Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פגו 3008, יש עלים בין הוילון לגג הנפתח. 

בגלל שהגג הוא פנורמי יש חלק שלא מתרומם, והעלים נכנסו לשם, יש למישהו רעיון איך אני יכול להוציא אותם? יש רווח מאוד מאוד קטן בין הוילון לגג הנפתח ואני מפחד לפתוח את הוילון עד הסוף שהעלים לא יפלו למנוע שם מאחורה או משהו. 

תודה! 

פורסם

איך מלכתחילה נכנסו לשם עלים?? 
אם עלים עוברים שם, זה אומר שגם מים יכולים להכנס, אני טועה?

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
לפני 22 שעות, makinen456 כתב:

איך מלכתחילה נכנסו לשם עלים?? 
אם עלים עוברים שם, זה אומר שגם מים יכולים להכנס, אני טועה?

אין לי מושג ככה קיבלתי את האוטו כנראה שהגג היה פתוח חצי והוילון לא היה פתוח עד הסוף, ואז נפלו עלים בין הוילון לגג...

לפני 9 שעות, רפי לין כתב:

נסה עם שואב אבק חזק.

בברכה  -  רפי לין

יש לך אולי רעיון היכן אני יכול למצוא משהו כזה? יש מרחק של בערך מטר אולי טיפה יותר בין איפה שאני יכול לדחוף שואב לבין העלים. תודה.

פורסם
לפני 16 שעות, רפי לין כתב:

מהיכן אתה בארץ?

בברכה  -  רפי לין

תודה על הרצון לעזור. הסתדרתי. 

נתתי טפיחות קלות על הוילון כמו מפגר עד שהעלים התקדמו לפתח ואז שאבתי אותם. 

סוף טוב הכל טוב  : )

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...