Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת פורד פוקוס st line 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש רכב חדש ולפני כמה חודשים אתחלת לראות דברים על הפורד החדשה שהיגעה לארץ לאחר חקירה ראיתי שיש בעיות במנוע שלהם 

אני עכשיו די מפחד לקנות את הרכב למרות שהמחיר ממש טוב ביחס לביצועים ולמה שמקבלים יש מישהו עם ניסיון עם הרכב שיכול להגיד לי איך הוא 

תודה רבה לעונים 

פורסם

אין שום  בעיה במנוע החדש . המנוע הזה חדש לגמרי הוצג ב 2018 ומאז ועד היום אין בעיות ידועות או תקלות לא בארץ ולא באירופה שם הפוקוס נמכרת  בעשרות אלפים ומדורגת

בין ארבעת הדגמים הנמכרים ביותר ביבשת מידי חודש.

כל הרעש זה על דור קודם  עד 2017 שגם עליו  סהכ אין כל כך הרבה מקרים.

סהכ אכן קניה מאוד משתלמת ללא מתחרים בעיצוב באבזור העשיר  באיכות הניהוג ו כוח מנוע .

אני קניתי מהמשלוח הראשון ונהנה מכל רגע.

• אהבתי 1
פורסם

לא ידוע על בעיות המנוע אקובוסט 1.5 טורבו בעל 3 הצילינדרים שמורכב בדגם הזה, הבעיות היו במנועי 4 הצילינדרים בפוקוס הקודמת.

אני יכול להבין את החשש שלך מפני טכנולוגיות חדשות בפורד שנוטות לגלות אמינות פחותה בשלבים הראשונים שלה אבל במקרה הזה מכיוון הפורד הזו נמכרת כבר שנתיים באירופה ללא בעיות מיוחדות אתה יכול להיות שקט לגבי המנוע.

• רעיון טוב! 2
פורסם

רכב מאוד מהנה לנהיגה, חזק, שקט, מרווח ונוח. לי אישית ה-St Line הרגישה פחות נוחה מאקטיב איקס, שבה הישיבה מעט גבוהה יותר ולכן הלכתי על אקטיב איקס. מקווה שלא יהיו בעיות אמינות מיוחדות, בסה"כ הדגמים האלה קיימים בחו"ל כשנתיים ואין הרבה דיווחים על בעיות...

• תוכן חדש...