Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, שנה טובה!

לפני חודש בערך אני ובת זוגתי קנינו סוזוקי SX4 2010 מיד 1. 

אנחנו מאוד אוהבים את הרכב ועכשיו הגיע הזמן לעשות טיפול + טסט. 

עד עכשיו הבעלים המקורי של הרכב עשה את כל הטיפולים במוסך סוזוקי מורשה (מרכז שירות שביט בצומת אלונים). 

לי אין דחיפות לעשות במוסך מורשה, אשמח לקבל כל המלצה למוסך מומלץ בתל אביב. 

מצאתי קצת המלצות על מוסכים אבל על כולם אין ציון של סוזוקי בשם (האם הם מטפלים ברכבים מיצרנים אחרים? אני מגיע מעולם האופנועים - אין לי מושג מה קורה בעולם הרכב)

אז דבר ראשון אשמח לקבל המלצה למוסך, בנוסף האם שירות העברת טסט הוא משהו מומלץ? כמה זה בד"כ עולה?

דבר שני, יש לי איזשהו שבר קטן בפנס האחורי ימין (מצ"ב תמונה), האם יתנו לי להעביר את זה טסט? וגם אם אני אצליח להעביר, יש דרך לאטום את זה לפני החורף בלי להחליף את הפנס?

דבר שלישי ואחרון, כשאני נכנס לרכב ומפעיל אורות דרך, לוקח איזה 3-4 שניות לאורות להידלק, יש לכם רעיון מה זה יכול להיות? 

תודה רבה

חג שמח

IMG_8035.jpg

פורסם

אם אתה רוצה מורשה סוזוקי - אני מטפל ב"ופנר" ביד אליהו וסה"כ מרוצה. הם גם לוקחים לך את הרכב מהבית ומעבירים טסט בתוספת מחיר זעומה.

לגבי הפנס - לדעתי עובר טסט גם ככה, אבל בכל חנות חלפים יש מדבקות שקופות צבעוניות בדיוק כדי להדביק על סדקים כאלה. תבקש מדבקה כתומה לפנס.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...