Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך שאני לא מסובב את הגלגל אחד מהפרמטרים נופל

בגדול, אם לקחתי רכב אמין אז הגיר שלו יחד עם המנוע איטי.

אם לקחתי רכב מהיר [מוגדש טורבו] אז הוא לא אמין מחד, ואולי גם יקר יותר מ-50K.

לגבי צריכת דלק, גם יכול להיות או פה או פה.

אז האם קיימת חיה כזאת?

תודה 

פורסם

308 מ-2017*, במחיר כזה, עם ק"מ מכובד.

* שים לב לרצועת התזמון. עם קצת מזל, תוכל למצוא אחת שכבר הגיעה עם הרצועה המשופרת. אם לא - לבחון טוב טוב הסטוריית טיפולים, ולא לוותר על בדיקה והחלפה במידת הצורך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כולם רוצים אישה שתהיה גם יפה גם נאמנה גם חברמנית גם סקסית גם בשךנית מעולה וגם וגם... 

אתה צריך לעשות סדר בבלאגן ולהחליט מה חשוב לך לכמה כוח התרגלת שאתה רוצה רכב חזק ועד כמה חזק אתה רוצה אותו? מה מבחינת האמינות? אמינות מוחלטת חסרת פשרות או שאם פעם ב3 שנים תיכנס למוסך לסדר תקלה של אלפיה או שתיים זה בסדר? ומה עם צריכת הדלק כמה אתה נוסע ובאיזה טוואי נסיעה שחשוב לך החסכון בדלק?

פורסם
לפני 20 דקות, pooh-bear כתב:

308 מ-2017*, במחיר כזה, עם ק"מ מכובד.

* שים לב לרצועת התזמון. עם קצת מזל, תוכל למצוא אחת שכבר הגיעה עם הרצועה המשופרת. אם לא - לבחון טוב טוב הסטוריית טיפולים, ולא לוותר על בדיקה והחלפה במידת הצורך.

לא חייב ק"מ מכובד

מידיעה בלובינסקי יוכל להוציא עם קצת מו"מ במחיר הזה 308 עם 60/70 ק"מ.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

חשבתי על מה שנכתב כאן והבנתי שאני צריך לחדד את הדברים:

1. רכב לא גדול מידי מיני/סופר מיני/אופציה אחרת טובה שלא חשבתי עליה. בן 3-4 מיד ראשונה. אוטומט. מיועד לנהג אחד רווק. פעם ב... לקחת עוד אדם נוסף. [שימו לב שזה הרכב הראשון המיועד שלי ועד עכשיו רק נהגתי ברכבי המשפחה]. מעוניין לנסוע ברכב עד 3 שנים ולמכור לאחר מכן [פרט למקרה חריג כלשהו].

2. תוואי דרך ונסיעה - הרכב מיועד לנסיעות עירוניות בעיקר עם תיבול קל של עד פעם-פעמיים בשבוע בין עירוני, לא הררי או משהו, אבל כנראה שבין עירוני יהיה יציאה וחזרה לירושלים [עליות וכו'].

3. אמינות - לא רוצה בעיות במכלולים חשובים, כמו גיר, מנוע, דברים כאלה. בעיה במזגן פעם באף פעם ניחא, אבל לא בעיות שדורשות ממני לעצור את החיים, לקחת יום חופש ולתקן מיידית במוסך. גם אני לא אוהב "הפתעות" בחיים, אז קשה לי עם תקלות ברכב שמורידות ממני תחושת שליטה מהרכב ומהלו"ז שלי.

4. מהירות - לא חשוב לי להתחרות בערסים בכביש כלל וכלל, אלא לצאת לעקיפה של משאית/אוטובוס ולהשלים בבטחה בצורה זריזה. בנוסף, אני נוטה בבין עירוני לנסוע לפחות על 120 קמ"ש, אז שהאוטו לא ייחנק לי, אני צריך את ההרגשה שהרכב יציב במהירות הזו.

5. בתור נהג - אני לא נוסע הרבה באופן כללי, אני אדם מסודר ששומר על הרכוש וכנראה שאטפל במוסכים מורשים/יבואן ואשמור על הרכב.

6. 50K - אני סבור שאם ידוע שרכב יעשה בעיות שיעלו לי בהמשך עוד 5K אז כבר עכשיו אני משריין בראש 55K, אז יש גמישות במחיר - לדידי, המחיר הוא לא מה שאני משלם רק כשאני מקבל את הרכב, אלא על הדברים הצפויים המתפתחים ב-3 שנים. כמובן שאם יש הצעות זולות יותר גם אשקול. למשל רכב ב-40K וכיוצא באלו. אינני מקובע.

7. יחסית לא שותה דלק - הייתי אומר 15:1 יחס קילומטר/דלק. לא יורד מזה בעירוני. אלא אם כן מישהו יכול לבצע נוסחה מעין זו: "הפער במחיר שתחסוך על הדלק לא שווה את ההשקעה של רכב כזה או אחר אז כבר תישאר עם רכב טוב X עם תצרוכת דלק גבוהה יותר וזה יתקזז בסוף".

פורסם

אתה לא הולך לנהוג הרבה בשנה ממה שאני מבין, צריכת הדלק צריכה להיות בעדיפות משנית.

1:15 בעיר? אתה אופטימי, זה לא יקרה ברכב סטנדרטי, רק בהיברידי או ברכב דיזל.

אם אתה מחפש סופר מיני והוצעה כאן ה-308, הייתי הולך לכיוון של 208.

אם אתה רוצה מיני אפשר לחפש ספארק, בתקציב שלך תמצא מכוניות די חדשות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היי, ראיתי שאתה מחפש רכב.

האם אתה מעוניין בסיאט איביזה יש

כזאת לאחי הגדול כזאת, והוא דיי מרוצה

ממנה גם אם אתה רוצה ליפות אותה זה ממש

קל, לגבי המחיר לפי מה שבדקתי זה ממוצע של 50K שזה מתאים היא די חסכונית ומהירה, לפי דעתי זה רכב טוב לך.

פורסם
לפני 19 שעות, wegev כתב:

יחסית לא שותה דלק - הייתי אומר 15:1 יחס קילומטר/דלק. לא יורד מזה בעירוני

אין דבר כזה בתנאים עירוניים רציניים אלא אם אתה לא מחפש בכלל בנזין. אולי רכבים בסגנון של ה 108 עם מנוע של טוסטוס יכולים להתקרב לזה. 

פורסם

פוקוס אקובוסט 2017, מאוד מהנה לנהיגה ובתקציב, כנראה שלא תפגוש את דרישות צריכת הדלק(המאוד לא ריאליות).

יש שמועות לאחרונה על בעיות שצצות במנועי האקובוסט, לא יודע כמה זה מבוסס.

• תוכן חדש...