Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 מכשירי אנדרואיד - 

1.אסוס שמריץ אנדרואיד 9

2.poco x3 שמריץ אנדרואיד 10

בשניהם לא הצלחתי להגדיר חיפוש קולי בעברית. 

הכי קרוב שהגעתי - 

כאשר אני פותח Waze ולוחץ על המיקרופון משמאל בתחתית מסך המולטימדיה 

ואומר - נווט לקניון הזהב בראשון לציון 

נפתחת לי רשימה של שלל קניונים. 

באחת האפשריות לבחירת היעד לניווט מופיע עסק כלשהו שנמצא בקניון הזהב בראשון לציון. 

לעומת זאת, כאשר אני מנסה לחפש כתובת כלשהי לפי הפורמט - שם רחוב, מספר בית, עיר

אני שומע הודעה באנגלית - הגוגל אסיסטנט אומרת שהיא לא מבינה אותי. 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פתרון שעבד לי ביותר מרכב אחד עבור יותר ממכשיר אנדרואיד אחד

דרך ישומים לחפש Google ולעשות הסר התקנה, זהו!

צירפתי תמונה שיהיה יותר ברור

תעדכנו שעובד😉

Screenshot_20210910-131559_WhatsApp.jpg

פורסם
לפני 2 דקות, ch2856 כתב:

פתרון עבור מה?

שהחיפוש הקולי בוויז יבצע חיפוש בעיברית באפליקציה ולא יפתח גוגל אסיסטנט

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

היי חברים,

אני גם עם אותה הבעיה. עד לאחרונה לחיצה על המיקרופון באנדרואיד אוטו הייתה מבצעת חיפוש בעברית בוויז. לאחרונה זה השתנה כך שלחיצה על המיקרופון לא מבצעת חיפוש בוויז, אלא מפעילה את הגוגל אסיסטנט, ולא ניתן לחפש כתובות בעברית. האם נמצא הפתרון לדבר הזה? 

עריכה אחרונה על ידי david1
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

פ ת ר ו ן !!!
ANDROID AUTO לא מקבל הנחיות בעברית בעקבות העדכון האחרון שגורם ל-GOGLE ASSISTANT לפעול (לא מבין עברית) ! 
מצאתי פתרון - בחנות של ANDROID להיכנס ל-GOGLE LLC ולבצע הסר התקנה. GOGLE ASSISTANT מנוטרל עכשיו!
כאשר ניכנס ל-GOGLE תופיע הודעה שאם נרצה להשתמש בשירותי GOGLE ASSISTANT אז להיכנס להגדרות ולהפעיל. לוחצים אישור. זה לא יפעיל את GOGLE ASSISTANT.
ואז כפתור המיקרופון במולטימדיה ברכב יקבל הנחיות קוליות בעברית !
במצב זה, הכפתור האמצעי בנייד אנדרואיד (שלי S22) יביא אותנו ל-GOOGLE.
עדיין קיימת בעייה של עדכון אוטומטי של GOOGLE כאשר WIFI דלוק והנייד לא בפעולה שעתיים בלילה. 2 פתרונות - לפני שינה לכבות את ה-WIFI או להיכנס להגדרות החנות ולסמן "אין לעדכן אפליקציות באופן אוטומטי".

פורסם

פ ת ר ו ן !!!
ANDROID AUTO לא מקבל הנחיות בעברית בעקבות העדכון האחרון שגורם ל-GOGLE ASSISTANT לפעול (לא מבין עברית) ! 
מצאתי פתרון - בחנות של ANDROID להיכנס ל-GOGLE LLC ולבצע הסר התקנה. GOGLE ASSISTANT מנוטרל עכשיו!
כאשר ניכנס ל-GOGLE תופיע הודעה שאם נרצה להשתמש בשירותי GOGLE ASSISTANT אז להיכנס להגדרות ולהפעיל. לוחצים אישור. זה לא יפעיל את GOGLE ASSISTANT.
ואז כפתור המיקרופון במולטימדיה ברכב יקבל הנחיות קוליות בעברית !
במצב זה, הכפתור האמצעי בנייד אנדרואיד (שלי S22) יביא אותנו ל-GOOGLE.
עדיין קיימת בעייה של עדכון אוטומטי של GOOGLE כאשר WIFI דלוק והנייד לא בפעולה שעתיים בלילה. 2 פתרונות - לפני שינה לכבות את ה-WIFI או להיכנס להגדרות החנות ולסמן "אין לעדכן אפליקציות באופן אוטומטי".

• תוכן חדש...