Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

I20N הספורטיבית הקטנה של יונדאי, הצהרות של כתבות ממומנות, או שלא? תגיע או לא תגיע לישראל?

1200 ק"ג (לפי הכתבות) עם מנוע 1.6 טורבו ודיפרנציאל מוגבל החלקה כמו לאחות הגדולה.

באוסטרליה כבר נוהגים על אב טיפוס ומפזרים הצהרות עם מילים שמתאימות לכתבות ממומנות ומכוונות לפיאסטה ST ופולו GTI... נחייה ונראה תקראו בעצמכם.

הנה חלק קטן מהכתבות.

https://www.carsguide.com.au/car-reviews/hyundai-i20-n-prototype-81006

https://www.carsales.com.au/editorial/details/hyundai-i20-n-prototype-2021-review-126648/

https://www.carexpert.com.au/car-reviews/2021-hyundai-i20-n-review-prototype-track-test

2021-hyundai-i20-n-hatch-white-1200x800-(1).jpg

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

מכיוון שה i30N היתה רכב מצויין שלא התבייש להסתכל לותיקות ישר בלדים הקדמיים, אין סיבה שאחותה הקטנה תהיה פחות טובה. 

עברו הימים של הדייהטסו שרייד טורבו מ 1984. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אכן כן.

וכמו שאחות הגדולה בקושי קיימת בכבישי ישראל... טוב, מקווה שהקטנה תצליח יותר. אם בכלל תגיע.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

ברור ש208 מכרה יותר, היא עלתה פחות מה308 GTI.

גם זו לדעתי תמכור יותר ויש לה הרבה יותר סיכוי מאחותה הגדולה, אם המחיר יהיה

כמו של הפיזו 208, אז היא תימכר מצוין. בוא נראה שיביאו אותה לארץ.

אבל עם יהיה גיר אוטו בעתיד יהיה לה יותר סיכוי.  לטעמי בגלל הגיר האוטומטי הפולו מכרה יותר

מהפיזו.

פורסם

אני מודה שלפעמים עוברת לי המחשבה בראש שהלוואי שהיה מותקן ב 208 שלי הגיר האוטומטי של אייסין עם 8 הילוכים. אפילו 6 הולך. ואז נזכר שיש כמעט אוטו כזה, קוראים לו 308GT.  

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
לפני 8 שעות, GR8Day כתב:

אכן כן.

וכמו שאחות הגדולה בקושי קיימת בכבישי ישראל... טוב, מקווה שהקטנה תצליח יותר. אם בכלל תגיע.

האי הצלחה של ה-i30n נבעה מכמה סיבות

-החוסר רצון של כלמוביל למכור את הרכב הזה, שהם רצו למכור רכבי נישה הם ידעו איך לתמחר - ע"ע ולוסטר בתחילת הדרך.

-המחיר שלה שהיה יותר גבוה מרבות המכר בקטגוריה - גולף GTI ולאון קופרה.

-היעדר גיר אוטומטי שבמתיחת פנים אמורה להפתר.

מאוד מסקרן אותי לדעת כמה מגאן RS עם תיבה כפולת מצמדים נמכרו עד היום - בטוח יותר מהתקופה שהיא הוצעה רק עם גיר ידני.

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 16 שעות, shugiflex כתב:

מעניין לראות את יונדאי נכנסת לתחום הרכבים החמים בזמן שפיג'ו יוצאת ממנו.

למה יוצאת?

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם
לפני 13 שעות, itsik170 כתב:

האי הצלחה של ה-i30n נבעה מכמה סיבות

-החוסר רצון של כלמוביל למכור את הרכב הזה, שהם רצו למכור רכבי נישה הם ידעו איך לתמחר - ע"ע ולוסטר בתחילת הדרך.

-המחיר שלה שהיה יותר גבוה מרבות המכר בקטגוריה - גולף GTI ולאון קופרה.

-היעדר גיר אוטומטי שבמתיחת פנים אמורה להפתר.

מאוד מסקרן אותי לדעת כמה מגאן RS עם תיבה כפולת מצמדים נמכרו עד היום - בטוח יותר מהתקופה שהיא הוצעה רק עם גיר ידני.

המחיר שלה היה אבסורד, זה לא משנה במקרה הזה אוטומט או לא במחיר כזה היא נשלחה למות ורכב שבחו״ל תומחר בצורה מאוד תחרותית ומתחת למותגים הגדולים תומחרה פה במחיר בדיחה שאף בנאדם שפוי לא יבחר בה לא על פני הגולף ולא על פני ידניות מתחרות אחרות.

בנוגע למגאן ממה שאני זוכר היא ממש לא נמכרת מדהים עד עכשיו, משהו ברמה של 9 רכבים שנמכרו, מתחת לברז ורכבים ידניים יותר ממוקדים שדורשים הרבה יותר פשרות.

פורסם
בתאריך 8.10.2020 בשעה 17:08, discoTD5 כתב:

אני מודה שלפעמים עוברת לי המחשבה בראש שהלוואי שהיה מותקן ב 208 שלי הגיר האוטומטי של אייסין עם 8 הילוכים. אפילו 6 הולך. ואז נזכר שיש כמעט אוטו כזה, קוראים לו 308GT.  

אחלה רכב לא מוערך אבל הוא במחיר שקרוב ל170 אלף ויותר לא? 

פורסם

במבצעים הוא נמכר חדש ב 155.0 אש"ח. עם תיבה אוטומטית 8 הילוכים ומנוע 1.6 טורבו עם 225 כ"ס. (לעומת ה 208 כ"ס שיש ב 208GTI)

אני משער שהוא יהיה מאוד מבוקש בעתיד בגלל הביצועים ובגלל שמכר כמויות מאוד קטנות. 

לשעבר:

פורסם
מכיוון שה i30N היתה רכב מצויין שלא התבייש להסתכל לותיקות ישר בלדים הקדמיים, אין סיבה שאחותה הקטנה תהיה פחות טובה. 
עברו הימים של הדייהטסו שרייד טורבו מ 1984. 
דייהטסו שרייד טורבו, תנצב"ה.

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

haters will hate

• תוכן חדש...