Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי התמונות הרכב צולם בבית פרטי, לא מחשיד כסוחר. נהג חדש: לא התכוונתי שמשתולל, יותר בקטע שעדיין לא מרגיש את התנהלות הגיר מול המנוע בפקקים, חניות בעליה/ירידה וכו' ולכן יכול לגרום לחבטות לא קטנות בגיר הרובוטי, שיהיה רטוב עד מחרתיים. אכן חשוב להבין מהו המחירון האמיתי, גם כאן לא חייב להיות סוחר, ההיפך, לא מעט אנשים קונים ומוכרים בלי להבין את המחירון האמיתי המשוכלל ו2 הצדדים עדיין עושים עסקה ומרוצים. גם חמותי חושבת שה i10 שנת 2011 שווה 35,000 ש"ח...(;-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הבלאי ברכב כזה קיים, אין ספק.
השאלה האם חיפשת רכב ב-30 אלף והוא נכנס בטעות לגזרת המחיר או שחיפשת רכב ב60 וראית אותו בחצי מהמחיר המתוכנן.
במקרה הראשון, רד מזה יש עוד עלויות בדרך, אם זה המקרה השני תמשיך לבדוק.
במידה והרכב טופל כהלכה ויש תיעוד מלא, הייתי לוקח לבדיקה במוסך רון.
החזקתי Q3, עלויות האחזקה של הרכב לא מטורפות. קח בחשבון ירידת ערך לקרוב לאפס אחרי כמה שנות אחזקה, זו גם תהיה עלות מרכזית בהחזקה של הרכב.

פורסם
לפני 9 שעות, lidor578 כתב:

מרק, זו תהיה חוצפה לשאול איך אתה יודע שזה 170 כס?

בעל הרכב אמר לי בפירוש 211.

אשמח שתאיר את עיניי בבקשה

בדיקה במאגר משרד התחבורה לפי מספר רישוי של הרכב מהמודעה ביד2 (אפליקציה כמו "רכב ישראלי"). 

במודעה גם מצויין שהוא מעוניין בהחלפה - 99 אחוז מעיד על סוחר. 

אתה עדיין לא פגשת אותו? ראית את הרכב ואת הרישיון? 

לפי הנתונים שראיתי יש גם פער בין מועד ביצוע טסט אחרון לפני כחודש. כאשר הטסט בתוקף עד פברואר בלבד. 

מתי הרכב עלה לכביש? 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בדיקה של מספר הטלפון במרשתת מראה שמדובר בגבר ככל הנראה אבל לא בסוחר מכוניות אלא "קונה זהב במחירים טובים" אבל מעבר לזה, אין עוד רכבים שמפורסמים תחת מספר הטלפון הנ"ל וזה נראה מספר אמיתי שנמצא בשימוש מזה מספר שנים.

לגבי הרכב, רכב בנזין עם ק"מ כזה לא יגיע ככל הנראה ל400,000 קילומטר אלא אם טופל בצורה מאוד מאוד קפדנית, הרכב עם חלקים יחסית יקרים והרכב עבר ק"מ מעל הממוצע לרכב בנזין, הייתי בודק אפשרויות נוספות כי המחיר לא נראה מייצג את הק"מ וממש לא 30,000 ש"ח מתחת למחירון אלא אם סוכם משהו אחרת.

פורסם

מהמידע שנתן כאן השואל אני יכול להסיק שהמוכר טוען שהרכב שווה 96k שזה מחירון 80k + 16k על בקרת שיוט...?!?! 

הוא דורש "רק" 66 שזה 30 מתחת למחירון. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני לא חושב שבהכרח 66 אלף זה הרבה אבל זה גם לא מציאת החלומות

בהנחה כמובן שהרכב במצב טוב ביחס לק"מ ואין בעיות/נזילות וכו'.

כי המחירון המשוקלל לאחר ק"מ וידיים לפי יד 2 הוא 80,000 בהנחה שמדובר בגרסא עם 211 כ"ס

לגבי מחירון לוי יצחק, לא הצלחתי למצוא שם מחירון ל2013 Executive עם 211 כ"ס.

אבל מסכים איתך, הזוי.

פורסם

בדקתי גם אני

הרכב 170 כס

בעל הרכב אומר אומנם 211 אבל מבדיקה שלי הגרסה של ה211 הרבה יותר מאובזרת

מה שבעצם אומר שהוא מוריד 13 אלף מהמחירון בגלל הקמ

לא שווה לדעתי

אלא אם כן הוא יסכים לרדת לאיזור 50

• תוכן חדש...