך!

לפי הנחיות היצרן נוזל הקירור ברכבך הוא מסוג G13, ולא משהו אחר!

פורסם

נתקלתי במקרים האלו לא מעט פעמים ברכבים חדשים, גם אצלי זה היה.

זה הפסיק לאחר מילוי או שניים, כל עוד זה לא קורה באופן עקבי / טפטופים של ממש / מעבר של נוזל קירור לשמן - פשוט לגשת למוסך שיעשה בדיקה מקיפה ותמשיך לעקוב כל יום יומיים על מצב המפלס קירור.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

נדלקה התראה בצבע אדום ז"א שאסור לנסוע ברכב בכלל! כמה זמן ההתראה הזו מופיעה?

אני לא כותב את זה בגנותך אבל נראה לי שאתה לא כל כך מתמצא. 
תזמין שרות דרכים או שתיגש למוסך ותבקש שיכינו לך נוזל קירור (עפ"י התקן) בבקבוק ותמלא לבד אבל אל תמשוך את זה עד יום שני.

עריכה אחרונה על ידי ArikB
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, ArikB כתב:

נדלקה התראה בצבע אדום ז"א שאסור לנסוע ברכב בכלל!

ההערה לגבי נורה אדומה נכונה לרוב, אבל לא במקרה הזה, זו רק התראה על מפלס נוזל נמוך, המצריך בדיקה...

אם ההודעה הייתה על התחממות, היה אסור לנסוע עם הרכב.

20201105_153100.jpg

20201105_153242.jpg

עריכה אחרונה על ידי pasat04
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

לדעתי זו אותה התראה. גם בצילום של החוברת שהעלית כתוב שההתראה היא על מפלס נמוך של נוזל קירור או טמפ' גבוהה מידי שלו (כלומר התחממות המנוע).

אני עדיין חושב שאסור להניע את הרכב עד להשלמת נוזל הקירור.

עריכה אחרונה על ידי ArikB
פורסם

אם הייתה בעיה של טמפרטורה גבוהה מדי, אז זאת גם הייתה ההתרעה שמחשב הרכב היה מוציא. במקרה הזה, המחשב מזהה מפלס נמוך מדי, ואין שום בעיה להניע. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...